Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 01 03, 21:20)
Tegu gyvena. Tik parasiau kad sis kadras nepaskutinis. Nieko daugiau smile.gif

Tai turbūt ne paskutinis, gyvenimas gi ilgas. Niekas nežino, ar su paskutiniu mes pačios gyvenam.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 03, 21:18)
Jau ne Romenu laiku amziai, kad dulkindavosi su bet kuo iskaitant vyrus ir asilus.

Ar jau vel griztam i totalia bljatsva?

Kada jos t.y. bletstvos nebuvo, geriau parasyk...

Vyrai dulkinasi ir su lavonais. taigi jei noris baisetis ir moralizuoti i sveikatele.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 03, 21:20)
Nežinau kur kas grįžo, aš už žmogaus laisvę gyventi taip, kaip jis nori ir nekenkti aplinkiniams.

Nedoras gyvenimo budas daro bloga poveiki jaunimui
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 01 03, 21:32)
Paskutini karta vartojau 2018 metu sausio 2d. Pasigedau, kai sioje temoje mergaites pradejo apie gerima skaniai rasyti, visai mielai isgerciau Porto vyno taure, bet...

Jei ka, visa gyvenima svaigalus vartojau saikingai. Studiju laikais neismokau gerti alu, tai ir iki dabar tai ne mano megstamas gerimas, mieliau geriy vynus, uzpiltines, likerius, balzamus.

Va dabar uzsinorejau arbatos su Rigas balzams. na dar ne siandiena ir ne rytojoj ir ne po pusmecio.

Kaip tik neseniai buvom Rygoje, prisiskanavom balzamo biggrin.gif
Dar atradom labai skanu alų su medum, su mėlynėm, spanguolėm. Saldokas toks, bet laižiausi rolleyes.gif

Prieš pusę metų su MB paėmėm iššūkius, jis mest rūkyt, aš nebesėdėt viršvalandžių. Pavyko. Nuo naujų vėl kažką sugalvojom. Visai smagu. Po biškį, bet svarbu visam laikui. ax.gif
Atsakyti
Mano planas siais metais - isgerti visa namuose sukaupta alkoholi. Nezinau ar uzteeks sveikatos
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 03, 22:13)
Tai negerk ir nesi* isk su visais.

Tu nuo gėrimo atrodai baisiau nei aš nuo pi.si.mosi tongue.gif Be to, seksas sveika, o butelys nė pro kur biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 01 03, 22:18)
Geriu nuo ryto iki vakaro . Jei tau nerupetu - neakcentuotum. Pavydi, nes neisgali nusipirkt.
Va pasistaciau snd kazkoki Lidvika 13, ar 14, vnz Vln oro uoste nugriebiai. Bet brangus...
Papildyta:

Ko pavydziu?

Jei tau pimpalai svetimi nerūpėtų, neakcentuotum. Viskas iš pavydo aiškiai biggrin.gif
Atsakyti
Cambala uz 10 metu, jei nesusiims i rankas

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 03, 22:37)
Cambala uz 10 metu,  jei nesusiims i rankas

Nu bet svarbu žmogus laimingas, šypsosi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 03, 21:37)
Cambala uz 10 metu,  jei nesusiims i rankas

Tu taip atrodei pries gera 20, kolgotkiu spekuliante 😂
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 03, 21:34)
Tu nuo gėrimo atrodai baisiau nei aš nuo pi.si.mosi  tongue.gif  Be to, seksas sveika, o butelys nė pro kur biggrin.gif
Papildyta:

Jei tau pimpalai svetimi nerūpėtų, neakcentuotum. Viskas iš pavydo aiškiai biggrin.gif

Ania? Manes vyrai nemeto, as ju irgi.

Pavydet lengvabudei pimpalu? blink.gif . Slyjstuke esi...
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 03, 22:38)
Nu bet svarbu žmogus laimingas, šypsosi  rolleyes.gif

Man taip vaidenasi, kad jai rwikia isgerti kelis stikliukus ir ji pasidaro agresyvi. As isivaizduoju ka jos vaikas mate augdamas doh.gif Jos laime, kad tuo laiku vaiku teisiu apsauga nedare savo darbo
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 01 03, 22:43)
Tu taip atrodei pries gera 20, kolgotkiu spekuliante 😂

Bet tai su kokiomis kalgotkemis as tada vaiksciojau! Ohoho!!! Tu tokiu neipirkdavai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 03, 21:20)
Nežinau kur kas grįžo, aš už žmogaus laisvę gyventi taip, kaip jis nori ir nekenkti aplinkiniams.

Va musu seimos pazistamas tratina kitas, giriasi grupiniais. Ar jis kenkia aplinkimiams? Taip. Savo zmonai, kuriai makaronu prikabino, kad jis ja " myli". Ciai siaip, 8s sono zinant. Ne zmonai biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 03, 21:46)

Papildyta:

Bet tai su kokiomis kalgotkemis as tada vaiksciojau! Ohoho!!! Tu tokiu neipirkdavai  biggrin.gif

Aik. " V setocku " nesiojo prostitutes.
Atsakyti

QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 03, 22:06)
daryk, ar kas trukdo 4u.gif , o as darysiu tai kas man atorodo reikalinga  mirksiukas.gif

Tai negali be SM? biggrin.gif
Patikek, tau tikrai butu reikalinga sugrizti i realu gyvenima.

Tai kaip? Menuo be SM? mirksiukas.gif
Atsakyti