Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 04, 14:49)
Šikau ir tapšnojau kas kam neistikimas ir kas ka padare. As spyriu i subinę noriu cambalai pasakyti,  kad atsibustu ji. Man gaila jos,  kad i alkoholizmo liuna ji nenugrimztu. Zmogiskai gaila. Vat tokiais metodais. Pakratyti uz karšienės ir spyriu i šikna nukreipti i alkoholizmo ligos gydymo kelia
Papildyta:
O tu laikai save sveika ar visdelto esi ligonis?

Savo alkoholizmo etiketes ir savo vidiniu problemu man nepriklijuosi. Pasikartosiu - tavo fintus supratau jau kai sokai ant Moontes su Nakvisa.
Eik gydykis.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 04, 15:54)
Savo alkoholizmo etiketes ir savo vidiniu problemu man nepriklijuosi. Pasikartosiu - tavo fintus supratau jau kai sokai ant Moontes su Nakvisa.
Eik gydykis.

Kai tu šokinėji ant visų pagal vieną scenarijų, tai tau atrodo, kad ir kiti taip daro. Man kiekvienas atvejis yra individualus.
Bet tu nori issisukti nuo atsakymo. Cambala, kaip tu manai, tu esi alkoholikė?
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 01 04, 14:42)
kad cambala daznai neadekvaciai paraso,

Nu taip, neadekvaciai. Niekas neleistu tau vienai isivaikinti kudikio ir dar mergaites. O be to nesedetum cia ir nepulsuotum vyru paieskos zinutem. Laik9 nebutu. Nes dziaugsmas mazas laiko atima.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 04, 14:57)
Kai tu šokinėji ant visų pagal vieną scenarijų,  tai tau atrodo,  kad ir kiti taip daro. Man kiekvienas atvejis yra individualus.
Bet tu nori issisukti nuo atsakymo. Cambala,  kaip tu manai,  tu esi alkoholikė?

As manau, kad alkoholike esi tu ir lutuke. Tu savas etiketes bandai man uzklijuot, tiksliau kuom pati esi, tuo kutus tepi. Lutuke gal nevisai, gal ji psichotropinius vartoja.
Atsakyti
Ooohoohooo biggrin.gif
Kin, laikykis dabar biggrin.gif
Nu bl bl kur as padejau tas nelemtas monetas.
Bet vistieg geras dalykas gavosi - beieskant atradau kruva užmirštų jaspiu, ružavųjų kvarcų ir irankių biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 01 04, 16:01)

As manau, kad alkoholike esi tu...

Ačiū, kitokio atsakymo ir nesitikejau. Visiskai nuspejamas ligonio atsakymas. Neigimas, neigimas ir dar karta savo ligos neigimas.
Tu dar nepasiruošus gydytis.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 04, 15:05)
Kin,  laikykis dabar  biggrin.gif

nu ka jau ten biggrin.gif
Atsakyti
Keista kodel forume rasineja zmones fantazuodami ko nera? Tiesiog siaip idomu. Na burba dauzta realiai, bet va pvz apie tokia kin nepasakysi. Kam reikia kurtis pasakas? Ka tas duoda?Saves apgaudinejina?
Atsakyti
Geriau as jums parodysiu kaip atrodo nepoliruotas, neblizgintas auksas, ka tik kaitintas ir pervarytas per volus biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 04, 15:46)
Geriau as jums parodysiu kaip atrodo nepoliruotas,  neblizgintas auksas,  ka tik kaitintas ir pervarytas per volus  biggrin.gif

MB sustvarkius nagus kaip tikra moteris.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 04, 16:54)
MB sustvarkius nagus kaip tikra moteris.

As ne moteris biggrin.gif as prie meno biggrin.gif . Pas juvelyrus nagų nebūna, kai jie dirba. Bet ar tau tai zinoti. Netikiu, kad tavo zmona turi bent kelis one-of-a-kind hand made brangiuju metalu juvelyrinius papuošalus.

Del bendro isprusimo idedu juvelyro ranku nuotrauka, kai darbas prie pabaigos. Mano dar svarios, nes ka tik pradejau biggrin.gif . O jus norit uz vienetinius gaminius moketi kaip uz fabryčną štampofkę. Nedaug kas supranta kiek darbo ir sirdies idedama i 'hand made' biggrin.gif

biggrin.gif turbut be pabaigos galeciau kalbeti apie juvelyrika
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 04 sausio 2019 - 16:08
tegu MB verciau buna grazi.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 04, 17:10)
tegu MB verciau buna grazi.

Tegul. Kiekvieno teisė rinktis
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 04, 14:04)
Liguista fantazija - psichinis sutrikimas.

va as tau ta ir sakau,dziaugiuosi, kad supratai, gal pradesi gydytis? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 04, 14:15)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Balsu juokiausi

Monteverte,   jadriona varona,   cambala sake,   kad tu melage ir jos diedas jai visada buvo istikimas. O del to,   kad jis istikimas as pavirsiu i vištgaidį. Daryk kazka ,   nes as nenoriu kad pimpalas man maskatuotusi palei putę  biggrin.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 04, 14:25)
jei cambalai dar kažkiek atleidžiama, tai Aimejai su "tobulu gyvenimu" kokį jinai čia mums piešia, tai tikrai neatleidžiama. Pastoviai užsuka ir pastoviai negatyvą atneša.
Pamenu, kai jinai prisižadėjo, kad daugiau taip nedarys, jei koks nors josios gerbiamas narys duos jai pastabą, kad ji elgiasi negražiai. Davė. Tada ji susivokė, užtilo ir išėjo, žadėjo pasitaisyti. Tai matome kaip "pasitaisė". Jinai net pati savęs negerbia ir savo pažadų, tai kur gerbs kitus? Šlykštus žmogus, tikiuosi gyvai tokio nesutiksiu

nu laimingi zmones gi taip nesielgia, tai ir taip aisku, kas ir kaip.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 04, 14:44)
Tao sakai pyzdiecas man jau...jau teks buti vištgaidžiu?  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 01 04, 15:17)
Keista kodel forume rasineja zmones fantazuodami ko nera?

va man irgi tai labai idomu, cambala kodel taip darai? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 04 sausio 2019 - 16:37