Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2018 06 21, 16:40)
Valgyt skersta gyvuna tolygu ziureti kaip zudo ir apsimesti kad nieko nezinai nes ne tu tai darai. Nusikaltimo bendrininkyste.
As ne vegetare bet cia pamastymas.

Skersti - tiesiog nemalonus darbas. Kraujai tryska ir t.t.
Gyvunams simpatijos nejauciu, tie gyvunai zmogu sues nemirkteleje, kai bus alkani, ar jiems kas uzeis ant ju silpnu smegenu.

Aisku, skerdimas turi buti nesukeliant skausmo, ar kuo maziau, nes ziauriai paskerstu gyvunu mesa valgant zmones darosi irgi ziaurus nuoo ta tikru cheminiu medziagu.

Paskui ir smurtas seimoje ir kitur
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 21 birželio 2018 - 16:05
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 21, 15:56)
Man budavo retai labai, dabar per paskutines 3 dienas koks 10 blink.gif , jau bijau ir fb atsirdaryti lotuliukas.gif

Tai jus pradekit, mes padesim  bigsmile.gif

Kodėl man nieks nerašo išvis, kiba aš negraži ar nebagota blink.gif einu gal kokį (ne)savo ferrarį įkelsiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 21 birželio 2018 - 16:11
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 21, 13:03)
As irgi neieskau, bet yra kas iesko.
Jei neieskot, tai ka jus pati veikiat sioje temoje?

Ziuriu atsiputet truputi ir pradejot po truputi kisti ta savo rusisko plauko propaganda, apie visokius PSO, samokslus?

Vel prie seno?

Tai kad nebėra kitų aktyvių temų praktiškai, kaip matote
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2018 06 21, 14:47)
manes saldainiukai netraukia, bet neandertalieciai irgi. Man vyras turi buti be barzdos, be usu, ne su ilgais plaukais, o trumpai kirptas (plikas irgi praeis, jei jau nuplikes) ir pageidautina be tatuiruociu ar bent minimaliai issitatuiraves neypac pastebimoj vietoj, nedevintis moteriskos bizuterijos (apyrankiu, grandineliu, ziedu). Toks paprastas, normalus...

nesimuštume dėl vyrų biggrin.gif man sueina da rir kaip ir ūsai, ir barzda, ir taituoruotės, ir apyrnakės, pakabukai, karoliukai (vyriška bižuterija, pabrėžiu tongue.gif biggrin.gif ) pageidautina ne paprasdtas, ne pilka pelė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 21, 14:47)

thumbup.gif
mano tai vyras ant zvejybos vienu metu buvo pasineses. Hobis mat. Bet ivedziau taisykle, kad jei prizvejoja, tai nuskust ir isdarinet irgi privalo. Prie ko jam cia vien malonumas, o man juodas darbas? Plius smirdantis. O ir siaip as be zuvies galiu gyvent. Na ir ka. Dabar atrades kitokius hobius  biggrin.gif

Geras biggrin.gif
Manajam tai draugelis žvejas pora lydekų užvežė. Nebuvo noro man su tais žuvų numirėliais terliotis, šaldyta dar šaldyta, bet šviežia, tik pagauta tai kažkaip. Sakau, man metas į darbelį, tu pietums išsikepsi. Nemoku, sako. Primečiau, kad jo taktika gera, - "nemoku" ir nereikia daryti. Sakau, ir aš NEMOKU. biggrin.gif jau būč geriau neišsižiojus. biggrin.gif jo akys blink.gif tokios. Ką dabar daryt??? Ir laksto panikos peliukas po namus. biggrin.gif sako, sugyventinei (buvusiai) reiks skambint. Skambink, sakau, ateis, iškeps biggrin.gif pyktelėjo, kad šaipaus, paskambino tam žvejui, klausia, kiek minučių kept. Tas sako, nežinau, skambink sugyventinei biggrin.gif aš irgi NEŽINAU niekada nieko, kiek minučių kepa, pasižiūri ir matai, supranti iš kvapo, iš spalvos, iš čirškesio. ax.gif na bet nebūna, kad moteris kažko nemoka. Jei ne tą, tai kitą panašaus kažką ruošus, bendri principai, gal kitąsyk liežuvio ir nenusikąsi, bet išmesti maisto tai tikrai nereiks. Suvokusi, kad taktika NEMOKU man nepasitvirtino, paprieskoninau ir į orkaitę tą žuvį. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 21, 15:55)
Gal tu isgerk kokiu raminanciu, kad nustotum psichuoti ir irodinet, kad neieskai (tai ka veiki sioje temoje? Pirsliauji?) Ir apie tikras moteris.

tai ir jūs ieškote? o tai kaip naujoji geroji žmona? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 21, 18:12)
tai ir jūs ieškote? o tai kaip naujoji geroji žmona? biggrin.gif

Ne. As tiesiog refreshinu savo zinias, kokia nuostabi MB. Kai gyveni diena dienon, tai kazkaip pripranti ir viskas pasidaro savaime suprantama, o va pasiziuri kokios moterys realybeje ir tada pradedi geriau vertinti tai ka turi.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 21, 18:10)
Tai kad nebėra kitų aktyvių temų praktiškai, kaip matote
Papildyta:

nesimuštume dėl vyrų biggrin.gif man sueina da rir kaip ir ūsai, ir barzda, ir taituoruotės, ir apyrnakės, pakabukai, karoliukai (vyriška bižuterija, pabrėžiu tongue.gif  biggrin.gif ) pageidautina ne paprasdtas, ne pilka pelė bigsmile.gif

monteverte, dėl plikių aš irgi su tavim nesimuščiau. biggrin.gif kai susipažinau su savuoju, pirma frazė buvo : ačiū dievui, plaukai yra" biggrin.gif
Papildyta:
o dėl temos, mes galim paimt nuo galo ir prikelt bet kurią. lam.gif juk ir ši truputėlį buvo prisnūdusi, kol ne kurios šarkos nesusirinko vacation1.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 21, 17:04)
Skersti - tiesiog nemalonus darbas. Kraujai tryska ir t.t.
Gyvunams simpatijos nejauciu, tie gyvunai zmogu sues nemirkteleje, kai bus alkani, ar jiems kas uzeis ant ju silpnu smegenu.

Aisku, skerdimas turi buti nesukeliant skausmo, ar kuo maziau, nes ziauriai paskerstu gyvunu mesa valgant zmones darosi irgi ziaurus nuoo ta tikru cheminiu medziagu.

Paskui ir smurtas seimoje ir kitur

aha jau matau karves jus edancias lotuliukas.gif

nesamone, nera neskausmingu budu, padirbkit mesos kombinate, gal suprasit. tai kad juos ten apsvaigina elektra gal siek tiek maziau skauda, bet visa baime , visas mukimas, meginimas gyvunu pabegti is ten...ne nuo pacio skausmo , o nuo visos baimes buti paskerstam, streso i mesa prieina ivairiu medziagu. karves, kaiules gi gana protingi gyvuna, o ka jau sneket visas salygas laikymo...
Taigi, aiskinti man, kad mesa nevalgyti yra liga gali rimtia tik ligoniai. Dazniausiai zmones tai daro is ypratimo, nezinojimo, nesugalvojimo kaip kitaip maitintis, ir viskas.

tai va is kur pas jus ten smurtas.... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(rene' @ 2018 06 21, 17:08)
Kodėl man nieks nerašo išvis, kiba aš negraži ar nebagota blink.gif einu gal kokį (ne)savo ferrarį įkelsiu biggrin.gif

tai kad as ir negrazi ir nabagota lotuliukas.gif gal minciu labai nesutelket cia prie vaizdiniu kurimo ,kokio vyro noretumet? lotuliukas.gif nesistenget rene del bendro gerio lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rene' @ 2018 06 21, 18:10)
Geras biggrin.gif
Manajam tai draugelis žvejas pora lydekų užvežė. Nebuvo noro man su tais žuvų numirėliais terliotis, šaldyta dar šaldyta, bet šviežia, tik pagauta tai kažkaip. Sakau, man metas į darbelį, tu pietums išsikepsi. Nemoku, sako. Primečiau, kad jo taktika gera, - "nemoku" ir nereikia daryti.  Sakau, ir aš NEMOKU. biggrin.gif  jau būč geriau neišsižiojus. biggrin.gif jo akys blink.gif tokios. Ką dabar daryt??? Ir laksto panikos peliukas po namus. biggrin.gif sako, sugyventinei (buvusiai) reiks skambint. Skambink, sakau, ateis, iškeps biggrin.gif  pyktelėjo, kad šaipaus, paskambino tam žvejui, klausia, kiek minučių kept. Tas sako, nežinau, skambink sugyventinei biggrin.gif aš irgi NEŽINAU niekada nieko, kiek minučių kepa, pasižiūri ir matai, supranti iš kvapo, iš spalvos, iš čirškesio.  ax.gif na bet nebūna, kad moteris kažko nemoka. Jei ne tą, tai kitą panašaus kažką ruošus, bendri principai, gal kitąsyk liežuvio ir nenusikąsi, bet išmesti maisto tai tikrai nereiks.  Suvokusi, kad taktika NEMOKU man nepasitvirtino, paprieskoninau ir į orkaitę tą žuvį.  biggrin.gif

suprantu jusu namuose googolis dar nera draugas lotuliukas.gif
mano vaikai jau vsika moka is youtubo prisiziureje lotuliukas.gif buciua pasiulius pasiziuret koki video kaip zuvi kepa ar bent recepta kepamos lydekos susirasti lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rene' @ 2018 06 21, 18:34)
monteverte, dėl plikių aš irgi su tavim nesimuščiau. biggrin.gif  kai susipažinau su savuoju, pirma frazė buvo : ačiū dievui, plaukai yra" biggrin.gif
Papildyta:
o dėl temos, mes galim paimt nuo galo ir prikelt bet kurią. lam.gif  juk ir ši truputėlį buvo prisnūdusi, kol ne kurios šarkos nesusirinko  vacation1.gif

plike plikei nelygu pvz Vin Diesel ka negrazus?

cia jau manau jusu nuopelnas mirksiukas.gif
Papildyta:
Man dabar patiko serialo Luciferis pagrindinis veikejes toks garzus vyrukas sarmingas ir siaip serialas labai geras, gaila kad nutrauke jo rodyma unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 21, 19:01)
Man dabar patiko serialo Luciferis pagrindinis veikejes toks garzus vyrukas sarmingas  ir siaip serialas labai geras, gaila kad nutrauke jo rodyma  unsure.gif

nuotraukoj jis grazus, bet kaip personazas per daug saldus ir per daug maivosi.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 21, 19:06)
nuotraukoj jis grazus, bet kaip personazas per daug saldus ir per daug maivosi.

nu velnio i vyrus gal nenoreciau lotuliukas.gif , bet siaip fainas man jis toks ir tenai smile.gif man patinka jo ten jumoras ir tie pasimaivymai.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 21, 19:01)
1)tai kad as ir negrazi ir nabagota lotuliukas.gif gal minciu labai nesutelket cia prie vaizdiniu kurimo ,kokio vyro noretumet? lotuliukas.gif  nesistenget rene del bendro gerio lotuliukas.gif
Papildyta:

2)suprantu jusu namuose googolis dar nera draugas lotuliukas.gif
mano vaikai jau vsika moka is youtubo prisiziureje lotuliukas.gif buciua pasiulius pasiziuret koki video kaip zuvi kepa ar bent recepta kepamos lydekos susirasti lotuliukas.gif
Papildyta:
3)plike plikei nelygu pvz Vin Diesel ka negrazus?

4)cia jau manau jusu nuopelnas  mirksiukas.gif
Papildyta:
5)Man dabar patiko serialo Luciferis pagrindinis veikejes toks garzus vyrukas sarmingas  ir siaip serialas labai geras, gaila kad nutrauke jo rodyma  unsure.gif

1) tikrai taip. kalta. praleidau šį žaidimą. galiu pasakyt tik tiek, kad manasis iš mano įsivaizduojamo grožio etalono turi tik du dalykus: plaukus ir ūgį. dar balti dantys. visa kita yra tai, su kuo tenka susitaikyti (pilvas, barzda ir pan) biggrin.gif
2) draugas draugas, bet tik ta prasme, kad jis mane siunčia pasigogolinti, vietoj to, kad tai padarytų pats. o aš, tiesą sakant, ne baisiai mėgstu tai daryti, daugiau iš nuojautos maistą ruošiu. kol ten žiūrėsi tuos filmukus, kaip kas kepa, tai per tą laiką jau būsi ir iškepus biggrin.gif
3) plikė negražu niekur biggrin.gif ir pirmu numeriu negražu. ir antru negražu. ir trečiu negražu kai su mašinka pravažiuoja. gražu, kai yra vyriškas kirpimas rolleyes.gif
4)oi ne, ką tu, lutuke, ne mano bis.gif
5) turbūt ne apie tą kalbi, kur bėgo laiptais grąžinkkaukuolęgrąžinkkaukuolęgrąžinkkaukuolę šaukdamas? biggrin.gif
Ai, žinai, kas man patiktų. Frenkas iš "Begėdžio" bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 21 birželio 2018 - 18:42
QUOTE(rene' @ 2018 06 21, 17:34)
monteverte, dėl plikių aš irgi su tavim nesimuščiau. biggrin.gif  kai susipažinau su savuoju, pirma frazė buvo : ačiū dievui, plaukai yra" biggrin.gif

cia yra, cia gali ir nebuti biggrin.gif biggrin.gif o jo tevas anksti nupliko?
Atsakyti