Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 01 04, 00:16)
Tailande slykstyniu pakankamai maciau. Nenustebinsi neikuom savo visgaiduku

Man taves bobiškai gaila. Rimtai. Be jokios pasaipos tai rašau.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 03, 23:18)
Man taves bobiškai gaila. Rimtai. Be jokios pasaipos tai rašau.

Man tai taves tikrai ne. Esi spekuliantes dukra, jokioissisilavinimo, tik turgaaus visgaidzi ir seks ozaboceno+ pagyros iliuziju... Kaip sakant Boze oize...

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 04, 00:31)
Man tai taves tikrai ne. Esi spekuliantes dukra, jokioissisilavinimo, tik turgaaus visgaidzi ir seks ozaboceno+ pagyros iliuziju... Kaip sakant Boze oize...

As suprantu...nieko negali pasakyti vyrui, o skaudulius išspjauti kazkaip tai rwikia, todėl mamkose ugnimi spjaudaisi.
Suprasti galima, bet pateisinti - ne.
Nes mes niekuo neprisidejome prie va tokio tavo gyvenimo, koki turi. Niekaip. Cia ne musu problemos ir ne mes turetume nešti tavo kryžių.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 03, 23:36)
As suprantu...nieko negali pasakyti vyrui,  o skaudulius išspjauti kazkaip tai rwikia,  todėl mamkose  ugnimi spjaudaisi.
Suprasti galima,  bet pateisinti -  ne.
Nes mes niekuo neprisidejome prie va tokio tavo gyvenimo,  koki turi. Niekaip. Cia ne musu problemos ir ne mes turetume nešti tavo kryžių.

Gaila man tavo motinos. Gaila kaip seno zmogaus. Kalgotkem spekuliavo, dukrai su veltedziu i UK siuntinius su duona ir LT desrom siunte...15 +- metu...O moteriske sena ir pagyvenusi i senatve numirt pas kiaule dukteri prasosi...Graudu... Tau birka uz zmogiskus santykius svarbia?. Tfu...Nirs tavojo birka senai pas gazele...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 04, 01:05)
Gaila man tavo motinos. Gaila kaip seno zmogaus. Kalgotkem spekuliavo, dukrai su veltedziu i UK siuntinius su duona ir LT desrom siunte...15 +- metu...O moteriske sena ir pagyvenusi i senatve numirt pas kiaule  dukteri prasosi...Graudu... Tau birka uz zmogiskus santykius svarbia?. Tfu...Nirs tavojo birka senai pas gazele...

O ko tu cia dabar pyksti?
Ne ant musu pyk. Mes cia ne prie ko.

As supratau. Dabar viska supratau. Tavo vyras nepatenkintas, kad tavo motina jam ant sprando.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 04 sausio 2019 - 00:25

Ne ne. Padarom menesi be SM. Sutinki? biggrin.gif

Tai kada pradedat? :D

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 04, 00:13)
O ko tu cia dabar pyksti?
Ne ant musu pyk. Mes cia ne prie ko.
As supratau. Dabar viska supratau. Tavo vyras nepatenkintas,  kad tavo motina jam ant sprando.

Mano vyras priima mane su mano visom problemm. Taip kaip ir as ji. Buvo laikas as pas jo motina i onkologini vazibejau. Bet tau sito , birkinei, nesuprast.
Nera pas tave harmonijos tavo seimoj. Del to ir klimaksas tau per galvele smarkiai dejo. Dabar sm tik pakalikes teturi.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 04, 01:42)
Mano vyras priima mane su mano visom problemm. Taip kaip ir as ji. Buvo laikas as pas jo motina i onkologini vazibejau. Bet tau sito , birkinei, nesuprast.
Nera pas tave harmonijos tavo seimoj. Del to ir klimaksas tau per galvele smarkiai dejo.  Dabar sm tik pakalikes teturi.

Bet gi ne is dideles harmonijos jusu seimoje tavo vyras susirado meilužę. Tu uzsimerki, kaip mazas vaikas uzsikemsi pirstais ausis ir sakai 'lia lia lia', kad nieko negirdetum...nematytum neaiskiu santykiu savo seimoje. Suzinoti, kad vyras ruri meiluze ir jo nepalikti...nu as nezinau...
Atsakyti

Pasidalinkit, panos patirtimi,ką vartojate?Alkoholio pagalba tokių aukštumų pasiekti neįmanoma. :blink:

Atsakyti
Tipiškos bobos. Ardosi prie ekranų, gyvendamos virtualų gyvenimą. Get real.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 03, 23:03)
Ooo blecha mūcha.. cia jau visai tada nejuokinga.
As sakau,  man susisviete pries diena ar dvi,  kad kazkas buvo pries 4 metus pas ja,  kas ja labai sukrete ir pakeite.
Visai nejuokinga zmogaus situacija.

graudi.
Ana dar ir fiziškai ims sirgt greitai, nes nuo galvelės persiduos. Ana prisiekė savo sveikata, kad aš baisuoklė, ypač, kad mano plaukai. O realiai tai ypač mano plaukai labai gražūs. Taigi...
Ją pagaus karma dabar, nes psichė keikia niekuo dėtą moterį su kažkokiais prastais plaukais, galvodama, kad ten aš buvau. Nu debila visiška. Nėr žodžių
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 01 03, 23:31)

o pas tave išsilavinimas gėlių pardavėjos diplomas? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 01 04, 00:42)
Nera pas tave harmonijos tavo seimoj. Del to ir klimaksas tau per galvele smarkiai dejo.  Dabar sm tik pakalikes teturi.

tai, kad ji tavęs nemėgsta, kur jau tu ten važinėjai biggrin.gif
tavęs visa šeima nekenčia, brolis su broliene bėga pamatę, tik galvą vos ne vos linktelėję, tavo pačios motina su marčia geriau sutiko nei su taivmi.
Tu daryk išvadas, stok į kokį vienuolyną ir spaviedokis, nes po mirties net Dievulis tavęs tokios nepriims
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 04, 06:50)

Viskas real ką apie cambalą parašiau. Jei įdomu, viskas nete yra, nieko nesumelavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 04, 09:03)

Viskas real ką apie cambalą parašiau. Jei įdomu, viskas nete yra, nieko nesumelavau smile.gif

Ne, man neįdomu, tai tik jums įdomu smile.gif koks skirtmas kokie tie tavo plaukai, kas kiek geria
Atsakyti