Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 04, 19:25)
Nu zmogus galvoja,  kad su plastelinu dirbti yra tas pats kas su metalu  biggrin.gif
Papildyta:

Tada ji ne meninykė.  biggrin.gif

Nufotografuok jos  krosnelę modelinui.

Ir tikrai labai idomu kokius darbus ji daro. Gali ikelti kelias nuotraukas?

Noretum atsekti, suprantu... Bet koks tikslas...
Krosnele su skaitmeniniu termometru, bet ta termometra as idejau o pati krosnele - paprastute
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 04, 16:36)

va man irgi tai labai idomu, cambala kodel taip darai?  bigsmile.gif

Kaip tu esi neissivysciusiom smegenim, taip ir informacija priimi. Jalbejau apie isivaizduojamus isivaikinimus ir tavosiis Šeimininkes fantazijas. Su tavaja Šeimininke viskas aisku - savo varnose snd pasidare nuobodu, pati parase eina sarsala kelt. Sakau, kad realiai dauzta, kazi ka veiktu bana pusmeciui gavus. Turbut vibratoriais ir putem visas sienas namuosee nusiklijuotu ir baldielintu...
Ka as darau? Visa info tu apie save esi rasiusi. Zkb buvo tavo neigima kiek atitempusi ir tavo knysle panardinusi?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 04, 20:35)
Noretum atsekti, suprantu... Bet koks tikslas...
Krosnele su skaitmeniniu termometru, bet ta termometra as idejau o pati krosnele - paprastute

Ne ne...as nieko miekada nesekioju. Seip idomu zmogaus fantazijos. Man neidomu nei tavo, nei tavo zmonos tapatybes, as su jumis nwi kavos gersiu, nei buciuosiuos. Man DARBAI idomu.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 04, 19:38)
Ne ne...as nieko miekada nesekioju. Seip idomu zmogaus fantazijos. Man neidomu nei tavo,  nei tavo zmonos tapatybes,  as su jumis nwi kavos gersiu,  nei buciuosiuos. Man DARBAI idomu.

Imetus fotke galima su paieska atsekti kur ta fotke dar yra internete.
Atsakyti
Nu bet tai kaip ji meluoja biggrin.gif
As parasiau, kad vsio, gana, uztenka katei usus tampyti. Atsibodo. O ji raso, kad as rasiau, jog einu kazkur biggrin.gif biggrin.gif
Pralinksmino j8 mane biggrin.gif nemirtingas fruktas
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 04, 20:40)

Nusikakot man kur daryta ir i kokią subinę ikišta. As tik noriu pamatyti bent viena jos darba...o gal tu viska cia issigalvojai?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 01 04, 16:47)
Abejoju, kad jos rankos grazios, nes vienai reikia kuopti is namu siuksles, gaminti valgyti ir t.t.

Bukit objektyvi. Mano ranku oda minksta, nes naudoju krema vakarais. Ir nagai ilgi priauginti. Rankos atrodo nepriekaistingai, nors ir sode kapstaus ir valgyt negstu pagamint ir vonios kambarius su chemijom valau. Pirstines naudoju.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 04, 16:51)
jus cia rimtai?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif taigi ne kaime gyvena, kiauliu nelaiko, 2 suauge zmones, ka ten kuopti, ko negali graziu nagu tureti?
jau ziuriu kaip knisates taip prie visu jums nepatinkanciu zmoniu, per vsias temas, grynai kaip cambala, ne be reikalo vienintele jai drauge likot  unsure.gif ai su savo fantaziju pasauiiu i pievas vis taikot.

Baik cambset, gluse. Anoj temoj sakei, kad as ir Moonte vienas ir tas pats asmuo. Eitum pailsetum, o tai galva tau nuo sm srauto perkaito.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 04, 19:05)
cia VIESAS FORUMAS, KAD KA NORI TAS TA IR CITUOJA, jus po tiek  metu ci adar neisikirtot? jie norit su kuo asmensiaki bendrauti, tam yra az, toliau je norit grupele kakzokia bendrauti su cambala pvz tai kurkites savo tema, nieka sten nelys ir jusu didenybes necituos  mirksiukas.gif
jei psichika nelaiko tamstos cia bendrauti normliai, be issikalinejimu ir seimzimu tai gal reiktu kita veikla uzsiimti?

Ne, nu😂😂😂. Eina i visas temas istisai, persa visiems savo nuomone nuo vaiku zindymo iki ka valgyti ir kaip sveistis ur dar siulo savas temas kurtis😂😂😂.
Va susikurk tu savo tema" - sani- ubuntes- lutukes proto sedevrai" 8r vesk ten su savim monologa. Tema tures milijona nariu ir pirmaus reitinguose bigsmile.gif .
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 04, 19:07)
zinok man jau ir cambala uz tamsta malonesne ir protingesne, su ja tai nors pajuokauti galima ir siaip kartais bent susisneketi, o tamsta tai tik nuolat tulzim laidoties, nu nuolat, jei ne ant vieno tai ant kito, su tokiu susireiskimino, kad graudu.  unsure.gif

Nesiplak prie manes. Man visai neidomu su tavim nei bendraut nei juokaut su tavim
. Baik cambset. Ar normaliose pokalbiuose as su tavim kalbu? Ne.
Atsakyti

Dar vienas su persekiojimo  manija.Ne vedybinės lovos foto juk prašo, o konkrečių darbų.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 01 04, 20:01)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72312595" data-time="1546623615"><div><p>Imetus fotke galima su paieska atsekti kur ta fotke dar yra internete.</p></div></blockquote><p>Dar vienas su persekiojimo  manija.Ne vedybinės lovos foto juk prašo, o konkrečių darbų.
</p>

Man irgi kazkaip nesuprantama tai.
Juk visai nesenai buvo iterpes savo vakarienes nuotrauka...
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 01 04, 20:01)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72312595" data-time="1546623615"><div><p>Imetus fotke galima su paieska atsekti kur ta fotke dar yra internete.</p></div></blockquote><p>Dar vienas su persekiojimo  manija.Ne vedybinės lovos foto juk prašo, o konkrečių darbų.
</p>

As paaiskinau kad imetus darbu fotke - galima surasti ir asmeni, jei yra fotke internete su tuo asmeniu. Jei jums neuztenka proto tai suvokti, tai jau nekomentuokit.

As cia visai nenoriu atskleisti asmens duomenu, bet jei jus norit tai prasau...
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2019 01 04, 20:08)
Man irgi kazkaip nesuprantama tai.
Juk visai nesenai buvo iterpes savo vakarienes nuotrauka...

Nu ir kas? Ka jus su ta vakarienes foto padarysit? Ji jau suesta ir lekstes isplautos.

O va darbai tai gali buti publikuoti su autoriumi
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 04, 21:13)

Su vandens zenklu gali publikuoti, kad ir ant tualeto duru Maximoje.
Ji ką, uzsipatentavus savo darbus?
Atsakyti

Man giliai pofik visos asmenybės.Turėkitės į sveikatą.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 04, 20:13)
u ta vakarienes foto padarysit? Ji jau suesta ir lekstes isplautos.

O is kur patsai istraukei, kad kas nors ka nors nori daryti...

JUokdary, su kokiu dar autorium... Dar prasyk, kad ji priklauso kokiai nors amattininku gildijai. Su neva pacio patobulinta krosnele visa paroda paruose... na gal neskieks zmonems, kurie su tai susije.
Atsakyti