QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 03, 23:03)
Ooo blecha mūcha.. cia jau visai tada nejuokinga.
As sakau, man susisviete pries diena ar dvi, kad kazkas buvo pries 4 metus pas ja, kas ja labai sukrete ir pakeite.
Visai nejuokinga zmogaus situacija.
graudi.
Ana dar ir fiziškai ims sirgt greitai, nes nuo galvelės persiduos. Ana prisiekė savo sveikata, kad aš baisuoklė, ypač, kad mano plaukai. O realiai tai ypač mano plaukai labai gražūs. Taigi...
Ją pagaus karma dabar, nes psichė keikia niekuo dėtą moterį su kažkokiais prastais plaukais, galvodama, kad ten aš buvau. Nu debila visiška. Nėr žodžių
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 01 03, 23:31)
Man tai taves tikrai ne. Esi spekuliantes dukra, jokioissisilavinimo, tik turgaaus visgaidzi ir seks ozaboceno+ pagyros iliuziju... Kaip sakant Boze oize...
o pas tave išsilavinimas gėlių pardavėjos diplomas?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 01 04, 00:42)
Mano vyras priima mane su mano visom problemm. Taip kaip ir as ji. Buvo laikas as pas jo motina i onkologini vazibejau. Bet tau sito , birkinei, nesuprast.
Nera pas tave harmonijos tavo seimoj. Del to ir klimaksas tau per galvele smarkiai dejo. Dabar sm tik pakalikes teturi.
tai, kad ji tavęs nemėgsta, kur jau tu ten važinėjai
tavęs visa šeima nekenčia, brolis su broliene bėga pamatę, tik galvą vos ne vos linktelėję, tavo pačios motina su marčia geriau sutiko nei su taivmi.
Tu daryk išvadas, stok į kokį vienuolyną ir spaviedokis, nes po mirties net Dievulis tavęs tokios nepriims
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 04, 06:50)
Viskas real ką apie cambalą parašiau. Jei įdomu, viskas nete yra, nieko nesumelavau