Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 02, 22:41)
Dabar mes,  po metu bus kitos. Bet visada kazkas bus.

As mamkose gal kokie 8 metai. Sani - ubunte - lutuke isliko ta pati, menkaverte perpratau kas per skuduras gal pries 3 metus. Nu o tu isiminei kaip seksualno ozabocenaja... Ryskios problemos pas tave toj srity.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 02, 22:44)
filorume, oho, tikrai po bonkos biggrin.gif

nu sakau, šakutės tavo garsiajai atminčiai. Niekada nerašiau šiame forume kiek man metų.
Apie lentynas mama ir dabar papasakoja, so what? įsivaizduoti lengva, kai intelektualus esi bigsmile.gif
ania, gi sakei, kad pabėgo. Visai susimaišei, blaivėk greičiau biggrin.gif

Nesunku susideliot is to ka rasei. Tik tavo metymasis kvailai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 02, 23:47)
As mamkose gal kokie 8 metai. Sani - ubunte - lutuke isliko ta pati, menkaverte perpratau kas per skuduras gal pries 3 metus. Nu o tu isiminei kaip seksualno ozabocenaja... Ryskios problemos pas tave toj srity.

Tau viskas pradejp issibalansuoti psichologiskai po kokio atvejo? Kas atsitiko pries vidutiniskai daugiau kaip 4 metus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 02 sausio 2019 - 22:54
QUOTE(Hmmm... @ 2019 01 02, 22:45)
Akies mirktelėjimas nėra tolygus ar tapatus ištvirkimui. Aplink mane dabar matyt vyrai, katriems kokia nors vidutinio amžiaus krizė. Jie ieško kažko, ko nepametė. Dėmesio gal...? Bet neištvirkusiai, nevulgariai. Man tai vyro mylėti netrukdo. Jų šiek tiek gaila gal kartais, bet nieko daugiau.

" akies mirktelejima" supratau abstrakciai. Tas akis merkdavo kada man 18 buvo. O tie vidutinio amziaus krizininkai tiesiog apgailetinai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 01 02, 23:43)
Keisti metai buvo šiuo atžvilgiu.. kažkokie tai keistų ir keistai nusprendusių pasireikšti "gerbėjų" metai... Atsiradę seni pažįstami... besiskiriantis klasiokas... keletas kolegų... Jaunyn tikrai visi neinam. Gal nebent kvailyn. Visumoj - keisti metai, jei apie tuos mirktelėjimus.

O tie vyrai ankstyvoje klimakso stadijoje? biggrin.gif turiu omenyje 35+?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 02, 22:51)
Tau viskas pradejp issibakansuoti psichologiskai  po kokio atvejo?  Kas atsitiko pries vidutiniskai daugiau kaip 4 metus?

Man visiskai neidomu kas pas tave darosi seimoj. Vienas tik aisku - esi seksualno ozabocenaja. Nezinau kodel - gal vyras gazele tratina, nes tu nepatraukli jam, gal taip tau klimaksas per galvele dejo...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 02, 23:55)
Man visiskai neidomu kas pas tave darosi seimoj. Vienas tik aisku - esi seksualno ozabocenaja. Nezinau kodel - gal vyras gazele tratina, nes tu nepatraukli jam, gal taip tau klimaksas per galvele dejo...

O as gi nieko neklausiau apie tavo šeimą mirksiukas.gif As klausiau kas tokio atsitiko tavo gyvenime. O tu is karto 'as neklausiu kas darosi tavo šeimoje'. Viskas aišku su tavimi ir tavo šeima.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 02, 23:01)
O as gi nieko neklausiau apie tavo šeimą  mirksiukas.gif  As klausiau kas tokio atsitiko tavo gyvenime. O tu is karto 'as neklausiu kas darosi tavo šeimoje'. Viskas aišku su tavimi ir tavo šeima.

Tavo fintai aiskus, babunia biggrin.gif .
Tu nelaiminga, pagyvenusi moteriske. Te 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 02, 22:52)
" akies mirktelejima" supratau abstrakciai. Tas akis merkdavo kada man 18 buvo. O tie vidutinio amziaus krizininkai tiesiog apgailetinai atrodo.

Kai kurie jų tiesiog pasimetę (pvz. tie, katrie skiriasi arba ką tik išsiskyrė). Kai kurie - apgailėtini tikrai. Kai kurie... pradėjo matyt ieškoti staiga, ko visai nepametė. Kai kurie su bajeriu. Įdomiai šiaip juos stebėt.

QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 02, 22:53)
O tie vyrai ankstyvoje klimakso stadijoje?  biggrin.gif  turiu omenyje 35+?

40 - 45 dauguma. Pora apie 50, vienas - 60 su nedideliu pliusu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 03, 00:04)
Tavo fintai aiskus, babunia biggrin.gif .
Tu nelaiminga, pagyvenusi moteriske. Te 4u.gif

Išsisukinėji? Jau nepavyks. Žodis kaip paukštis, išleidai ir nepagausi.
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2019 01 03, 00:07)
40 - 45 dauguma. Pora apie 50, vienas - 60 su nedideliu pliusu biggrin.gif

biggrin.gif ugnis, ne motera esi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 02 sausio 2019 - 23:09
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 02, 23:08)
Išsisukinėji?  Jau nepavyks. Žodis kaip paukštis,  išleidai ir nepagausi.
Papildyta:

Ne. Tiesiog esi nuspejama. Jau nebeidomu, kai su tais kas nesioja/ nenesioja laikrodziu, kas ka skaityt megsta... Manes savo fintais nenystebinsi.
O savaji reikejo rankoj laikyt - isskrides nebutu...Nebent jau impotentu patapo...
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 02, 23:08)
biggrin.gif ugnis, ne motera esi

Yeah, right biggrin.gif Deginu per atstumą visus biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 03, 00:15)
Ne. Tiesiog esi nuspejama. Jau nebeidomu, kai su tais kas nesioja/ nenesioja laikrodziu, kas ka skaityt megsta... Manes savo fintais nenystebinsi.
O savaji reikejo rankoj laikyt - isskrides nebutu...Nebent jau impotentu patapo...

Brangioji tu mano, tvarkykis galvą, nes ilgai netempsi.
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2019 01 03, 00:17)
Yeah, right  biggrin.gif  Deginu per atstumą visus biggrin.gif

biggrin.gif
Atsakyti