Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 06, 22:46)
Tai tu ir neturi kuo girtis. O klausimas tai man buvo uzduotas nuo taves -  nuuuuuu,   tai dabar sakyyyyyyk ką tàva vaiks laimieją namie sėdėdams?  biggrin.gif

Prašom citatą, kur aš taip rašiau? Čia tu norėjai labai pasigirt, nes mano klausimas buvo visai ne toks. Tai tikrai juokingai pasirodė. Maniškė olimpiadose nedalyvavo, nes ne visi užsiėmimai jas turi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 06 sausio 2019 - 21:53
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 06, 22:22)
Kad tu pati mali nesustodama. Baseinas ir ezeras vienas kitam netrukdo. Be to bent jau Lietuvoj tai vasara baseinai isvis uzdaromi ir visi laisvi plaukiot ezere. O a pie kokius mes vaikus kalbam isvis? Kokiems 8-meciams tai tikrai jokie pasiekimai nerupi, paaugliams dar ir kaip gali rupeti. Gal tavo vaikas niekuo pernelyg rimtai nesidomejo, kad tau taip atrodo?

Prasom citata - paskutinis tavo sakinys.
Skaityk pati savo raštus ir neuzmirsk ka rasineji

Mylimuke, baik kabinetis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 06 sausio 2019 - 21:57
As savo vaika, jei tures klausa, leisiu mokytis groti (pianinui vietos turiu), jei tures tinkama balsa, leisiu mokytis dainuoti.
O matematikos galiu pamokyti pati.
O siaip esu uz tai, kad kiekvienas dirbtu savo darba, ka sugeba geriausio.
Atsakyti

Talentais nepasidaroma lankant burelius, talentais gimsta

Geras pedagogas padės atsiskleisti vaiko talentui, blogas sugadins ir numuš norą siekti aukštumų.Kaip atrodo pedagogas iš didžiosios raidės aš mačiau, teko su tokiu susitikti kai sūnus lankė gimnaziją.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 06 sausio 2019 - 22:03
QUOTE(kin @ 2019 01 06, 23:01)

O siaip esu uz tai, kad kiekvienas dirbtu savo darba, ka sugeba geriausio.

Be abejo.
Del sios priezasties as niekada ir nekisau per prievarta bureliu, i kuriuos buciau norejus, kad eitu mano vaikas. Jis pats pasirinko ko jis nori.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 06, 21:39)
Talentais nepasidaroma lankant burelius,  talentais gimstama.

Tikra teisybe. Bet dar reikia gyventi ne kokioje atsilikusioje salyje ala Lietuva, kur daug kas korumpuota, ar tiesiog SUPUVE.

Mano mama, tai megdavo pasidraskyti. Kai as jai pasakiau, kad kazkodel miesto olimpiadose juokingi uzdaviniai, o rezultatu nera. Tai ji nuejo i svietimo skyriu ir po to paaiskejo, kad kazkokia klaida. Leido dalyvaut respublikineje, ten antra vieta bet vel antra del sukciavimo.

Labai svarbu kad vaikai augti geroje valstybeje, o na kazkokioje postsovietineje
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 06, 22:56)
Prasom citata -  paskutinis tavo sakinys.
Skaityk pati savo raštus ir neuzmirsk ka rasineji
Mylimuke,  baik kabinetis.

Tai va, kad draskydama akis net nesugebejai perskaityti klausimo. Apie laimejimus net neuzsiminiau.
Pati prikibai prie vaiku, tai padiskutavome, norejai.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 01 06, 22:01)
Geras pedagogas padės atsiskleisti vaiko talentui, blogas sugadins ir numuš norą siekti aukštumų.Kaip atrodo pedagogas iš didžiosios raidės aš mačiau, teko su tokiu susitikti kai sūnus lankė gimnaziją.

Tu geru pedagogu _VIENETAI, dauguma beverciai.

Taip ir tie bureliai... tik pinigu uzsidirbti kazkam
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 01 06, 23:01)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72314879" data-time="1546803561">
<div>
<p>Talentais nepasidaroma lankant burelius, talentais gimsta

</p>
</div>
</blockquote>
<p>Geras pedagogas padės atsiskleisti vaiko talentui, blogas sugadins ir numuš norą siekti aukštumų.Kaip atrodo pedagogas iš didžiosios raidės aš mačiau, teko su tokiu susitikti kai sūnus lankė gimnaziją.</p>

Bullshit. Piesimo mokytoja mano vaika sodino, o jis jai irode, kad ji - nekompetentinga babcė.
Bet...as ji visada mokinau nuo mazens - jei kas sako, kad tu nesugebi, negali, nemoki, irodyk, kad jie neteisus. Parodyk faką jiems savo pasiekimais, nes tokiems zmonems tavo sekme, kaip peilis i nugara.
Aisku, taip tiesmukiskai nesakiau biggrin.gif , kulturingiau paaiskindavau biggrin.gif

Cia kaip pas zydus. Kai vaikai ka sugalvoja padaryti ir padaro nekaip, tevai amziais sako - ka tu cia sugalvojai bla bla bla. Zydai sako - koks tu protingas ir genialus vaikas.
Visiems reiktu pasimokinti is zydu vaiku auklejmo.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 06, 23:04)
Tai va, kad draskydama akis net nesugebejai perskaityti klausimo. Apie laimejimus net neuzsiminiau.
Pati prikibai prie vaiku, tai padiskutavome, norejai.

Nu is kur tu istraukei ta akiu draskyma biggrin.gif Džyyyzis
Bet, kad nesigilinu i sita tema, tai tiesa. Seip juokas ima ir tiek biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 06, 23:03)
Tikra teisybe. Bet dar reikia gyventi ne kokioje atsilikusioje salyje ala Lietuva, kur daug kas korumpuota, ar tiesiog SUPUVE.

Gal tu ir teisus
Atsakyti
Joks pedagogas negali vaiko durninti. Bet tai nenuneigia, kad yra ir geru, ir ne tik vidurinese mokyklose. Apskritai siek tiek ribota yra remtis vien tik savo vaiko patirtim. Na nes tikrai visaip buna.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 06, 20:55)
Tik nesakyk,  kad is pirties i rudeninį ežerą nešokinėdavot?  biggrin.gif

ne, man tokie dalykai nepatinka smile.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 06, 22:07)
Tu geru pedagogu _VIENETAI, dauguma beverciai.

Taip ir tie bureliai... tik pinigu uzsidirbti kazkam

sakyčiau, kad pusė, ne vienetai tikrai
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 06, 23:19)
Joks pedagogas negali vaiko durninti. Bet tai nenuneigia, kad yra ir geru, ir ne tik vidurinese mokyklose.  Apskritai siek tiek ribota yra remtis vien tik savo vaiko patirtim. Na nes tikrai visaip buna.

Be abejo visaip buna.
Bet kai tevai pagal SAVO norus isrenka burelius ir vercia vaikus juos lankyti...nu i nx tokie tevai pasakysiu. Savo vaikysteje esu macius, kai su asaromis vaikai grodavo pianinu, nes TEVAI taip noredavo, tai greiciausiai nuo tu laiku mane trumpina prievarta vaiku laisvalaikio atzvilgiu.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 06, 23:23)
ne, man tokie dalykai nepatinka smile.gif

Visai tu negrudini nei kuno, nei sielos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 06 sausio 2019 - 22:26