QUOTE(mylimuke! @ 2018 06 20, 22:19)
visiskai tau pritariu. saldainiai ne kiek netraukia, o dar cia apie padazymus kalba

man prie sirdies tokie labiau neandertalietisko grozio
manes saldainiukai netraukia, bet neandertalieciai irgi. Man vyras turi buti be barzdos, be usu, ne su ilgais plaukais, o trumpai kirptas (plikas irgi praeis, jei jau nuplikes) ir pageidautina be tatuiruociu ar bent minimaliai issitatuiraves neypac pastebimoj vietoj, nedevintis moteriskos bizuterijos (apyrankiu, grandineliu, ziedu). Toks paprastas, normalus...
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 20, 22:48)
As tai ne tik, kad netikra, bet neieskau tu vyru, jus ieskot.
zinai ka. Pyk nepykes, bet tu dievazi durnas. Ar tiesiog ne tau sitas forumas. Galima tau nors kuola i galva tasyt vistiek i makaule nedaeis ka mes cia rasinejamies. Mes cia siaip kalbam! Supranti lietuviskai? Dauguma musu turi ir vyrus, ir vaikus, ir
nieko neiesko!. Kazin kiek jau yra tikrai ieskanciu vyro? Gal tikrai minimaliai. Vat renkamies i sia tema ir pliurpiam, juolaujam, filosofuojam. Bet tau tai suprast, kaip man pesciai nueit iki menulio.
O jei taip dingtum is sios temos ir sio forumo, manau, kad tikrai nieks taves nepasigestu. Na, gal is viso forumo kokia 1 ar 2. Bet realiai ir tavo nesamoniu cia mums nulis naudos. Kaip ir tau is musu. Nes bukas esi ir nesupranti musu. Ir nesuprasi.
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 20, 23:42)
Neprisimenat jau seno anekdoto...
Skelbimas:
As esu dirbanti 39 metu moteris, nerukau, auginu 17 metu dukra. Domina tik rimti santykiai.
Raso vyras:
Man 39 metai ir mane sudomino jusu anketa. Atsiuskite prasau dukros nuotrauka.
cia ne anekdotas, o iskrypimas. Slykstus iskrypimas.
QUOTE(rene' @ 2018 06 21, 10:12)
Dar yra dvi grupės žmonių. Tie, kurie pamišę dėl alyvuogių ir tie, kurie jų nevalgo. Vieni iš jų nenormalūs ir juos reikia gydyti, tik neaišku kuriuos.
Kiap kuriuos? Tuos, kurie megsta tas alyvuoges
Papildyta:
QUOTE(rene' @ 2018 06 21, 13:47)
Su tuo karpiu buvo taip. Paleidom į vonią. Tris dienas plaukiojo, maudytis nėra kur. Vyras bandė elektra užmušt, bet irgi nelabai kas gavosi

nuo tada tik atšaldyta ar šaldyta file
Dabar irgi mano šaunuolis sumanė, kad silkė su galva geresnė. Valio, tu nukerti galvą ir ištrauki žarnas, aš jau paruošiu. Sykį padarė tuos darbus, dabar vėl file tinka, nes"ką čia terliosies a ne"
mano tai vyras ant zvejybos vienu metu buvo pasineses. Hobis mat. Bet ivedziau taisykle, kad jei prizvejoja, tai nuskust ir isdarinet irgi privalo. Prie ko jam cia vien malonumas, o man juodas darbas? Plius smirdantis. O ir siaip as be zuvies galiu gyvent. Na ir ka. Dabar atrades kitokius hobius