Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 03, 16:09)

geri patarimai  biggrin.gif as tai klausausi Сатья дас paskaitos, siandiena skiriu sau, toks fainas lektorius irgi moterim smegenus sudeda i vieta, mums taip reikia mokytis save myleti...
https://www.youtube....RU61h7iY4_iremA

Jei pas zmones santykiuose tvarka - tai laiko ir noro meditacijom nebus/ neliks. Kam medituot, jei viskas gerai?
Kaip taisykle klientes ateina ne tik pasigrazint, bet ir papliurpt. Va tos, kurios neturi vyru, ar problemos seimoje - lanko visokius pan uzsiemimus.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 03, 16:59)
Aš manau,   kad saviįtaiga nera blogis,   nes ji kviečia žmogų į save žvelgti teigiamai, atskleisti pasąmonėje glūdinčius išteklius, atsipalaiduoti, atlikti tam tikrą natūralią meditaciją

as irgi nemanau, nes zodziai formuoja mintis, o mintys realybe smile.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 01 03, 17:11)
Jei pas zmones santykiuose tvarka - tai laiko ir noro meditacijom nebus/ neliks. Kam medituot, jei viskas gerai?
Kaip taisykle klientes ateina ne tik pasigrazint, bet ir papliurpt. Va tos, kurios neturi vyru, ar problemos seimoje - lanko visokius pan uzsiemimus.

Pirma nezinau, kodel klausi apie meditacijas, kaip tai risasi su tuo ka as rasiau?
Antra, manau, medituoti verta bet kokiu atveju gyvenime, ziurint, ka tu turi omenyje, kai sakai medituoti ir kokia konkreciai meditacija turi omeny smile.gif

Trecia, apie lekcijas ir kursus, tai ir taip, aisku, kad jei nera problemu tai ir spresti nera ko , tik as nezinau seimos be problemu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 03 sausio 2019 - 17:20
QUOTE(cambala @ 2019 01 03, 18:07)
Deja tu man etiketes neikaip nepriklijuosi. O moters kruva partneriu, jei su ta moterim kazkas negerai, tikrai nepuosia.
Beje, tai ne tik as tau sakau, Idomucios gal neklausykim, nes jis neaisku ar  prie vyru ar moteru, bet  vienas vyras tave taikliai cia sm buvo apibudines mirksiukas.gif .

As maniau, labiausiai moteri darko nuo snapsiuko ispurtes veidelis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 03, 17:25)
As maniau, labiausiai moteri darko nuo snapsiuko ispurtes veidelis biggrin.gif

Mylimuke, tu nevartoji alkoholio?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 03, 18:31)
Mylimuke, tu nevartoji alkoholio?

Nedaug. O ka?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 03, 17:32)
Nedaug. O ka?

man visada keistai, kai tokias mintys issako zmones patys vartojantys, tai ir tavo veidui tas pats gresia ir ne veide didziausios problemos, nes nera saugiu normu, Kiekviena veikia skirtingai alkoholis.
Atsakyti
As niekaip nesuprantu kodel saviįtaigą kai kurios tapatina su tevu ar vyrų problema. Koks neisprusimas žmonių.. Amebizmas.

As dabar prisiminiau vieną mamkų klounę, kuri vis rasydavo, kad jos gyvenimas tobulas, laisvalaikis tobulas, vyras tobulas ...nu karoče - megeja buvo rasyri 'viskas, kas susije su manimi, yra tobula'. O paskui išsirišo po kiek metų, kad nei jos vyras tobulas, nei gyvenimas biggrin.gif
Tokioms fruktems siulyciau ne tik ryte, bet ir pries miega sukalbeti saviįtaigos maldelę biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 03 sausio 2019 - 17:54
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 03, 18:38)
man visada keistai, kai tokias mintys issako zmones patys vartojantys, tai ir tavo veidui tas pats gresia ir ne veide didziausios problemos, nes nera saugiu normu, Kiekviena veikia skirtingai alkoholis.

Gal nepradekim apie tai, kaip tu cia paklodem moralizuoji, kaip reikia gyventi, o pati daug ko nesilaikai. Butelys snapso per diena akivaizdziai skiriasi nuo taures vyno per menesi.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 03, 17:49)
Gal nepradekim apie tai, kaip tu cia paklodem moralizuoji, kaip reikia gyventi, o pati daug ko nesilaikai. Butelys snapso per diena akivaizdziai skiriasi nuo taures vyno per menesi.

kas tas daug? ko as nesilaikau?
taip, aisku, skiriasi, o tu irgi i bureju kluba isirasiai ir matai, kad cambala isgeria buteli per diena , o tu tik buteli per 3 men? biggrin.gif o jei isgeriat vienodai ir vienodai veikia tai kas tada?
Atsakyti
Nei as zinau kiek cvambaliene isgeria, nei man rupi.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 03, 17:07)
Deja tu man etiketes neikaip nepriklijuosi. O moters kruva partneriu, jei su ta moterim kazkas negerai, tikrai nepuosia.
Beje, tai ne tik as tau sakau, Idomucios gal neklausykim, nes jis neaisku ar  prie vyru ar moteru, bet  vienas vyras tave taikliai cia sm buvo apibudines mirksiukas.gif .

O koks moteriai skirtumas, kas ją kitų žmonių akyse puošia?
Man pvz Mylimuke patinka, ji gyvena ksip nori.
Atsakyti
Tiesa, del dydziu ir sporto smile.gif

Tai manau, visa laika is toli zole zalesne smile.gif kai buvau s dydzio, tai atrode kiek garizu rubu, koks pasirinkimas M dydzio, dabar nesioju M ir vel rodosi, kiek garziu rubu S arba L biggrin.gif ypac XL kokiu idomiu ir graziu randu drabuziu lotuliukas.gif Aisku, virsvoris kenkia, bet daug labiau kenkia savigrauza ir nemeile sau. As neturiu virsvorio, bet jauciu nerasim moters, kuri butu patenkinta sava isvaizda, net Angelina Jolie nepatenkinta savo isvaizda, nors daug kam atrodo grazuole , reikia visgi ismokti save myleti tokiom, kokios esam siandiena.
o del sporto, judejimas, tai jis reikalingas del sveikatos, ne pacio svorio, joga tai man labai gerai atpalaiduoja nugaros ir kaklo raumenis, niekas taip netpalaiduoja. Ir siaip jau smagiau letas sportas, nei kazkokios airobikos man.

Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 03, 18:05)
Nei as zinau kiek cvambaliene isgeria, nei man rupi.

nu tai ir gerai, o is zinuciu atrodo kitaip. Gal ji pati pasakys, kiek isgeria, nereiks spelioti smile.gif Kai kurios zinutes tikrai atrodo parasyta girtos, bet tai, kad dauguma cia kartais isgeria.
Man asmeniskai nesuprantama ypac moteru alkoholio vartojimas, kodel taip saves nemyleti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 03, 18:07)
O koks moteriai skirtumas, kas ją kitų žmonių akyse puošia?
Man pvz Mylimuke patinka, ji gyvena ksip nori.

jo jo jo tikrai, kuri cia moteris visiskai laisva nuo to, ka apie ja galvoja kiti biggrin.gif
visos mes gyvenam, kaip norim lyg , nesedim kur kalejimuose.
Papildyta:
Iššūkis – mėnuo be alkoholio: 5 svarbiausi pokyčiai

Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt...-1080524?copied
Atsakyti