Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 01 04, 18:44)
<p>Aš save myliu ir labai myliu.Todėl ir naudoju buitinę chemiją, nes visokie eko bezdaliukai tik pinigams ištraukti, nieko jie gero nevalo.Buitinę techniką taipogi naudoju.O bulves rankas juodina ir labai juodina.Mane prie guminių  pirštinių aa močiutė įpratino,beveik viską galiu su jomis daryti.
</p><p>Mano hobis kuistis po gėlynus, tai kokios mano rankos ir nagai būtų, jei nemokėčiau su pirštinėmis dirbti?
</p>

nu visiska nesamone, viska kuo puikiausiai nuvalo,jauciu nenaudojot net, elementari soda nuvalo, tai ka jau sneketi apie valiklius, kas pas jus tuose namuose darosi, kad nenuvalo, koks mesos , pieno cechas ? blink.gif
nemylit, jei naudojat tokia kenksminga chemija ir sau ir savo organizmui ir vandenynam ir zemei kenkiat, kokia cia meile? ne vein pe roda, ir prisikveipuojat garu, su kai kuriasi populeriasi ploviklais net negalima buti uzdaroj patalpoi juos naudojant, riekai, akd butu ventelecija, nes gali ir nualpti.

nu matomai cia kitokios bulves, nes nejuodina, kugelio ir cepelinu neverdu, o po 3-5 bulves kartais nuskusti jokios zymies nelieka, net nustebau perskaiciusi, nes nepamnu net Lietvoje, kad juostu rankos nuo to.

tai ir sakau, jei nelendi i darzus, i tvartus ar specifinius hobius ir dviese gyveni tai tos rankos, nagai neturi nuo ko kenteti smile.gif
O man patinka ikisti rankas i zeme, be jokiu pirstiniu, nieko nusiplauni, o nagu ilgu niekad nemegau.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2019 01 04, 18:49)
Debiliuke, man pofig apie ka tu, nes ka as rasiau, rasiau ne tau. O diskusija, jei ka, prasidejo nuo burbancios ranku.

Taigi, nelisk ten kur taves niekas nepraso ir nelaukia. Tikra priekabiautoja.

eilini karta mane cituoji ir eilini karta auka vaidini, tik ziurek neapsiverk labai, o tai mane sazine prades grauzsti, kad silpnesnius skriaudziu, Nu susivok viena karta, kad jei nenori su manim bendrauti , tai manes necituok ir neminek, arba nebverk, kai parodau, kaip nusisneki nuolat.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 04, 18:57)

Tokios,  kaip pas juvelyrus,  nes jie su pirstinemis nedirba  biggrin.gif

o su tom chirurginem neitu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 04, 18:59)

eilini karta mane cituoji ir eilini karta auka vaidini, tik ziurek neapsiverk labai, o tai mane sazine prades grauzsti, kad silpnesnius skriaudziu, Nu susivok viena karta, kad jei nenori su manim bendrauti , tai manes necituok ir neminek, arba nebverk, kai parodau, kaip nusisneki nuolat.

Zertva esi tu, jei ka, cituoji mano ne tau rasytus tekstus ir pezi vejus. Tiesa paskius as neziunau kaip dar tave reikia pasiusti, kad suprastum. Bet itariu, kad esi is tu, kuri esi pastoviai siunciama, tad tau yra norma...

Taigi, ATSIKNISK, priekaba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 04 sausio 2019 - 19:03
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 04, 20:00)

o su tom chirurginem neitu?  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif Ojazau ojazau
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 04, 19:00)

o su tom chirurginem neitu?  biggrin.gif

Na isties, duru dura.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 01 04, 19:02)
Zertva esi tu, jei ka, cituoji mano ne tau rasytus tekstus ir pezi vejus. Tiesa paskius as neziunau kaip dar tave reikia pasiusti, kad suprastum. Bet itariu, kad esi is tu, kuri esi pastoviai siunciama, tad tau yra norma...

Taigi, ATSIKNISK, priekaba.

cia VIESAS FORUMAS, KAD KA NORI TAS TA IR CITUOJA, jus po tiek metu ci adar neisikirtot? jie norit su kuo asmensiaki bendrauti, tam yra az, toliau je norit grupele kakzokia bendrauti su cambala pvz tai kurkites savo tema, nieka sten nelys ir jusu didenybes necituos mirksiukas.gif
jei psichika nelaiko tamstos cia bendrauti normliai, be issikalinejimu ir seimzimu tai gal reiktu kita veikla uzsiimti?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 04, 19:05)
cia VIESAS FORUMAS, KAD KA NORI TAS TA IR CITUOJA, jus po tiek  metu ci adar neisikirtot? jie norit su kuo asmensiaki bendrauti, tam yra az, toliau je norit grupele kakzokia bendrauti su cambala pvz tai kurkites savo tema, nieka sten nelys ir jusu didenybes necituos  mirksiukas.gif
jei psichika nelaiko tamstos cia bendrauti normliai, be issikalinejimu ir seimzimu tai gal reiktu kita veikla uzsiimti?

Tai viesai, siunciu ten kur nesueina, tamsta su visa pacios nuomone.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 01 04, 19:03)
Na isties, duru dura.

zinok man jau ir cambala uz tamsta malonesne ir protingesne, su ja tai nors pajuokauti galima ir siaip kartais bent susisneketi, o tamsta tai tik nuolat tulzim laidoties, nu nuolat, jei ne ant vieno tai ant kito, su tokiu susireiskimino, kad graudu. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 04, 19:07)
zinok man jau ir cambala uz tamsta malonesne ir protingesne, su ja tai nors pajuokauti galima ir siaip kartais bent susisneketi, o tamsta tai tik nuolat tulzim laidoties, nu nuolat, jei ne ant vieno tai ant kito, su tokiu susireiskimino, kad graudu.  unsure.gif

Be komentaru.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 04, 18:57)
Gyvena kaime,  negyvena. Ne tame esme. IDOMUČIA,  kaip supratau,  nera buves menininku studijose. Tokio bardako workshopuose,  kaip pas menininkus,  turbut retai kas sugeba tureti  biggrin.gif . Kiek atsimenu jis sake,  jog norwtu,  kad jo zmona kokiu menu uzsiimtu. Tada klausimas IDOMUČIAI -  ar tu pasiruošęs zmona matyti sutepliotu kombinezonu,  juodomis rankomis ar nešukuotais plaukais,  kai vidurnakti atsikeles jos lovoje nerasi,  nes pas ją mūūūūza atskrido vat butinai vidurnakti?  biggrin.gif

Uzsima biski... su modelinu. Turi daug irangos. Bet susisukuot irgi speja
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 04, 19:14)

O prie ko cia suskos-plaukai ir modelinas, ar burbancios rankos?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 01 04, 20:17)
O prie ko cia suskos-plaukai ir modelinas, ar burbancios rankos?

Nu zmogus galvoja, kad su plastelinu dirbti yra tas pats kas su metalu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 04, 20:14)

Tada ji ne meninykė. biggrin.gif

Nufotografuok jos krosnelę modelinui.

Ir tikrai labai idomu kokius darbus ji daro. Gali ikelti kelias nuotraukas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 04 sausio 2019 - 19:29
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 04, 19:23)
Nu zmogus galvoja,  kad su plastelinu dirbti yra tas pats kas su metalu  biggrin.gif

Jo sunkus atvejis...
Atsakyti