Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 04, 14:15)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Balsu juokiausi

Monteverte,  jadriona varona,  cambala sake,  kad tu melage ir jos diedas jai visada buvo istikimas. O del to,  kad jis istikimas as pavirsiu i vištgaidį. Daryk kazka ,  nes as nenoriu kad pimpalas man maskatuotusi palei putę  biggrin.gif  biggrin.gif

O tu taip ir namuose reiskies? If darbe?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 04, 13:13)
Is vaiku saiposi tavo menkverte. Is onkoligoniuku. Tu dar - nares sunu k* rvinyku vadini.
Kazkada Aimeja yra labai protingai menkavertei parasius -  jei ji parasytu, kad jos suniukas serga, vyras susirgo  ar panasios bedos - niekas jos netrauktu su meiluzem, pas kuriuos jos vyras kotlietus kemsa. Dasuto kazkas? Nemanau.

O kodėl aš tokiosm debiloms kaip judvi rašyti turiu. Kodėl??? Gal jūs galite nebūti debilos ir savaime susivokti, kad šaipytis negalima?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 04, 15:25)
O tu taip ir namuose reiskies? If darbe?

Tai sakai Montevertė apšmeižė tavą diedą?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 04, 14:15)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Balsu juokiausi

Monteverte,  jadriona varona,  cambala sake,  kad tu melage ir jos diedas jai visada buvo istikimas. O del to,  kad jis istikimas as pavirsiu i vištgaidį. Daryk kazka ,  nes as nenoriu kad pimpalas man maskatuotusi palei putę  biggrin.gif  biggrin.gif

Kaip ir rašiau, jinai nepripažino, bet ir nepaneigė. Kai jos paklausė ar žliumbia dėl vyro, jei būtų ne dėl jo, logiška būtų atsakyti: ne ne, ką tu, su vyru viskas tvarkoje.
Bet ji neatsakė, tik numykė, kad nesakys, per sunku.
Ir nuo to laiko labai pradėjo prie kitų narių vyrų kabinėtis.
Man regis nereikia būti didžiu proto bokštu, kad susivokti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 01 04, 14:23)
Tenai taves su sani visos nares prase apeita ta tema ( beje kaip ir visas, kur ubunte reiskiasi). Nes jus kvaisos nesuvokete apie ka kalbat.

visos narės tai čia tu ir tavo šešėlis Aimėja? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 04, 15:32)
Kaip ir rašiau, jinai nepripažino, bet ir nepaneigė. Kai jos paklausė ar žliumbia dėl vyro, jei būtų ne dėl jo, logiška būtų atsakyti: ne ne, ką tu, su vyru viskas tvarkoje.
Bet ji neatsakė, tik numykė, kad nesakys, per sunku.
Ir nuo to laiko labai pradėjo prie kitų narių vyrų kabinėtis.
Man regis nereikia būti didžiu proto bokštu, kad susivokti smile.gif

Ne veltui jai vaidenasi jaunos gazelkos kiekviena karta prakalbant apie mano vyra. g.gif

Suprantu ir ja. Ona vsia takaja raztakaja, a jejo mūž na lievo pašol. O cia burbanti - ny rožy, ny kožy, o diedas per bobas neina. Obydno odnako
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 04 sausio 2019 - 14:36
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 04, 14:30)
Tai sakai Montevertė apšmeižė tavą diedą?

Nezinau. Bet kai zmogus vaiko protelio - gal.
Tavo augintine lutuke parase " ar man blogai su vyru"? Na ar imanoma su ja sveikai bendraut?😂😂
Parasiau, kad bloga man i, nemyli, asaru pridejau😭😭😭. O kadangi sesikes vienodo protelio, tai ir pranese tau, savajai Šeimininkei apie mano vyro meiluzes.

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 04, 14:33)

visos narės tai čia tu ir tavo šešėlis Aimėja? biggrin.gif

Toj temoj Aimejos nebuvo. Baik amset.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 04, 14:33)
Ne veltui jai vaidenasi jaunos gazelkos kiekviena karta prakalbant apie mano vyra.  g.gif

Suprantu ir ja. Ona vsia takaja raztakaja,  a jejo mūž na lievo pašol. O cia burbanti -  ny rožy,  ny kožy,  o diedas per bobas neina. Obydno odnako

Aišku, kad ne veltui.

Kakaja tam takaja? Ar ūgis kažkoks privalumas arba kūdumas? Juk svarbu balansas kūne. Kokia mažytė Shakira ar Kylie Minogue gali būti daug daugiau subalansuota ir gražesnė, net ilgesnėm kojom atrodyti nei aukštesnė, bet pvz. žemarūrė smile.gif O ir svoris. Gali putlumas žmogui tikti, smagus toks, mielas, minkštas atrodyti, o kūdas gali atrodyti kaulėtas, nedailus, venos visos virsti lauk.
Žinoma, ir atvirkščiai gali būti.

Dar suprasčiau kai gyvai vieni kitus dėl to apkalbinėja, o čia forume nematomus narius. Ant kiek kvėša reikia būti? Reiktų kokius nors testus įvesti prieš reginantis į forumą, kad ligoniai nepatektų, nepėrėję kontrolės smile.gif
Atsakyti
kad cambala daznai neadekvaciai paraso, tai faktas, bet kad monteverdei iki proto boksto toli, tai irgi biggrin.gif
tokia tokia sutiko biggrin.gif ne be reikalo per eile temu kapojosi ir terse.
burbanti, nelisk i tarpa tarp ju - ten tarp juju meile amzina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 04, 14:38)
Tavo augintine lutuke parase " ar man blogai su vyru"? Na ar imanoma su ja sveikai bendraut?😂😂
Parasiau, kad bloga man i, nemyli, asaru pridejau😭😭😭. O kadangi sesikes vienodo protelio, tai ir pranese tau, savajai Šeimininkei apie mano vyro meiluzes.

Ihm... tai čia taip 2015 metais buvo ne?
O sakei, kad nemelagė. Pati didžiausia melagė esi.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 04, 15:38)

Tao sakai pyzdiecas man jau...jau teks buti vištgaidžiu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 04, 14:44)
Tao sakai pyzdiecas man jau...jau teks buti vištgaidžiu?  biggrin.gif

Buk kuom tik nori. Bet kad esi priedurne - akivaizdu.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 01 04, 15:42)
kad cambala daznai neadekvaciai paraso, tai faktas, bet kad monteverdei iki proto boksto toli, tai irgi  biggrin.gif
tokia tokia sutiko  biggrin.gif  ne be reikalo per eile temu kapojosi ir terse.
burbanti, nelisk i tarpa tarp ju - ten tarp juju meile amzina  biggrin.gif

Šikau ir tapšnojau kas kam neistikimas ir kas ka padare. As spyriu i subinę noriu cambalai pasakyti, kad atsibustu ji. Man gaila jos, kad i alkoholizmo liuna ji nenugrimztu. Zmogiskai gaila. Vat tokiais metodais. Pakratyti uz karšienės ir spyriu i šikna nukreipti i alkoholizmo ligos gydymo kelia
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 01 04, 15:47)
Buk kuom tik nori. Bet kad esi priedurne - akivaizdu.

O tu save laikai sveika ar visdelto esi ligonis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 04 sausio 2019 - 14:54