Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 01 03, 14:27)

Vos ne 13.30, o tau rytas blink.gif .

aha nesenai atsikeliau, dar nei nepusryciavau, o ka bigsmile.gif tik pas mane dabar 12:45 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 03, 14:46)
aha nesenai atsikeliau, dar nei nepusryciavau, o ka  bigsmile.gif tik pas mane dabar 12:45 mirksiukas.gif

Tai kaip ir kiekvienas tavo rytas vidurdieni prasideda. Nieko naujo - vyras darban, vaikai i schule, o mocia lovoj iki pietu vartosi. Issipaipalioji ir kimbi sm darbukan 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 03, 15:00)
Tai kaip ir kiekvienas tavo rytas vidurdieni prasideda. Nieko naujo - vyras darban, vaikai i schule, o mocia lovoj iki pietu vartosi. Issipaipalioji ir kimbi sm darbukan 4u.gif .

alio dabar atostogos visiem, kokie darbai , kokios mokyklos? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 03, 15:10)
alio dabar atostogos visiem, kokie darbai , kokios mokyklos?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Sm atostogu nebuna pas tave. Ir atostoginiu nieks nemoka.
Atsakyti
Jau senai cia kas besibučiavo šitoje temoje.
Kokios jus neseksualios pasidarėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 03, 15:10)
alio dabar atostogos visiem, kokie darbai , kokios mokyklos?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Kur cia taip atostogos? UK nera jokiu atostogu...
nebent jau patapai mokyklos mokytoja is programuotojos
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 03, 16:04)
Kur cia taip atostogos? UK nera jokiu atostogu...
nebent jau patapai mokyklos mokytoja is programuotojos

kur ? ten kur gyvenu. nezinau kaip Uk, as ten negyvenu ir negyvenau, nezinau , kodel pateiki pvz is ten?
Airijoje dauguma darbu, bent kiek esu dirbusi, pasiimi atostogas ,kada nori, susitari su darbdaviu is anksto ir isnaudoji savo atostogos dienas, viso turiu 22, tai dazniausiai pasiimu kazkiek per Kaledas, nes ir vaikam atostogos dabar, kazkiek vasara. Dar kvailu klausimu bus?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 03, 10:39)
Labas rytas. Siandien nauja diena. Pradekime ją pozityviai. Mes visi esame zmonės su dviejomis medalio pusėmis. Nei vienas nėra nei tobulas,   nei turi tobulus gyvenimus su tobulais gyvenimo partneriais. Nereikia kitame ieskoti trukumu tam,   kad paciam savo netobulybes atrodytu ne tokios baisios.
Kaip sakiau - siandien nauja diena.  Graži,   nors ir nesauleta diena. Ar atsikėlę ir priėję prie veidrodžio, ziuredamos i save, sukalbėjote rytinę maldelę:

Aš myliu ir priimiu tave
Tu esi graži
Aš matau meilę tavo akyse
Aš palaikau tave
Aš visiškai pasitikiu tavimi
Tu nusipelnei puiki dienos
Tu esi puikioje vietoje savo gyvenimo kelionėje ir viskas yra gerai
Gyvenimas myli tave
Aš tikrai, tikrai, tave myliu
Aš vertinu tave

geri patarimai biggrin.gif as tai klausausi Сатья дас paskaitos, siandiena skiriu sau, toks fainas lektorius irgi moterim smegenus sudeda i vieta, mums taip reikia mokytis save myleti...
https://www.youtube....RU61h7iY4_iremA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 03 sausio 2019 - 16:10
Nereikia jokių paskaitų ar mantru, kad save myletum, jei tave mylėjo tevai.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 03, 15:27)
Arba tu ji mesi. Tu nemoki gyvent pastovume.
Kiek tave mamkose zinau - visada kai nauja kadra susirandi taip plasnoji. Kai issiskuriat - issiregistruoji is mylimukes kuriam laikui

As bent nuo kadro plasnoju, o tu tik nuo butelio, deja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 03, 17:09)
kur ? ten kur gyvenu. nezinau kaip Uk, as ten negyvenu ir negyvenau, nezinau , kodel pateiki pvz is ten?
Airijoje dauguma darbu, bent kiek esu dirbusi, pasiimi atostogas ,kada nori, susitari su darbdaviu is anksto ir isnaudoji savo atostogos dienas, viso turiu 22, tai dazniausiai pasiimu kazkiek per Kaledas, nes ir vaikam atostogos dabar, kazkiek vasara. Dar kvailu klausimu bus?
Papildyta:

geri patarimai  biggrin.gif as tai klausausi Сатья дас paskaitos, siandiena skiriu sau, toks fainas lektorius irgi moterim smegenus sudeda i vieta, mums taip reikia mokytis save myleti...
https://www.youtube....RU61h7iY4_iremA

Aš manau, kad saviįtaiga nera blogis, nes ji kviečia žmogų į save žvelgti teigiamai, atskleisti pasąmonėje glūdinčius išteklius, atsipalaiduoti, atlikti tam tikrą natūralią meditaciją
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 03, 16:57)
As bent nuo kadro plasnoju, o tu tik nuo butelio, deja  unsure.gif

Deja tu man etiketes neikaip nepriklijuosi. O moters kruva partneriu, jei su ta moterim kazkas negerai, tikrai nepuosia.
Beje, tai ne tik as tau sakau, Idomucios gal neklausykim, nes jis neaisku ar prie vyru ar moteru, bet vienas vyras tave taikliai cia sm buvo apibudines mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 03, 16:33)
Nereikia jokių paskaitų ar mantru, kad save myletum, jei tave mylėjo tevai.

nu nera tas gyvenimas juodas ir baltas, meile irgi nera tokia vienpuse, visi tevai vaikus myli, net tie, kurie musa, israiskos buna tik nelabai mielos kartais, kartais nezino, kaip ta meile isreiksti, kaip teisingai kokioje situacijoje pasielgti ir tie tevai, ypac musu mamos dauguma tikrai labai save uzsigrauzusios buvo.
Net, jei mylejo viakus, ne visi tevai mylejo vienas kita, ne visos matem kazkokias darnias, laimingas seimas ir t.t.
Skaiciau Idomucios mintis apie savo zmona, kad ji sau neleidzia pinigu, nes ale nepriima bendru pinigu, kaip savu, bet problema ne tame dazniausiai buna, dazniausiai moterys aplamai sau visko gaili, nesugeba saves teisingai myleti.
O kam nereikia ,aisku ,nereikia, tas turi susikures darnia seima, be problemu ir laimingai gyvena ir kitus gali pamokyti, bet as abejoju ar jus is tu seimu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 03 sausio 2019 - 17:16