Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 04, 22:47)
As simta kartu geriau renkuosi tas,  kurioms su vyrais nepasiseke,  nei alkoholikes.

Cia tik tu viena riejiesi. Visos kitos linksminasi su tavimi.

Linksminkis. Negi kas draudzia?
As tai psichologiniu mastu nagrineju. Niekada pvz tavo drauges neisduosiu. Kad jus zinotumet, kaip idomu stebet zmoniu santykius... biggrin.gif 4u.gif
Man patiko snd Idomucios ziurkiu pavyzdys.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 04, 23:54)
Linksminkis. Negi kas draudzia?
As tai psichologiniu mastu nagrineju. Niekada pvz tavo  drauges neisduosiu. Kad jus zinotumet, kaip idomu stebet zmoniu santykius... biggrin.gif  4u.gif
Man patiko snd Idomucios ziurkiu pavyzdys.

Tu visas sekioji po foruma, visu postus seki. Gyveni svetimus gyvenimus. Ar tau lieka laiko savam gyvenimui? Ar tu turi savo gyvenima? Zinant, kad sekti kitus nikus nera trumpas darbas, kyla mintis, kad vyro tu kaip ir neturi greiciausiai.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 04, 23:44)
Tu visas sekioji po foruma,  visu postus seki. Gyveni svetimus gyvenimus. Ar tau lieka laiko savam gyvenimui?  Ar tu turi savo gyvenima? Zinant,  kad sekti kitus nikus nera trumpas darbas,  kyla mintis,  kad vyro tu kaip ir neturi greiciausiai.

Leisk skania paest ziurint filma. Glochni, kaip sakant. Tuoj telefa isjungsiu.

As dalyvauju max 2 - 3 temose. Sioj esu, nes lb patinka zmoniu santykius stebet. Nebilsnosiu is pagarbos kazkam butent, bet isduosiu maza paslapti kad ir tu ten dalyvauji.
Kam sekt tavo oskrypimus - ir taip aisku - dauzta seks ozabocenaja.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 05, 00:57)
Leisk skania paest ziurint filma. Glochni, kaip sakant. Tuoj telefa isjungsiu.

As dalyvauju max  2 - 3 temose. Sioj esu, nes lb patinka zmoniu santykius stebet. Nebilsnosiu is pagarbos kazkam  butent, bet isduosiu maza paslapti kad ir tu ten dalyvauji.
Kam sekt tavo oskrypimus - ir taip aisku - dauzta seks ozabocenaja.

Mes su tavimi jokiose kitose temose nepersikertame, Nesvaik.

Nu baik tu biggrin.gif Tu bent pusei temos nikų pasakoji jų istorijas, ju postus, desimt metu atgal parasytus biggrin.gif Tu svaigsti skaitydama kitu istorijas, nes pacios istorija neparašyta. Neidomi. Yra idomesniu gyvenimu. Ane? biggrin.gif
Tu nemoki padeti sau tapti idomesniu kitiems. O va tau as idomi. Ryji mano postus, kaip alkanas žvėris. mirksiukas.gif
Tu jauti, kad tavo gyvenimas nera prasmingas.
Nejaugi nera idomiau gyventi savo gyvenima?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 05 sausio 2019 - 00:09
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 05, 00:05)

Tu nemoki padeti sau tapti idomesniu kitiems. O va tau as idomi. Ryji mano postus,  kaip alkanas žvėris.  mirksiukas.gif
Tu jauti,  kad tavo gyvenimas nera prasmingas.

Tu kazkam idomi?😂😂😂te neuzpyksta tavo drauge - bet gal tik jai, nes ji is seniau lb vertino Jusu draugyste. Apie tavo pakalikes net nesneku, neverta laiko gaist.

Kam gali buti idomus tavo marazmai? Tik tokiom paciom kaip ir tu.
O dabar - atsok, visgaidi. Gera filma rodo.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 05, 01:13)
Tu kazkam idomi?😂😂😂te neuzpyksta tavo drauge - bet gal tik jai, nes ji is seniau lb vertino Jusu draugyste. Apie tavo pakalikes net nesneku, neverta laiko gaist.

Kam gali buti idomus tavo marazmai? Tik tokiom paciom kaip ir tu.
O dabar - atsok, visgaidi.  Gera filma rodo.

Kam tu cia ka sumeluosi. Gi visi zino, kad esi megeja slankioti paskui nikus ir gyventi ju gyvenimus. Tuo ir baigsim siandiena. Neuzmirsk ryt i pavakare uzeiti i varnas, kaip visada, ten pasakosiu apie Brodvejaus 'Čikagos' miuzikla, i kuri ryt eisiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 05 sausio 2019 - 00:20

Tu jauti,  kad tavo gyvenimas nera prasmingas.

Mano prasmingass. Jau ta galiu teigti 5 metus drasiai. Ir anksciau buvo toks, tik sunkumams netiketai uzklupus buvo tam tikru sielos isbandymu. O tavo ne. Paziurek i save - net mamos savo slykstiesi, po prievarta imsi pas save " numirt". Tfu... O paskui raudosi prie kapo...Reiskias taip pat ir su vyru - kol pajegus, islaiko - wow koks geeeras, neduokdie pasiligos - stora prasigerusi isgama...Atsakyt nereikia - daug issiblevyzgujus sm esi.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 05, 00:19)
Kam tu cia ka sumeluosi. Gi visi zino,  kad esi megeja slankioti paskui nikus ir gyventi ju gyvenimus. Tuo ir baigsim siandiena. Neuzmirsk ryt i pavakare  uzeiti i varnas,  kaip visada,  ten pasakosiu apie Brodvejaus 'Čikagos' miuzikla,  i kuri ryt eisiu  biggrin.gif

Varnose po pranesimo buvau 3 kartus. Ten ner kas veikt. Viena tu dauzta, kita alko zmona...Bet benram suvokimui apie tave " verslinyko b oba" uzteko. Labanakt. Kugelis atsalo.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 05, 01:21)
Mano prasmingass. Jau ta galiu teigti 5 metus drasiai. Ir anksciau buvo toks, tik sunkumams netiketai uzklupus buvo tam tikru sielos isbandymu.  O tavo ne. Paziurek i save - net mamos savo slykstiesi, po prievarta imsi pas save " numirt". Tfu... O paskui raudosi prie kapo...Reiskias taip pat ir su vyru - kol pajegus, islaiko - wow koks geeeras, neduokdie pasiligos - stora prasigerusi isgama...Atsakyt nereikia - daug issiblevyzgujus sm esi.

Nu kam tau aiskintis pries mane? Nereikia. Nesikvailink.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 01 05, 01:24)

Varnose po pranesimo buvau 3 kartus. Ten ner kas veikt. Viena tu dauzta, kita alko zmona...Bet benram suvokimui apie tave " verslinyko b oba"  uzteko. Labanakt. Kugelis atsalo.

Wowzas! bigsmile.gif o pasirodo pataikiau i desimtuka, kad niekaip negali sustoti
Atsakyti

Blyn nu tiek puslapiu privaryt apie nieka, tam jusu pezalui tikrai reikia garbanotu smegenu ,jei panaudotumet tas garbanas naudingai galetumet i prezidentus kandidatuot

Atsakyti

Blyn nu tiek puslapiu privaryt apie nieka,

Liaudies išmintis byloja-kad tikra moteris gali iš nieko sukurti skrybelaitę,salotas ir skandalą.Šiuo atveju mes kuriame plepalus apie nieką.girl_dance.gif

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2019 01 05, 05:40)
<p>Blyn nu tiek puslapiu privaryt apie nieka, tam jusu pezalui tikrai reikia garbanotu smegenu ,jei panaudotumet tas garbanas naudingai galetumet i prezidentus kandidatuot</p>

Papasakok ka nors idomaus mirksiukas.gif
Atsakyti

Kas tai yra tas "savo gyvenimas"?
Isropojau is migio. MB isropojus buvo anksciau.
Virtuveje ant stalo kaip visada padetas puodukas kuriame ideta cukraus ir grietineles. Tai pastaciau po kavoss aparatu ir paspaudziau mygtuka kad padarytu kavos.
Atsinesiau kava prie kompo, per langa salia matosi miskas. Snieguotos egles, pusnys po jomis, pastatyti apsnigti automobiliai.
Niekas niekur nevaziuoja.
Eiti i miska vaiksciot, kaip is migio isbudintam isalkusiam zveriui? Sotus zverys be reikalo po miska nesibasto. Jie guli migyje ir tai yra ju gyvenimas.
Kol sotus galima guleti migyje pusnyse.

Jei zverys turetu interneta gal SM isijungtu? O dabar gal ziuri i migio i apsingta miska ir stebi, gal koks plesrunas bandys kesintis. Tada reiks kovoti.
Atsakyti