Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 03, 01:02)
Sakai, jam patinka tik piktos, priekabios ir girtos cvambalienes? biggrin.gif

Jam nepatinka tokios kurios kaip laikinoji tarpine stotele.

Siulyciau nepykti uz nemokama varaznyma, pati kazkiek vidui zinai kad sitas kadras tau nepaskutinis. Negaliu pasakyt ar tai gerai ar blogai, bet kaip pvz kokie socialiniu igudziu meturintys nemoka gyvent ar vaiku augint, taip ir tu nemoki su vienu ( na gerai, gal kazkas nepasiseke, su antru, treciu) pastoviu santykiu turet. Stai tavoj priezastis kruvos partneriu ir ju / tavo metimas.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 03, 08:46)
Jam nepatinka tokios kurios kaip laikinoji tarpine stotele.

Siulyciau nepykti uz nemokama varaznyma, pati kazkiek vidui zinai kad sitas kadras tau nepaskutinis. Negaliu pasakyt ar tai gerai ar blogai, bet kaip pvz kokie socialiniu igudziu meturintys nemoka gyvent ar vaiku augint, taip ir tu nemoki su vienu ( na gerai, gal kazkas nepasiseke, su antru, treciu) pastoviu santykiu turet. Stai tavoj priezastis kruvos partneriu ir ju / tavo metimas.

Kas gali pykti uz nestabilaus zmogaus kliedesius? Bandai but panasi i burbancia, bet tau iki jos toli, o iki varazinimu tai isvis. Gal pasivarazink sau, po kelinto butelio tave vyras mes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 02, 22:49)
Nesunku susideliot is to ka rasei. Tik tavo metymasis kvailai atrodo.

kvailiausiai atrodo tie, kurie nematomo forumiečio metus, išvaizdą charakterizuoja. Durniau jau nebūna biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 02, 22:51)
Tau viskas pradejp issibalansuoti psichologiskai  po kokio atvejo?  Kas atsitiko pries vidutiniskai daugiau kaip 4 metus?

neparašė jinai. Niekaip neišstenėjo. Būtų išsikalbėjusi, gi anoniminis forumas, gal dabar kaip žmogus būtų.
Bet jos klausė kita forumietė: vyras kažką pridirbo? O ji nepaneigė to. Tik apsiverkė (smailikas toks buvo).
Nu tai nesunku susidėlioti, kad vyras. Nu koks normalus tvers su tokia. Ji ir tada jau tokia buvo, tik maskavosi. Todėl dabar visiems kitiems ir prikaišioja: kad per jaunas, pas ******* bėga, iš viso paliko ar pan.
Taigi žmogus viską pagal save matuoja
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 03, 01:02)
Sakai, jam patinka tik piktos, priekabios ir girtos cvambalienes? biggrin.gif

ir tavo "tipą" jau permato, matyt ir plaukus mato biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 02, 22:26)
Idomucia tars žodį, manau, apie foto irgi biggrin.gif

QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 02, 22:18)
Nemanau,  kad vyrisko tipo vyras,  kaip tigras,  galetu savo gyvenima sieti su neadekvacia moterimi.

Na jus nepykit, bet jus visos kazkokios ... "s privetom".
Vyrisko tipo vyro tai bijotumet, nes atbaladotu, tai graziai elgtumetes... Ko gero ir kai kurios bijot, tai cia ateinat issiliet...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 03, 10:55)
ir tavo "tipą" jau permato, matyt ir plaukus mato biggrin.gif

Tokių kaip mano ji niekada neturėjo ir neturės, juk alkoholis žmogų ėda ne tik dvasiškai, bet ir fiziškai umn.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 03, 11:29)
Vyrisko tipo vyro tai bijotumet, nes atbaladotu, tai graziai elgtumetes... Ko gero ir kai kurios bijot, tai cia ateinat issiliet...

Cia tas vyriskasis tipas, kuri taip burbanti isgyre, kad visos kristumem po koju suzinoje, kas tu toks? Nu nebent ja pacia diedas lupa. Bet tokie patvoriniai chamai tai tik tavo zmonoms patinka.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 03, 00:53)
Galiu tau duot antrą mažą užuominą. Manes nėra palikęs vyras.

Tai kazkas su tavimi netvarkoje, kaip moterimi!!! Labai svarbu, kad paliktum ne tu, o tave, nes taip issaugai savo dvasia.

Juk taip nesunku suorganizuot, kad paliktu.

O diziuotis kad palikai pati, tai jau nezinau...
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 03, 10:35)
Nu nebent ja pacia diedas lupa. Bet tokie patvoriniai chamai tai tik tavo zmonoms patinka.

ZInai kuo skiriasi patvoriniai chamai nuo intelektualu?
Patvoriniai dauzosi prisipute, o intelektualai bobas aukleja blaivus.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 03, 10:37)
Tai kazkas su tavimi netvarkoje, kaip moterimi!!! Labai svarbu, kad paliktum ne tu, o tave, nes taip issaugai savo dvasia.

Juk taip nesunku suorganizuot, kad paliktu.
O diziuotis kad palikai pati, tai jau nezinau...
Papildyta:
ZInai kuo skiriasi patvoriniai chamai nuo intelektualu?
Patvoriniai dauzosi prisipute, o intelektualai bobas aukleja blaivus.

Tas pats š tik kitoj saujoj
Atsakyti
Labas rytas. Siandien nauja diena. Pradekime ją pozityviai. Mes visi esame zmonės su dviejomis medalio pusėmis. Nei vienas nėra nei tobulas, nei turi tobulus gyvenimus su tobulais gyvenimo partneriais. Nereikia kitame ieskoti trukumu tam, kad paciam savo netobulybes atrodytu ne tokios baisios.
Kaip sakiau - siandien nauja diena. Graži, nors ir nesauleta diena. Ar atsikėlę ir priėję prie veidrodžio, ziuredamos i save, sukalbėjote rytinę maldelę:

Aš myliu ir priimiu tave
Tu esi graži
Aš matau meilę tavo akyse
Aš palaikau tave
Aš visiškai pasitikiu tavimi
Tu nusipelnei puiki dienos
Tu esi puikioje vietoje savo gyvenimo kelionėje ir viskas yra gerai
Gyvenimas myli tave
Aš tikrai, tikrai, tave myliu
Aš vertinu tave
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 03, 10:39)
Ar atsikėlę ir priėję prie veidrodžio, ziuredamos i save, sukalbėjote rytinę maldelę:

Aš myliu ir priimiu tave
Tu esi graži
Aš matau meilę tavo akyse
Aš palaikau tave
Aš visiškai pasitikiu tavimi
Tu nusipelnei puiki dienos
Tu esi puikioje vietoje savo gyvenimo kelionėje ir viskas yra gerai
Gyvenimas myli tave
Aš tikrai, tikrai, tave myliu
Aš vertinu tave

As vakare sukalbu MB- siajai. Na ne tokia ilga... Bet jei neturi, kas tave myli tai galima ir sau...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 03, 10:29)

vyriško tipo vyras pats gražiai elgiasi su moterimi, tai jai net stengtis kažkaip nereikia perdaug, ir taip jaučiasi visa moteriška
o jei mes netenkinam kažkuo, tai še cambalų, ji labai čia siūlosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 03, 10:48)
As vakare sukalbu MB- siajai. Na ne tokia ilga... Bet jei neturi, kas tave myli tai galima ir sau...

Kaip miela
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 03, 11:48)

Svarbiausia yra paciam zinoti, kad tu save myli. Kitaip sakant - ismokti save myleti. . Jei nera meiles sau, tai niekada negirdesi ir nepriimsi kito meilės zodziu. Paprasciausiai netikesi kas šnibždama tau i ausi.
As skaitau, kad svarbesne yra meile sau.
Atsakyti