Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 01 07, 15:02)
Pasiunciau. Ir ka? Noriu kalbu noriu ne. Cia tu  n kartu dievagojaisi ir jeeeezinaisi kad su manim nesnekesi. Ir?

Ir nieką biggrin.gif Matosi tamista pripratus, kad tave daznai vyras siuntinetu nx, tai to nesureikšmini - vistiek lendi i akis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 07, 14:03)
Pasiunciau. Ir ka? Noriu kalbu noriu ne. Cia tu  n kartu dievagojaisi ir jeeeezinaisi kad su manim nesnekesi. Ir?
Papildyta:

Jei trujdo vuolia. Jei del bzdiko - kvaisis. Pasalaniai poveikiai yra.

Nzn, daryčiau tokią operaciją jei būtų uzgriuve, net jei netrukdytu regejimui. Nes žmonės su tokiais vokais amžinai nelaimingi ir uzsimiegoje atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 07, 14:01)
Tai kam tau ta joga?
Va, pasirodo pati jogą lankai, o vaikams tai jau begalima spirto būrelių? smile.gif apsispręsk smile.gif
Savaitgalių judesys ir žaidimai yra SAVAIME suprantamas dalykas, čia ne kaxkas wow. Tai yra PRAMOGOS.

Joga lanko tie kurie supranta " aukstumas"... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 07, 13:53)
Kam senom bobom operuotis nukarusius vokus?
Va Idomucia net ano daikto i kita nevercia, protingai masto.

Man tik pinigu gaila. O siaip as sugebu viska isvartyti. MB pasakiau, kad Tailande pakeliautume po salas, o as pakeliui ten ...
Tai visai susidomejus buvo.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 07, 14:06)
Nzn, daryčiau tokią operaciją jei būtų uzgriuve, net jei netrukdytu regejimui. Nes žmonės su tokiais vokais amžinai nelaimingi ir uzsimiegoje atrodo.

As tai papus norejau statytis. Vyras atkalbejo. O dabar patys vienu dydziu padidejo. Esu baisiai patenkinta. Gal ir su vokais taip?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 07, 15:03)
Jei trujdo vuolia. Jei del bzdiko - kvaisis. Pasalaniai poveikiai yra.

Oi ... vacation1.gif tai sakai pora kartu buvai uzejus tik i varnyną? Man atrodo tu jame apsigyvenai...dėl manęs...nu da da...vsio dlia mienia liūbymoi. biggrin.gif

O as darysiuos voku operacija, va palauksiu vienos varnikės rekomendaciju ir galesiu jaunatviskai klapseti savo senomis akimis biggrin.gif oiiiii....vsio dlia siebia liūbymoi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 07 sausio 2019 - 14:10
QUOTE(cambala @ 2019 01 07, 14:06)
Joga lanko tie kurie supranta " aukstumas"... biggrin.gif

tylėk, balta varna
paklausyk, gal susivoksi?
https://www.youtube....p;start_radio=1
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 07, 14:06)
Man tik pinigu gaila. O siaip as sugebu viska isvartyti. MB pasakiau, kad Tailande pakeliautume po salas, o as pakeliui ten ...
Tai visai susidomejus buvo.

Sakei, kad jau senas esi. Visiskai pritariu. O i Tailanda nuvaziuokit, bet ne del operacihos. Svarbu kad tu jauties tuom kuom jauties, tavo zmonai priimtina, tai ko dar noret..
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 07, 14:08)
As tai papus norejau statytis. Vyras atkalbejo. O dabar patys vienu dydziu padidejo. Esu baisiai patenkinta. Gal ir su vokais taip?

Nei su vokais, nei su papais stebuklų nebūna smile.gif formos nepriaugsi jei prasta buvo, dydis priauga kai visas kūnas priauga smile.gif aš už plastiką, kai išsportuoti arsu mityba nepataisomi reikalai
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 07, 14:01)
Tai kam tau ta joga?
Va, pasirodo pati jogą lankai, o vaikams tai jau begalima spirto būrelių? smile.gif apsispręsk smile.gif
Savaitgalių judesys ir žaidimai yra SAVAIME suprantamas dalykas, čia ne kaxkas wow. Tai yra PRAMOGOS.

vadinasi skaiciau ir nieko nesupratau biggrin.gif
nesakiau, kad negalima sporto bureliu vaikams, sakau, kad atsargiai konkreciai su PLAUKIMU.
Mano sunus lanko krepsini, pernai lanke futbola, durka lanko taikvando ir krepsini, pernai visi lankem kungfu. I tuos pacius kartingus leisiu, jei padarys, nes zadejo toki bureli centre kur su kartingais, jei vaziuoja kartais pasivazineti.
Kur vaikai uzsinori ten ir leidziu, nuvezu, ar suorganizuoju ju nuvezima.
Kalba buvo ta ar butina gyventi salia bureliu, as sakau ne, kalba buvo ar baseinas labai gerai vaikam, sakyciau kartais taip, istisai eiti, ne,jei jau vesti nuolat, tai jau labai atidziai reiktu pasirinkti ir baseina ir trenerius, man dar vis baisu del to atvejo, kai po treniruotes vaikas nuskendo ir mama nebuvo ileista i baiseina, as tokiu dalyku is vis nesuprantu, kaip galima tevu neleisti, ir ka daro gelbetojai ten, i ta baseina tikrai neleisciau vaiku.

Apie jokius vow niekas nesnekejo. PRAMOGOS yra nuejimas i restorana, karuseles, boulinga, Normali butina kuno manksta - yra uzsiemimas lauke ivairiais sportais.
Ejimas pas trenerius, jau specifiniu gabumu lavinimas porfesionalesniame lygyje, tai tie profesionalai turi buti labai geri, kad nepakenktu, nes vaikas dar vystosi ir gali gauti didesnius kruvius nei reikia specifinem raumenu grupem, jos visos niekad nedirba, prie bet kokio sporto,jus ziuriu nelabai orientuojates tame.
Turejau klasioka, kuris treniravosi, treniravosi paauglysteje su treneriaii ir paskui sirdis suslubavo visai uzdraude bet koki sporta..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 07 sausio 2019 - 14:16
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 07, 14:08)
Oi ...  vacation1.gif  tai sakai pora kartu buvai uzejus tik i varnyną?  Man atrodo tu jame apsigyvenai...dėl manęs...nu da da...vsio dlia mienia liūbymoi.  biggrin.gif

O as darysiuos voku operacija,  va palauksiu vienos varnikės rekomendaciju ir galesiu jaunatviskai klapseti savo senomis akimis  biggrin.gif  oiiiii....vsio dlia siebia liūbymoi

Čia tu darytis susiruosei? Geras dalyjas, bet kokį pusmetį beveik l keistai atrodysi. Pasiruošk morališkai.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 07, 14:08)
Oi ...  vacation1.gif  tai sakai pora kartu buvai uzejus tik i varnyną?  Man atrodo tu jame apsigyvenai...dėl manęs...nu da da...vsio dlia mienia liūbymoi.  biggrin.gif

O as darysiuos voku operacija,  va palauksiu vienos varnikės rekomendaciju ir galesiu jaunatviskai klapseti savo senomis akimis  biggrin.gif  oiiiii....vsio dlia siebia liūbymoi

Iskrypele, varnose buvau 3 kart. Po to kai nesamas cia narys az parase. Ten ziauriai nyku. Tu sioj temoj rasei, kad vokus operuosies. Dar tavo augintine lutuke parase, kad nesamone.
Atsakyti