Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 04, 12:34)
Manau... Nes turejau kita
Papildyta:
Atsibodo pjautynes del smurto. Anuo niku daugiau info tai kiek lupau visokias ex

Tai dabar susilaikiau ir neparasiau, kai kuriu pikantisku detaliu, nes but atseke. Bet nieko ten tokio nera apart smurto aname nike

kuri laika forume nedalyvavau, tai neatrinksiu, kas buvot, nes neskaiciau.
bet jei dabar pakeistumet, jau butu imanoma.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 01 04, 12:50)
kuri laika forume nedalyvavau, tai neatrinksiu, kas buvot, nes neskaiciau.
bet jei dabar pakeistumet, jau butu imanoma.

Na mano pozicija jau labai ortodoksine, tai mane atpazindavo net kituose forumuose. Buvo dar vienas toks veikejas, bet anas tai jau Baznycios klapciukas, paklodes apie Dievo zodi vis postindavo
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 01 04, 12:08)
Man žinok visiškai px tavo spaudimas ar nespaudimas. Svarbu, kad tik tau būtų gerai ir tu gerai pasijaustum.  4u.gif Galima šaipytis iš visko, bet seni sergantys žmonės man yra tabu. Sėkmės tau.  4u.gif

tu cambalai sita parasyk 4u.gif kaip ji saipesi is mano mirusio tevo, kad jis buvo sovietu karininkas, jau po keliu mano paaiskinimu, kad nebuvo. Is mano vyro ir manes, vis atitemdama ta tema, kai rasiau, kad jis turejo probelmu su isgerimu, alkoholizmas labai sunki situacija seimoje, tai irgi liga.....
Ir galu gale kas? jei zmogus serga ar senas jis koks iskirtinis tampa? is vaiku jau galima saipytis, is nevaisingumo, is nesitikimybiu , ka daro cambalai ir tu daznai?
is visu negalima saipytis, jokiu atveju. Tai gal pradekit abi nuo saves? parodykit gera pvz?bent pirma gerai butu jei neprisifantazuotumet apie zmones , to ko nera, jau butu didelis zingsnis i prieki.
O kol kas baikit cia vaizduoti sventosiom su aureolem, teisuolem, kokios nesat. mirksiukas.gif
Atsakyti
Turgus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 04, 12:54)
tu cambalai sita parasyk  4u.gif kaip ji saipesi is mano mirusio tevo, kad jis buvo sovietu karininkas,  jau po keliu mano paaiskinimu, kad nebuvo.

Niekada nesisaipau is ligu ir netekciu. Del to kad tavo tevas mires - niekada nesisaipiau. Kad jis buvo kariskis - pati rasei dar sani nicu.
Kad tavo tevas turejo problemu su alkoholiu - pirma karta sitai skaitau. Apie savo bedas su alkoholiu tu pati apie save rasei, kad vaikystei ir jaunystej niekas tau apie alkoholio zala nepasakojo, tetos pildavo tau cierkas, jaunystej gerdavai degrltine su alum...Tai kad nemalk cia s.
O siaip galva eik kartu gydytis su burba ir sesike.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 04 sausio 2019 - 13:07
Musu visazine eilini karta praleido proga patyleti.

Is Aimejos puses labai grazu, kad uztare Cambala, isties, si moteris daro grazius darbus, nepaisant to, ka ir kaip raso SM, tie darbai nenuverteja.

Esu Dievo palaiminta, kad man nerreikia karsinti mamos, bet teko susidurti su zmonemis, kurie karsina tevus, tai isites daug pasiaukojimo reikalaujantis darbas. Reikalaujantis kantrybes ir supratimo ne vieno zmogaus, o visos seimos.

Bet manau, kad ne visi sugeba isijausti i kito asmens kaili. Lygiai taip pat man teko susidurti irr su emigravusiu zmoniu tarpusavo santikius su tevais. Siuo metu, mano mama "globoja" va tokia moteriske, kurios durkra uzsienyje. Moteris ne karta ir ne du kviete mama pas save, bet mama nevaziuoja, randa visokias priezastis kad to nedaryti. Tai kapus reikia tvarkyti, tai kad ten bus liudna draugiu nebus, kad ir dabar ji neturi, tik mano mama, kuri ja rupinasi, neva draugauja. Su kiekvienu metu sveikatta vis blogeja, o moteriske is paskutiniuju "spardosi", norrs dukra, mano mama ikalbineja vaziuoti. Paskutinis topas, motera sugalvojo Nauju isvakarese vaziuti i kapines... Dabar serga. Dukra vel praso kai pasveiks atvaziuoti pas ja, ji vel... Juk nepaimsi moteriskes nesurisi, pas dukra nenugabensi kaip banderoles, nors as nekarta siuliausi ja palydeti, bet kokiu jai patogiu laiku.

Taigi, visos mes turime tevus, visi mes turime didesniu, mazesniu problemu karsinant. Visos mes pasensim, taigi, gal lai si tema buna TABU.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 04, 12:54)
? is vaiku jau galima saipytis, is nevaisingumo, is nesitikimybiu , ka daro cambalai ir tu daznai?

Is vaiku saiposi tavo menkverte. Is onkoligoniuku. Tu dar - nares sunu k* rvinyku vadini.
Kazkada Aimeja yra labai protingai menkavertei parasius - jei ji parasytu, kad jos suniukas serga, vyras susirgo ar panasios bedos - niekas jos netrauktu su meiluzem, pas kuriuos jos vyras kotlietus kemsa. Dasuto kazkas? Nemanau.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 04, 13:00)

Tipiska SM nare:
https://www.youtube....h?v=3YFtbGJCiLk
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 01 04, 13:10)
.

Taigi, visos mes turime tevus, visi mes turime didesniu, mazesniu problemu karsinant. Visos mes pasensim, taigi, gal lai si tema buna TABU.

Tema nebutinai gali buti tabu. Tiesiog yra tam skirta tema.
Burbai sita paaiskinkit, nes pas pacia nekazka, todel ir sirsta. O as savo gyvenima susitvarkius, mano mama priziureta, pavalgydinta, turinti savo silta jauku kambari .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 04, 13:04)
Niekada nesisaipau is ligu ir netekciu. Del to kad tavo tevas mires - niekada nesisaipiau. Kad jis buvo kariskis - pati rasei dar sani nicu.
Kad tavo tevas turejo problemu su alkoholiu - pirma karta sitai skaitau. Apie savo bedas su alkoholiu tu pati apie save rasei, kad vaikystei ir jaunystej niekas tau apie alkoholio zala nepasakojo, tetos pildavo tau cierkas, jaunystej gerdavai degrltine su alum...Tai kad nemalk cia s.
O siaip galva eik kartu gydytis su burba ir sesike.

ir vel jinai ta pati mela raso nu ir ka su sita boba daryti? kaip su ja sneketi?
NERASIAU AS TOKIU DALYKU NIEKADA, NES TAIP NEBUVO, kiek tau glusei dar reiks ta rasyti, Man tai ir yra saipymasis is mirusio zmogaus, kuriam labai buvo svarbu Lietuva , niekad nei kosmare jis nenorejo buti kariskiu, taip tarnavo armijoje tai viskas, rasiau.

apie mano bedas su alkoholiu? lotuliukas.gif o dieve rimtai eik gydykis.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 04, 14:19)
Tema nebutinai gali buti tabu. Tiesiog yra tam skirta tema.
Burbai sita paaiskinkit, nes pas pacia nekazka, todel ir sirsta. O as savo gyvenima susitvarkius, mano mama  priziureta, pavalgydinta, turinti savo silta jauku kambari .

Jabytvajumat. Prie ko cia ta tavo motina? Tu pati pirma pradejai kabinetis del motinu biggrin.gif
Nu bet neatsistebiu zmogiskaja butybe biggrin.gif pati muša, pati rėkia. Visa mano tema buvo apie tavo problemas, iskilusias is to, kad vyras susirado meilužę. Man tavo motina ir jos prieziura nerupi ir simtas metu nerupes.
Tu taip graziai nusiplauni nuo savo vyro nuodemiu ir tavo reakcijos i jas.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 04, 13:25)
ir vel jinai ta pati mela raso nu ir ka su sita boba daryti? kaip su ja sneketi?
NERASIAU AS TOKIU DALYKU NIEKADA, NES TAIP NEBUVO, kiek tau glusei dar reiks ta rasyti, Man tai ir yra saipymasis is mirusio zmogaus, kuriam labai buvo svarbu Lietuva , niekad nei kosmare jis nenorejo buti kariskiu, taip tarnavo armijoje tai viskas, rasiau.

apie mano bedas su alkoholiu? lotuliukas.gif o dieve rimtai eik gydykis....  4u.gif

Boze boze...Kad tu viska ne taip kaip normalus zmobes supranta - tai cia faktas.
Eik kokio valerijono isgerk.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 04, 13:28)
Jabytvajumat. Prie ko cia ta tavo motina?  Tu pati pirma pradejai kabinetis del motinu  biggrin.gif
Nu bet neatsistebiu zmogiskaja butybe  biggrin.gif  pati muša,  pati rėkia. Visa mano tema buvo apie tavo problemas,  iskilusias is to,  kad vyras susirado meilužę. Man tavo motina ir jos prieziura nerupi ir simtas metu nerupes.
Tu taip graziai nusiplauni nuo savo vyro nuodemiu ir tavo reakcijos i jas.

Susigedai biski? Tavo fintai aiskus, priedurne.
Neturi mano vyras meiluzes. Bent jau nezinau kad turetu. O tau k9 taip si tema aktuali? Itari savo vyra neistikimybe?
Atsakyti