Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 20, 19:03)
mano sarase jauciu butu vienas svarbus neiginys lotuliukas.gif  masina ne bmw

nu. Kiek gražių kitų, o čia tą nuvalkiotą visi vis dievina biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 20, 19:40)
Jusu reikalavimai neadekvatus. Pilna tokiu kurie nebutini, o nesuformuluojat tikrai butinu kriteriju. Turint galvoje, kad dar ieskot chemijos, tai visai turetu buti ne kokios tikimybes.

kin, pamastykit apie vyra is vakaru. Manau, turetum neblogu galimybiu sutikti tikrai nebloga zmogu. Laikas eina...

nu ja, aišku, kad adekvatūs, tik ieškot reik.
Nesąmonė yra pasiimti bet kurį ir kurti kažką ko net sukurti gal neišeis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 20, 19:50)
Aisku,, visur visko yra.
Bet nevienodomis proporcijomis. Airiai anglai tikrai nerekomenduotini.
Italai prancuzai - tikk jei patinka ju tautos gyvenimo budas.
Vokieciai, olandai manau idealiausia. Aisku ju yra visokiu, bet yra daug geru normaliu zmoniu.

Butini kriterijai yra tie kurie butini, kad nereiketu aukoti savo PAMATINIU vertybiu ir principu.
O cia skaitau apie kazkokias zandikauliu formas. Juokinga

pats ir kurkit santykį su baisesne, jei iki gražios, taisyklingai nuaugusios nedatraukiate mirksiukas.gif
bet ko tais įtariu, kad nesirinkote pabaisiukės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 20, 19:07)
bet ko tais įtariu, kad nesirinkote pabaisiukės smile.gif

Niekas neliepia rinktis kazkokiu pabaisu. Dauguma zmoniu savotiskai grazus, o jei vyru jau daug baisiu, tai gal orientacija ne ta.

Va cia skaiciau zavejimasi moterimis kaip gelemis, kur jau ten vyrams prie ju, nebent ducho statuse
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 20, 19:03)
mano sarase jauciu butu vienas svarbus neiginys lotuliukas.gif  masina ne bmw

Na prašyčiau... Aš ne vyras, bet turejau tris BMW (trojke, pitakas ir turingas). Po to jau (kai apvaginėta buvo ir kasko sukilo) atsirado Acordas ir dabar jau Volvo.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2018 06 20, 20:27)
Na prašyčiau... Aš ne vyras, bet turejau tris BMW (trojke, pitakas ir turingas). Po to jau (kai apvaginėta buvo ir kasko sukilo) atsirado Acordas ir dabar jau Volvo.

Bmv ne automobilis. Bmv - charakteris biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 20, 19:40)
Jusu reikalavimai neadekvatus. Pilna tokiu kurie nebutini, o nesuformuluojat tikrai butinu kriteriju.

o tau neatrodo, kad tu pats sioj temoj ir aplamai siame forume neadekvatus esi? Kaip is medzio iskrites. Nes cia, zinok, bendrauja TIKROS moterys, ne tos kur pimpi nusipjove ar zada tai padaryt. Va tokie moteru reikalavimai, tokios ju kalbos, svajones, juokai. Kas tau atrodo butini kriterijai, tai kaip matai, tikroms moterims nuo gimimo, nelabai tai rupi. Daryk isvadas (apie savo mastyma). Tu ne moteris ir net nesistengi moteru suprast. Tai kam aplamai moterim nori apsimest, va kur klausimas. Bet geriau neatsakinek. Please.
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 20, 21:03)

Pati tu negraži!
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 20, 20:17)
Niekas neliepia rinktis kazkokiu pabaisu. Dauguma zmoniu savotiskai grazus, o jei vyru jau daug baisiu, tai gal orientacija ne ta.

Va cia skaiciau zavejimasi moterimis kaip gelemis, kur jau ten vyrams prie ju, nebent ducho statuse

Ne taip mane suprantate (pasitaiko, ką darysi). Man apskritai gana daug žmonių gražių, ypač vyrų, manau, kad jie gražioji lytis (nė dažų nereikia, o padažytum, tai leliukai).
Atleiskite jau man, moterytės ax.gif
Nu bet yra tam tikra kategorija, kur net nu niekaip. Tokie mamyčių, bobučių sūneliai, paprastai tokie ir yra nevyriški, tie žandikauliukai įtraukti tokie, judesiukai ir tie moteriški, šneka moteriška. Nu tai jau sorry, aš pati - moteris smile.gif kam man dar viena?
Atsakyti
o man nepatinka grazuoliukai pupuliukai. Na nepatinka nors tu ka. Kur visos aikcioja, koks dailus, man jis gal ir kazkiek dailus, bet jauciu antipatija tokiam. Taip pagalvojus, gal pasamonej jauciu,kad toks moteru dideli pasirinkima turi, sunku daug konkurenciu turet, tai man geriau maziau dailus.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 20, 18:03)
verslus ir saziningas retai buna viename asmenyje, ypac pas lietuvius lotuliukas.gif
siaip viskas tinka, tik va linksmas atmesciau, nu negali tas zmogus visada linksmas buti. Geriau pakeisciau emociskai stabilus.

nu aisku vien su isvaizda negyvensi , nors kaip seniau sakydavo su garziu negriekas lotuliukas.gif

Tai as jau pati ne lietuve ir lietuvio nesirinkciau. mirksiukas.gif

Yra linksmu zmoniu. Tikrai. Mano zentas pav. Pasiseke mano dukrai. Ne lietuvis jis. Nors Lietuvoje jaunimas linksmeja. Ir tai dziugina.

Seniau sakydavo, kad vyrui uztenka buti grazesniam uz velnia. mirksiukas.gif

QUOTE(Leksa @ 2018 06 20, 20:29)
o man nepatinka grazuoliukai pupuliukai. Na nepatinka nors tu ka. Kur visos aikcioja, koks dailus, man jis gal ir kazkiek dailus, bet jauciu antipatija tokiam. Taip pagalvojus, gal pasamonej jauciu,kad toks moteru dideli pasirinkima turi, sunku daug konkurenciu turet, tai man geriau maziau dailus.

Man irgi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 20, 20:03)

kaip blondine, ne plauku spalva, o gyvenimo budas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 20, 20:21)
Ne taip mane suprantate (pasitaiko, ką darysi). Man apskritai gana daug žmonių gražių, ypač vyrų, manau, kad jie gražioji lytis (nė dažų nereikia, o padažytum, tai leliukai).
Atleiskite jau man, moterytės ax.gif
Nu bet yra tam tikra kategorija, kur net nu niekaip. Tokie mamyčių, bobučių sūneliai, paprastai tokie ir yra nevyriški, tie žandikauliukai įtraukti tokie, judesiukai ir tie moteriški, šneka moteriška. Nu tai jau sorry, aš pati - moteris smile.gif kam man dar viena?

na jau zandikaulis, tai koki dave, toks. o daug kas nuo hormonu priklauso. yra vyru "rusis", kur ir plaukuoti mazai, balsai svelnus, figura "kriausine", charakteris minkstas, tokie ir man nelabai.
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2018 06 20, 20:29)

visiskai tau pritariu. saldainiai ne kiek netraukia, o dar cia apie padazymus kalba biggrin.gif man prie sirdies tokie labiau neandertalietisko grozio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 20, 21:29)

vyriškai patrauklus nebūtinai tas dailutinis,
nu pvz. didelė foto, kairėje https://www.pinteres...e...w=428&h=542
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 20, 21:27)
vyriškai patrauklus nebūtinai tas dailutinis,
nu pvz. didelė foto, kairėje https://www.pinteres...e...w=428&h=542

uzskaitom biggrin.gif nors man per daug padziuves biggrin.gif
Atsakyti