Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

gyvendama su vyru, pirkau, ruošiau ir valgiau įvairų maistą, žinoma, ir iš mėsos. vėliau, likusi viena, niekada sau nesu pirkusi nieko mėsiško. mane pačios kojos nešė prie vaisių, pieno produktų, dribsnių ir skanios duonytės su sėmečkikėm. svečiuose, ar svečiams paruošusi mėsą valgiau kartu. bet tai būdavo taip retai, kad kalbant apie galimą mažakraujystę, kai nevalgai mėsos, tai valgydamas kartą per mėnesį ar rečiau, visų tų ferum neužsikrauni taipogi. na, bet niekas dėl manęs neisterikavo ir neatvertinėjo. o kai nutariau, jeigu aš ją valgau taip retai ir tik dėl kompanijos, tai galiu ir visai nevalgyti, oi oi, bėda, tau tas bus anas bus biggrin.gif o tai kur visi buvot, kai valgiau tik kelis kartus metuose, tai man nieko negalėjo nutikti? biggrin.gif Žuvį valgau, bet ir jos nelabai tesinori. ypač, kai pusryčiauji prie akvariumo, grožiesi žuvukėmis, kalbini jas, gražuolėmis vadini ir čia kokį špotą į burną kiši biggrin.gif tai jau parodija. Taip ir juokauji: na, kurios dabar eilė ant keptuvės bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 21 birželio 2018 - 12:28

Su tuo karpiu buvo taip. Paleidom į vonią. Tris dienas plaukiojo, maudytis nėra kur. Vyras bandė elektra užmušt, bet irgi nelabai kas gavosi biggrin.gif nuo tada tik atšaldyta ar šaldyta file biggrin.gif
Dabar irgi mano šaunuolis sumanė, kad silkė su galva geresnė. Valio, tu nukerti galvą ir ištrauki žarnas, aš jau paruošiu. Sykį padarė tuos darbus, dabar vėl file tinka, nes"ką čia terliosies a ne" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 06 20, 22:19)

visiskai tau pritariu. saldainiai ne kiek netraukia, o dar cia apie padazymus kalba biggrin.gif man prie sirdies tokie labiau neandertalietisko grozio  biggrin.gif

manes saldainiukai netraukia, bet neandertalieciai irgi. Man vyras turi buti be barzdos, be usu, ne su ilgais plaukais, o trumpai kirptas (plikas irgi praeis, jei jau nuplikes) ir pageidautina be tatuiruociu ar bent minimaliai issitatuiraves neypac pastebimoj vietoj, nedevintis moteriskos bizuterijos (apyrankiu, grandineliu, ziedu). Toks paprastas, normalus...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 20, 22:48)

As tai ne tik, kad netikra, bet neieskau tu vyru, jus ieskot.

zinai ka. Pyk nepykes, bet tu dievazi durnas. Ar tiesiog ne tau sitas forumas. Galima tau nors kuola i galva tasyt vistiek i makaule nedaeis ka mes cia rasinejamies. Mes cia siaip kalbam! Supranti lietuviskai? Dauguma musu turi ir vyrus, ir vaikus, ir nieko neiesko!. Kazin kiek jau yra tikrai ieskanciu vyro? Gal tikrai minimaliai. Vat renkamies i sia tema ir pliurpiam, juolaujam, filosofuojam. Bet tau tai suprast, kaip man pesciai nueit iki menulio.
O jei taip dingtum is sios temos ir sio forumo, manau, kad tikrai nieks taves nepasigestu. Na, gal is viso forumo kokia 1 ar 2. Bet realiai ir tavo nesamoniu cia mums nulis naudos. Kaip ir tau is musu. Nes bukas esi ir nesupranti musu. Ir nesuprasi.

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 20, 23:42)
Neprisimenat jau seno anekdoto...

Skelbimas:
As esu dirbanti 39 metu moteris, nerukau, auginu 17 metu dukra. Domina tik rimti santykiai.

Raso vyras:
Man 39 metai ir mane sudomino jusu anketa. Atsiuskite prasau dukros nuotrauka.

cia ne anekdotas, o iskrypimas. Slykstus iskrypimas.

QUOTE(rene' @ 2018 06 21, 10:12)
Dar yra dvi grupės žmonių. Tie, kurie pamišę dėl alyvuogių ir tie, kurie jų nevalgo. Vieni iš jų nenormalūs ir juos reikia gydyti, tik neaišku kuriuos. biggrin.gif

Kiap kuriuos? Tuos, kurie megsta tas alyvuoges biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(rene' @ 2018 06 21, 13:47)
Su tuo karpiu buvo taip. Paleidom į vonią. Tris dienas plaukiojo, maudytis nėra kur. Vyras bandė elektra užmušt, bet irgi nelabai kas gavosi biggrin.gif  nuo tada tik atšaldyta ar šaldyta file biggrin.gif
Dabar irgi mano šaunuolis sumanė, kad silkė su galva geresnė. Valio, tu nukerti galvą ir ištrauki žarnas, aš jau paruošiu. Sykį padarė tuos darbus, dabar vėl file tinka, nes"ką čia terliosies a ne" biggrin.gif

thumbup.gif
mano tai vyras ant zvejybos vienu metu buvo pasineses. Hobis mat. Bet ivedziau taisykle, kad jei prizvejoja, tai nuskust ir isdarinet irgi privalo. Prie ko jam cia vien malonumas, o man juodas darbas? Plius smirdantis. O ir siaip as be zuvies galiu gyvent. Na ir ka. Dabar atrades kitokius hobius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 21, 13:03)
As irgi neieskau, bet yra kas iesko.
Jei neieskot, tai ka jus pati veikiat sioje temoje?
Ziuriu atsiputet truputi ir pradejot po truputi kisti ta savo rusisko plauko propaganda, apie visokius PSO, samokslus?
Vel prie seno?

cambala 2? biggrin.gif rimtai gamta nemegsta tusciu vietu lotuliukas.gif
Ka mes cia veikem jau antra kart rasau Leksa parase jau, nedasilo?bet ir tai visiskai ne jusu reikalas mirksiukas.gif
ir jokios cia ne samokslo teorijas, tai normali visiem prieinama info, kad homoseksualizma is ligu isbrauke del politiniu motyvu, ne mokslniiu tyrimu, ta pati daro ir su genderizmu per ts, o skiepai kiek zalos pridaro, manau irgi info nelabai sunku susirasti jusm butu ar ne? mirksiukas.gif
bet ci ajau kitos temos, jus ci apats gi su PSO isikisot isvadnindamas ligoniais zmones kurie paprasciausiai kazko nevalgo, vien galvoti, kad tai liga, jau sutrikimas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 21, 10:12)
Dar yra dvi grupės žmonių. Tie, kurie pamišę dėl alyvuogių ir tie, kurie jų nevalgo. Vieni iš jų nenormalūs ir juos reikia gydyti, tik neaišku kuriuos. biggrin.gif

Kaip tai kuriuos? aisku, kad tuos, kurie nevalgo smile.gif
siandien ji alyvuogiu neevalgo, ryt - mes mesa, po to ir alkoholi nustos gerti, o galiausiai ir vyrui nebeduos biggrin.gif
zalingus iprocius kazko atsisakyti reikia "uzkirtineti" jau pacioje pradzioje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 21, 13:47)
Su tuo karpiu buvo taip. Paleidom į vonią. Tris dienas plaukiojo, maudytis nėra kur. Vyras bandė elektra užmušt, bet irgi nelabai kas gavosi biggrin.gif  nuo tada tik atšaldyta ar šaldyta file biggrin.gif

Mano vyras ir zuvi be problemu uzmusa ir is silkes file padaro ir kiaule jauciu papjautu jei reiktu, nu va kaip toki atverst i ta vegetarizmo sekta lotuliukas.gif tai nei nebandau irnesakyk.gif As budavo silke tik supjaustau nu isdarineta be galvu i slovikus sudedu, o jam ne, sako, skaniau file, nu gerai galvoju daryk, man irgi patogiau taip lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2018 06 21, 14:47)
manes saldainiukai netraukia, bet neandertalieciai irgi. Man vyras turi buti be barzdos, be usu, ne su ilgais plaukais, o trumpai kirptas (plikas irgi praeis, jei jau nuplikes) ir pageidautina be tatuiruociu ar bent minimaliai issitatuiraves neypac pastebimoj vietoj, nedevintis moteriskos bizuterijos (apyrankiu, grandineliu, ziedu). Toks paprastas, normalus...

cia ne anekdotas, o iskrypimas. Slykstus iskrypimas.

mano tai vyras ant zvejybos vienu metu buvo pasineses. Hobis mat. Bet ivedziau taisykle, kad jei prizvejoja, tai nuskust ir isdarinet irgi privalo. Prie ko jam cia vien malonumas, o man juodas darbas? Plius smirdantis. O ir siaip as be zuvies galiu gyvent. Na ir ka. Dabar atrades kitokius hobius  biggrin.gif

Mano vyras toks, normalus. O pasiziuret man i visokius grazu, bet taturuotes tai jau ne , visa vaizda gadina doh.gif Bet siaip man grazu ta vyriska biuziuterija ant vyru, jei visas stilius suderintas ax.gif

tikrai taip, jei sena dieda ant vaiku traukia jam reiktu kazkaip gydytis... unsure.gif

Visada parsiveza isvalytas ir pats dar verda ar kepa. As verciau file nusiperku sviezia ir dar parduotuvej paprasau, kad supjaustytu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 06 21, 15:13)
Kaip tai kuriuos? aisku, kad tuos, kurie nevalgo smile.gif
siandien ji alyvuogiu neevalgo, ryt - mes mesa, po to ir alkoholi nustos gerti, o galiausiai ir vyrui nebeduos  biggrin.gif
zalingus iprocius kazko atsisakyti reikia "uzkirtineti" jau pacioje pradzioje  biggrin.gif

o dievuliau alyvuoges dar valgau lotuliukas.gif gal dar nebeviltiska ligone bigsmile.gif juodas megstu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 21 birželio 2018 - 14:23
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 21, 15:23)
o dievuliau alyvuoges dar valgau lotuliukas.gif gal dar nebeviltiska ligone  bigsmile.gif juodas megstu biggrin.gif

nuo kito galo pradejot? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 21, 15:27)
nuo kito galo pradejot?  biggrin.gif

tai cia gal paskutine stadija blink.gif blink.gif blink.gif reik greit prisigert ir kepsni issikept gal pagysiu lotuliukas.gif
Papildyta:
O jei rimtai kazkaip keistai sios mintys veikia, atrodo juokaujam forume, bet matomai visata juoku nesupranta. Per paskutines kelias dienas pradejo kruvos vyruku man i fb draugus pirstis, nuo jav iki Sveicarijos, lietuviu keli, dauguma vienisi , viena pasiulyma jau apparasiau, su kitu siaip persimetem gana kulturingomsi zinutemis, kiti tik siaip pasiusiule i draugus, galvoju gal mano linka kas kur i skelbimus idejo bigsmile.gif ar cia taip mintys veikia greitai,akd ir juokais susakytos lotuliukas.gif bigsmile.gif
Galvoju kazkiap reik deklaruot rimciau, kad neiskau nu as nieko lotuliukas.gif

geriau Kin jus sav osarasa reikalavimu kurkit mes tik redaguosim ciociu kompanija gossip.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 21, 15:38)
tai cia gal paskutine stadija  blink.gif  blink.gif  blink.gif reik greit prisigert ir  kepsni issikept gal pagysiu lotuliukas.gif
Papildyta:
O jei rimtai kazkaip keistai sios mintys veikia, atrodo juokaujam forume, bet matomai visata juoku nesupranta. Per paskutines kelias dienas pradejo kruvos vyruku man i fb draugus pirstis, nuo jav iki Sveicarijos, lietuviu keli, dauguma vienisi , viena pasiulyma jau apparasiau, su kitu siaip persimetem gana kulturingomsi zinutemis, kiti tik siaip pasiusiule i draugus, galvoju gal mano linka kas kur i skelbimus idejo  bigsmile.gif ar cia taip mintys veikia greitai,akd ir juokais susakytos lotuliukas.gif  bigsmile.gif 
Galvoju kazkiap reik deklaruot rimciau, kad neiskau nu as nieko lotuliukas.gif

geriau Kin jus sav osarasa reikalavimu kurkit mes tik redaguosim ciociu kompanija  gossip.gif

nu bandykit imtis prevenciniu priemoniu smile.gif
man kasdien koks uzjurio princas i draugus pasisiulo smile.gif bet as nepriimu biggrin.gif
o iki saraso nepriejau dar ax.gif gal po kokiu poros savaiciu subresiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 21, 14:47)
zinai ka. Pyk nepykes, bet tu dievazi durnas. Ar tiesiog ne tau sitas forumas. Galima tau nors kuola i galva tasyt vistiek i makaule nedaeis ka mes cia rasinejamies. Mes cia siaip kalbam! Supranti lietuviskai? Dauguma musu turi ir vyrus, ir vaikus, ir nieko neiesko!.

Gal tu isgerk kokiu raminanciu, kad nustotum psichuoti ir irodinet, kad neieskai (tai ka veiki sioje temoje? Pirsliauji?) Ir apie tikras moteris.

Dabar jau pradejai nustatinet, kam koks forumas. Na ne tavo nosiai. Kreipkis i forumo administratorius su pasiulymu foruma nupirkti, o tada galesi savo tvarka ivedinet, kai sumokesi pinigus.

Atrodai tikrai neadekvaciai su reakcijomis i smurta ir I BET KA!
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 21, 15:49)
nu bandykit imtis prevenciniu priemoniu smile.gif
man kasdien koks uzjurio princas i draugus pasisiulo smile.gif bet as nepriimu  biggrin.gif
o iki saraso nepriejau dar  ax.gif  gal po kokiu poros savaiciu subresiu  biggrin.gif

Man budavo retai labai, dabar per paskutines 3 dienas koks 10 blink.gif , jau bijau ir fb atsirdaryti lotuliukas.gif

Tai jus pradekit, mes padesim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 21, 11:54)
Man dar neteko kazko paskerst. Prie ko cia skerdiku darbas jei kalbam apie maista.
Tiesa ex pjaudavo karpius, kai man darydavo zuvies vyniotini. Seniau karpius parduodavo gyvus ir reikejo pasipjauti.

negi valgysi zalius gyvus kaip koks ryklys?

Valgyt skersta gyvuna tolygu ziureti kaip zudo ir apsimesti kad nieko nezinai nes ne tu tai darai. Nusikaltimo bendrininkyste.
As ne vegetare bet cia pamastymas.
Atsakyti