Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 02, 23:17)
Brangioji tu mano, tvarkykis galvą,  nes ilgai netempsi.

Ne man per klimaksa galva nunese, o tau. Tu ir tvarkykis, seksualno ozabocenaja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 03, 00:19)
Ne man per klimaksa galva nunese, o tau. Tu ir tvarkykis, seksualno ozabocenaja 4u.gif

Kalbėk ka tik sirdis geidzia, o mamkose ne vieno neliko, kurie galvotu, jog su tavimi viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 02, 23:21)
Kalbėk ka tik sirdis geidzia,   o mamkose ne vieno neliko,   kurie galvotu,  jog su tavimi viskas gerai.

O man giliai pch kas ka apie mane galvoja.
As suprantu, kad teisybe tave zeidzia, kaip ir tavo kai kurias pakalikes.
Galim pazaist zaidima ax.gif . As va pvz zinau, kad Mylimukes sitas kadras ne paskutinis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 02 sausio 2019 - 23:33
QUOTE(cambala @ 2019 01 03, 00:31)
O man giliai pch kas ka apie mane galvoja.
As suprantu, kad teisybe tave zeidzia, kaip ir tavo kai kurias  pakalikes.
Galim pazaist zaidima ax.gif . As va pvz zinau, kad Mylimukes sitas kadras ne paskutinis ax.gif

Neieškok priešų, nes ju cia nėra. Mes nesam tavo priešai, suprask tai. Mes nenorim tau blogo.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 02, 23:35)
Neieškok priešų,  nes ju cia nėra. Mes nesam tavo priešai,  suprask tai. Mes nenorim tau blogo.

As priesu ir draugu forume neturiu. Cia tik forumas.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 03, 00:46)
As priesu ir draugu forume neturiu. Cia tik forumas.

Bet tiek putu cia drabstai, kelio per jas nematai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 02, 23:57)
Bet tiek putu cia drabstai, kelio per jas nematai  bigsmile.gif

O tau ko ramiai nesigyvena? Pati tokia pati kaip ir visos cia esancios. Ko laiko su mylimuoju neleidi, i barnius veliesi, a? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 03, 01:09)
O tau ko ramiai nesigyvena? Pati tokia pati kaip ir visos cia esancios. Ko laiko su mylimuoju neleidi, i barnius veliesi, a? mirksiukas.gif

O ko tu su buteliu laiko neleidi, baigesi, ner kur dasipirkt? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 03, 00:16)
O ko tu su buteliu laiko neleidi, baigesi, ner kur dasipirkt?  biggrin.gif

Palauk. Tema apie tai kur rasti vyra, o ne buteli. As turiu, tu turi, bet mano tai ne pirmametis kaip tavo ax.gif . Pacioj pradzioj pati romantika turetu trykst, o kaip ten pas tave?

Va uzsinorejau pavarazyt - sitas tau nepaskutinis. Kai sitas isnyjs - tada susimastysi kas ne taip. Galiu duot maza uzuomina - ieskok problemos savyje ir vyrai nepaliks.
O siaip dar galiu pavarazyt ( is pagrindiniu nariu), kad su antra puse iki galo nugyvens Moonte, Idomucia.Be jokiu nuotykiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 03 sausio 2019 - 00:31
QUOTE(cambala @ 2019 01 03, 01:22)
Palauk. Tema apie tai kur rasti vyra, o ne buteli. As turiu, tu turi, bet mano tai ne pirmametis kaip tavo ax.gif . Pacioj pradzioj pati romantika turetu trykst, o kaip ten pas tave?

Va uzsinorejau pavarazyt - sitas tau nepaskutinis. Kai sitas isnyjs - tada susimastysi kas ne taip. Galiu duot maza uzuomina - ieskok problemos savyje ir vyrai nepaliks.
O siaip dar galiu pavarazyt ( is pagrindiniu nariu), kad su antra puse iki galo nugyvens Moonte, Idomucia.Be jokiu nuotykiu.

Galiu tau duot antrą mažą užuominą. Manes nėra palikęs vyras. Nu neskaitant ten paauglystės simpatijų biggrin.gif
Bet tu nebijok, aš tavo vyro neimsiu, jo blaivos moterys turbut nedomina, o aš tiek daug gerti nemėgstu biggrin.gif

O aš maniau, kad tik iš kavos tirščių buriama, pasirodo, ir iš prastos naminukės drumzlių... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 03 sausio 2019 - 00:55
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 03, 00:53)
Galiu tau duot antrą mažą užuominą. Manes nėra palikęs vyras. Nu neskaitant ten paauglystės simpatijų biggrin.gif
Bet tu nebijok, aš tavo vyro neimsiu,

Bla bla bla...
As ir nebijau del savo vyro del Taves - jo, tokio tipo kaip tu, tikrai sudomint negaletu... Eik i lova pas mylimaji 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 03, 02:00)
Bla bla bla...
As ir nebijau del savo vyro del Taves - jo,  tokio tipo kaip tu, tikrai sudomint negaletu... Eik i lova pas mylimaji 4u.gif

Sakai, jam patinka tik piktos, priekabios ir girtos cvambalienes? biggrin.gif
Atsakyti