QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 21, 17:04)
Skersti - tiesiog nemalonus darbas. Kraujai tryska ir t.t.
Gyvunams simpatijos nejauciu, tie gyvunai zmogu sues nemirkteleje, kai bus alkani, ar jiems kas uzeis ant ju silpnu smegenu.
Aisku, skerdimas turi buti nesukeliant skausmo, ar kuo maziau, nes ziauriai paskerstu gyvunu mesa valgant zmones darosi irgi ziaurus nuoo ta tikru cheminiu medziagu.
Paskui ir smurtas seimoje ir kitur
aha jau matau karves jus edancias
nesamone, nera neskausmingu budu, padirbkit mesos kombinate, gal suprasit. tai kad juos ten apsvaigina elektra gal siek tiek maziau skauda, bet visa baime , visas mukimas, meginimas gyvunu pabegti is ten...ne nuo pacio skausmo , o nuo visos baimes buti paskerstam, streso i mesa prieina ivairiu medziagu. karves, kaiules gi gana protingi gyvuna, o ka jau sneket visas salygas laikymo...
Taigi, aiskinti man, kad mesa nevalgyti yra liga gali rimtia tik ligoniai. Dazniausiai zmones tai daro is ypratimo, nezinojimo, nesugalvojimo kaip kitaip maitintis, ir viskas.
tai va is kur pas jus ten smurtas....
Papildyta:
QUOTE(rene' @ 2018 06 21, 17:08)
Kodėl man nieks nerašo išvis, kiba aš negraži ar nebagota
einu gal kokį (ne)savo ferrarį įkelsiu
tai kad as ir negrazi ir nabagota
gal minciu labai nesutelket cia prie vaizdiniu kurimo ,kokio vyro noretumet?
nesistenget rene del bendro gerio
Papildyta:
QUOTE(rene' @ 2018 06 21, 18:10)
Geras
Manajam tai draugelis žvejas pora lydekų užvežė. Nebuvo noro man su tais žuvų numirėliais terliotis, šaldyta dar šaldyta, bet šviežia, tik pagauta tai kažkaip. Sakau, man metas į darbelį, tu pietums išsikepsi. Nemoku, sako. Primečiau, kad jo taktika gera, - "nemoku" ir nereikia daryti. Sakau, ir aš NEMOKU.
jau būč geriau neišsižiojus.
jo akys
tokios. Ką dabar daryt??? Ir laksto panikos peliukas po namus.
sako, sugyventinei (buvusiai) reiks skambint. Skambink, sakau, ateis, iškeps
pyktelėjo, kad šaipaus, paskambino tam žvejui, klausia, kiek minučių kept. Tas sako, nežinau, skambink sugyventinei
aš irgi NEŽINAU niekada nieko, kiek minučių kepa, pasižiūri ir matai, supranti iš kvapo, iš spalvos, iš čirškesio.
na bet nebūna, kad moteris kažko nemoka. Jei ne tą, tai kitą panašaus kažką ruošus, bendri principai, gal kitąsyk liežuvio ir nenusikąsi, bet išmesti maisto tai tikrai nereiks. Suvokusi, kad taktika NEMOKU man nepasitvirtino, paprieskoninau ir į orkaitę tą žuvį.
suprantu jusu namuose googolis dar nera draugas
mano vaikai jau vsika moka is youtubo prisiziureje
buciua pasiulius pasiziuret koki video kaip zuvi kepa ar bent recepta kepamos lydekos susirasti
Papildyta:
QUOTE(rene' @ 2018 06 21, 18:34)
monteverte, dėl plikių aš irgi su tavim nesimuščiau.
kai susipažinau su savuoju, pirma frazė buvo : ačiū dievui, plaukai yra"
Papildyta:
o dėl temos, mes galim paimt nuo galo ir prikelt bet kurią.
juk ir ši truputėlį buvo prisnūdusi, kol ne kurios šarkos nesusirinko
plike plikei nelygu pvz Vin Diesel ka negrazus?
cia jau manau jusu nuopelnas
Papildyta:
Man dabar patiko serialo Luciferis pagrindinis veikejes toks garzus vyrukas sarmingas ir siaip serialas labai geras, gaila kad nutrauke jo rodyma