Kodel man nerodo foto?
QUOTE(Leksa @ 2018 06 20, 20:08)
o tau neatrodo, kad tu pats sioj temoj ir aplamai siame forume neadekvatus esi? Kaip is medzio iskrites. Nes cia, zinok, bendrauja TIKROS moterys, ne tos kur pimpi nusipjove ar zada tai padaryt. Va tokie moteru reikalavimai, tokios ju kalbos, svajones, juokai. Kas tau atrodo butini kriterijai, tai kaip matai, tikroms moterims nuo gimimo, nelabai tai rupi. Daryk isvadas (apie savo mastyma). Tu ne moteris ir net nesistengi moteru suprast. Tai kam aplamai moterim nori apsimest, va kur klausimas. Bet geriau neatsakinek. Please.
As bent suprantu zodziu prasme, o pati kazkokia kompleksuota, kad net reikia apeliuot i savo TIKRUMA. Gal sakau ant kaktos kokia zenkla uzsiklijuokit "as tikra".
As tai ne tik, kad netikra, bet neieskau tu vyru, jus ieskot.
O su jusu neadekvatumu susiduriau butent is vyriskos puses - ieskodamas zmonos.
Ka reiskia nenoriu suprasti? Taigi jums (tamstai) reikia ne supratimo o pritarimo. Matau nesamoningus dalykus tai ir primenu.
Na gerai uzsisoko ant tokio sutverimo kaip as, bet tai procentaliai mazai sansu. Kitos uzsisoko, ant tikru vyru ir nelabai ten dziaugsmo buvo irgi.
Taigi turiu patyrima zmonu ieskojime, o jus neturit. matau, kad svaigstat apie visokias nesamones, o visai praleeidziat esminius dalykus, sakysim ar supykes jusu tas pilietis nepaskers, o gal paliks skolose, va bus tada chemijos.
Negeria... neturi zalingu iprociu. JUokai. Kas zalingus yprocius reklamuoja? Gal koks pedofilas, ar ligonis losejas, ar uzsiima velnia zino kuo.
Mano pazistama (Rusijoje, netikra perdaryta) istekejo - paaiskejo, kad heroina vartoja ir prekiauja. Gerai kad spejo issiskirti, o tai butu dar i kalejima patekus po kokios kratos.
Maanot apie tokius dalykus zmones pasisako?
Kur jusu nuojautos suprasti zmogaus esme, kuo jis gyvena, kas jam vertybes, brangu?
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 20, 21:48)
Mano pazistama (Rusijoje, netikra perdaryta) istekejo - paaiskejo, kad heroina vartoja ir prekiauja. Gerai kad spejo issiskirti, o tai butu dar i kalejima patekus po kokios kratos.
Kur jusu nuojautos suprasti zmogaus esme, kuo jis gyvena, kas jam vertybes, brangu?
ir galima tokio dalyko nepastebet? tikrai reik but mazumele trenktai
QUOTE(mylimuke! @ 2018 06 20, 22:47)
saugo tavo psichika
jau pasiziurejau
man tatuiruoti nelabai... kas per mada peckiotis.
QUOTE(kin @ 2018 06 20, 22:09)
saikingai man grazu. o jei dar su gera mintim
va mano kolega ant blauzdos issitatuiraves hidranta, is kurio tryksta muzika, nes jo specialybe ir darba ssusijes su vandenimis, o gyvenime , hobis daug muzikos ir pati tatoo grazi, nors man asmeniskai spalvotos nelabai patinka.
visokios ten kaukoles, tigrai ir panasiai baisiai banalu ir neidomu
QUOTE(Nakviša @ 2018 06 20, 20:27)
Na prašyčiau... Aš ne vyras, bet turejau tris BMW (trojke, pitakas ir turingas). Po to jau (kai apvaginėta buvo ir kasko sukilo) atsirado Acordas ir dabar jau Volvo.
nu va matot subrendot iki Volvo, o ka as ir sakau
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 06 20, 22:42)
Kodel man nerodo foto?
man irgi nerodo, tuscia tik
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 06 20, 23:09)
Pritariu, nesuprantu ,kas zmonem uzeje vos ne visi su taturuotem ir ne tai,kad viena kita, o puse kuno
Mano sarase butu no tatoo bet cia manau isitektu i meile sau, nemanau, kad save mylintis zmogus taip save zalotusi.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 20, 22:27)
vyriškai patrauklus nebūtinai tas dailutinis,
nu pvz. didelė foto, kairėje https://www.pinteres...e...w=428&h=542
nu pvz. didelė foto, kairėje https://www.pinteres...e...w=428&h=542
pasirodo reikia login padaryti
oi ne, man tokio kuno, tai nepatiktu jau laba toks botoksinis, silikoninis, hormoninis atrodo, nu nenaturaliai, kiek jsi laiko praleidzia t akuna tobulindamas , o veidas nieko normaliai.
siaip is nuotrauku ne visda eina teisingai nuspresti, reikia pabendauti su zmogum, matyti jo judesius, girdeti kalba, tada paprasciausiai pajauti ar yra su tuo zmogum kakzokiu sansu ar ne, manau pirmas pat sispudi, jei sugebi ji samoningai uzsisaugoti buna gana teisingas.
man tai isvis vyrai is fotkiu yra nulis emociju, tiek pat kiek tapytas paveikslas nezinau, ka ten galima lydytis
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 20, 22:48)
Taigi turiu patyrima zmonu ieskojime, o jus neturit. matau, kad svaigstat apie visokias nesamones, o visai praleeidziat esminius dalykus, sakysim ar supykes jusu tas pilietis nepaskers, o gal paliks skolose, va bus tada chemijos.
Negeria... neturi zalingu iprociu. JUokai. Kas zalingus yprocius reklamuoja? Gal koks pedofilas, ar ligonis losejas, ar uzsiima velnia zino kuo.
Cia ne patirties zmoniu ieskojime reikia(nuskambejo kaip privataus detektyvo porfesija ) o siaip bendravime, zmoniu pazinime, zinojime ko nori, ko sieki gyvenime ir t.t.
Tai kiek tereikia but pazystamai, kad isteketi ir kaip nesuprasti, akd zmogus narkotikus vartoja Taigi, matosi, jei zmogus kazka vartoja jei tik prekiautu aisku nuslepti imanoma, bet ir tai pajaustum, kad zmogus falsyvas...
tai labai svarbu, manau.Esmes gal nelabai suprasim, bet gilintis i zmogaus vertybes, manau pamatinis dalykas.
Dar del tu zalingu iprociu, keista, bet visi normalus vyrai, i kuriuos galeciau atkreitpi demesi ruko
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2018 06 20, 23:27)
man tai isvis vyrai is fotkiu yra nulis emociju, tiek pat kiek tapytas paveikslas nezinau, ka ten galima lydytis
lydytis aplamai geriau nereikia, nei del paveiksliuku, nei dle gyvu vyru , o nuotraukos manau tik orientacijai mazdaug tipam nupasaoti, koks gali patikti .
Papildyta:
QUOTE(virga @ 2018 06 20, 22:02)
Tai as jau pati ne lietuve ir lietuvio nesirinkciau.
Yra linksmu zmoniu. Tikrai. Mano zentas pav. Pasiseke mano dukrai. Ne lietuvis jis. Nors Lietuvoje jaunimas linksmeja. Ir tai dziugina.
Seniau sakydavo, kad vyrui uztenka buti grazesniam uz velnia.
Man irgi.
Yra linksmu zmoniu. Tikrai. Mano zentas pav. Pasiseke mano dukrai. Ne lietuvis jis. Nors Lietuvoje jaunimas linksmeja. Ir tai dziugina.
Seniau sakydavo, kad vyrui uztenka buti grazesniam uz velnia.
Man irgi.
Linksmumas daznai tik kauke, kuri kazka slepia..
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 20, 22:48)
Tai tokio elementarumo net minėt neverta.
Čia daugiau rašėme kitus dalykus, kurie dar būtų labai pageidautini, nu nes tarkime jei vegetaras pastoviai su mėsavalgiu pjausis ar rokeris su klasiku, nu tai kokia čia meilė ir santuoka?
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 20, 23:42)
Neprisimenat jau seno anekdoto...
Skelbimas:
As esu dirbanti 39 metu moteris, nerukau, auginu 17 metu dukra. Domina tik rimti santykiai.
Raso vyras:
Man 39 metai ir mane sudomino jusu anketa. Atsiuskite prasau dukros nuotrauka.
Skelbimas:
As esu dirbanti 39 metu moteris, nerukau, auginu 17 metu dukra. Domina tik rimti santykiai.
Raso vyras:
Man 39 metai ir mane sudomino jusu anketa. Atsiuskite prasau dukros nuotrauka.
atsakymas butu i policija pats prisiduosit ar priduoti