Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 04, 16:10)
tegu MB verciau buna grazi.

Abejoju, kad jos rankos grazios, nes vienai reikia kuopti is namu siuksles, gaminti valgyti ir t.t.

Staipstytis galetum tik tada jei pasamdytum jai pagalbininke. Va tuomet rankeles bus isties grazios, nenuvrgintos.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 01 04, 16:47)
Abejoju, kad jos rankos grazios, nes vienai reikia kuopti is namu siuksles, gaminti valgyti ir t.t.

Staipstytis galetum tik tada jei pasamdytum jai pagalbininke. Va tuomet rankeles bus isties grazios, nenuvrgintos.

jus cia rimtai? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif taigi ne kaime gyvena, kiauliu nelaiko, 2 suauge zmones, ka ten kuopti, ko negali graziu nagu tureti?
jau ziuriu kaip knisates taip prie visu jums nepatinkanciu zmoniu, per vsias temas, grynai kaip cambala, ne be reikalo vienintele jai drauge likot unsure.gif ai su savo fantaziju pasauiiu i pievas vis taikot.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 04, 16:51)
jus cia rimtai?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif taigi ne kaime gyvena, kiauliu nelaiko, 2 suauge zmones, ka ten kuopti, ko negali graziu nagu tureti?
jau ziuriu kaip knisates taip prie visu jums nepatinkanciu zmoniu, per vsias temas, grynai kaip cambala, ne be reikalo vienintele jai drauge likot  unsure.gif ai su savo fantaziju pasauiiu i pievas vis taikot.

O as kaime gyvenu, pasamdyta pagalbininke...

Taigi, negerbiamoji, praleidot proga patyeti. O VISI tai kas? Tamysta ir tamystos sielos brolis Idomucia, kaip ir viskas.
Atsakyti

Normalios tos Burbančios rankos, nesuprantu ko kas kabinasi?

Apie juvelyriką neturiu žalio supratimo, bet Burbančios darbai gražūs.

jus cia rimtai? biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.giftaigi ne kaime gyvena, kiauliu nelaiko, 2 suauge zmones, ka ten kuopti, ko negali graziu nagu tureti?

Vien nuo bulvių ir kitų daržovių skutimo,lupimo rankos juosta.O jei dar buityje naudojai cheminiai valikliai, tai rankų oda iš viso karnomis eina, jei nemūvimos pirštinės.Rankos visur ir visada saugomos.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 04 sausio 2019 - 17:46
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 01 04, 17:44)
<p>Normalios tos Burbančios rankos, nesuprantu ko kas kabinasi?</p>

Butent. Ir man, visai puikiai atrodo jos rankos, zinant koks jos hobi.

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 01 04, 17:22)

Prie ko cia kaimas? Kaaime zmones turi vilas, o mieste buna laiko gyvulius
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 04, 17:50)

O cia jau ne man, o savo sielos biciulei dedikuok klausimeli.

As puikiai suprratau tavo nora "igelti", bet man pofig, kazkaip, kaip pofig ka raso nepakaltinamoji.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 04 sausio 2019 - 17:53

Čia akmenukas į šunų ir kačių mylėtojų daržą.

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 01 04, 17:22)
Taigi, negerbiamoji, praleidot proga patyeti. O VISI tai kas? Tamysta ir tamystos sielos brolis Idomucia, kaip ir viskas.

kvailiuke, aiskinu detaliau, sneka buvo apie Idomucios zmona, ir mano arggumentas buvo, kad jei jie negyvena ukiskai, nereikia darzu raveti, kiauliu serti, neturi nei vaiku, net nei suniuko, tai sansuu labai mazai, kad ji negaletu tureti grazius nagus, TAI NEREISKIA, KAD ZMONES KURIE GYVENA KITAIP, UKISKAI IR T.T. NEGALI JU TURETI
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 01 04, 17:44)
<p>Vien nuo bulvių ir kitų daržovių skutimo,lupimo rankos juosta.O jei dar buityje naudojai cheminiai valikliai, tai rankų oda iš viso karnomis eina, jei nemūvimos pirštinės.Rankos visur ir visada saugomos.</p>

kiek bulviu reikia nuskusti, kad nuo ju rankos pajuostu ? blink.gif as seimai visai nuskutu, tai nejuoduoja, o cia is vis 2 zmonem 3 bulve snuskusti. Nuo buroku buna parauduoonuoja bet tai ne kasdien tuos burokus skuti ir tarkuoji smile.gif
Tai gal nereikia naudoti tokios chemijos buityje, jus ka taip saves nemylit? yra geri , nekenksmingi buitiniai valikliai, neturiu nei vieno pavojingo ir galu gale, kiek juos naudoti, kai gyvena 2 suauge zmones, issisiurbei, issiplovei grindis, perejai per pavirsius, ka ten sveisti?
Atsakyti

Aš save myliu ir labai myliu.Todėl ir naudoju buitinę chemiją, nes visokie eko bezdaliukai tik pinigams ištraukti, nieko jie gero nevalo.Buitinę techniką taipogi naudoju.O bulves rankas juodina ir labai juodina.Mane prie guminių  pirštinių aa močiutė įpratino,beveik viską galiu su jomis daryti.

Mano hobis kuistis po gėlynus, tai kokios mano rankos ir nagai būtų, jei nemokėčiau su pirštinėmis dirbti?

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 04, 18:36)
kvailiuke, aiskinu detaliau, sneka buvo apie Idomucios zmona, ir mano arggumentas buvo, kad jei jie negyvena ukiskai, nereikia darzu raveti, kiauliu serti, neturi nei vaiku, net nei suniuko, tai sansuu labai mazai, kad ji negaletu tureti grazius nagus, TAI NEREISKIA, KAD ZMONES KURIE GYVENA KITAIP, UKISKAI IR T.T. NEGALI JU TURETI

Debiliuke, man pofig apie ka tu, nes ka as rasiau, rasiau ne tau. O diskusija, jei ka, prasidejo nuo burbancios ranku.

Taigi, nelisk ten kur taves niekas nepraso ir nelaukia. Tikra priekabiautoja.
Atsakyti
Gyvena kaime, negyvena. Ne tame esme. IDOMUČIA, kaip supratau, nera buves menininku studijose. Tokio bardako workshopuose, kaip pas menininkus, turbut retai kas sugeba tureti biggrin.gif . Kiek atsimenu jis sake, jog norwtu, kad jo zmona kokiu menu uzsiimtu. Tada klausimas IDOMUČIAI - ar tu pasiruošęs zmona matyti sutepliotu kombinezonu, juodomis rankomis ar nešukuotais plaukais, kai vidurnakti atsikeles jos lovoje nerasi, nes pas ją mūūūūza atskrido vat butinai vidurnakti? biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 01 04, 19:44)
Mano hobis kuistis po gėlynus, tai kokios mano rankos ir nagai būtų, jei nemokėčiau su pirštinėmis dirbti?

Tokios, kaip pas juvelyrus, nes jie su pirstinemis nedirba biggrin.gif
Atsakyti