Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 02, 22:18)
Nemanau,  kad vyrisko tipo vyras,  kaip tigras,  galetu savo gyvenima sieti su neadekvacia moterimi.

Siaip tai kalba ejo apie horoskopinius metus...
Bet tiek to. Svarbu mano vyras su manim gyvena, jo jaunesnes gazeles netraukia. O tu ir sirsti del to, kad negali svorio numest ir vyras jaunesnias tvarko.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 02, 22:26)
Bet tiek to. Svarbu mano vyras su manim gyvena, jo jaunesnes gazeles netraukia. O tu ir sirsti del to, kad negali svorio numest ir vyras jaunesnias tvarko.

manęs nematė, aš jaunesnė už tave gazelė tongue.gif
todėl laikai prirakinus jį prie radiatoriaus ir viena po parkus sėdi, į svetimas poras žvilgčioji, perukus matuojies biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 02, 22:23)
mirs pirmas, o tu gi baisiai vienatvės bijai, protėji jau dabar biggrin.gif

Tu tai isvis sena merga esi. Nebijau as vienatves. Is kur trauki? Sprendi pagal save savo ciuciu apsikabinus?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 02, 22:29)
Tu tai isvis sena merga esi. Nebijau as vienatves. Is kur trauki? Sprendi pagal save savo ciuciu apsikabinus?

nebijotum, tai nevapėtum paie tai kiekvieną sykį ir nepavydėtum kitoms jaunesnių
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 02, 23:26)

Kodel tau vis vaidenasi, kad tavo oponentai visada niršta? Tu noretum, kad tavo postai issauktu tokia ju reakcija? Kodel tau butina supykdinti savo pasnekovus? Todel, kad tavo siela serga?

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 02 sausio 2019 - 22:32
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 02, 22:28)
manęs nematė, aš jaunesnė už tave gazelė tongue.gif
todėl laikai prirakinus jį prie radiatoriaus ir viena po parkus sėdi, į svetimas poras žvilgčioji, perukus matuojies biggrin.gif

Nu ir kas kad jaunesne? Tau 42 bus siais metais, nei vyro ( tik sugyventinis), nei vaiku, tik ciucius...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 02, 22:31)
Nu ir kas kad jaunesne? Tau  42 bus siais metais, nei vyro ( tik sugyventinis), nei vaiku, tik ciucius...

biggrin.gif tai, kad arčiau 32 biggrin.gif
tau ir su matematika prastai buvo? nu kokia vargšė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 02, 22:31)
Kodel tau vis vaidenasi,  kad tavo oponentai visada niršta?  Tu noretum,  kad tavo postai issauktu tokia ju reakcija?  Kodel tau butina supykdinti savo pasnekovus?  Todel,  kad tavo siela serga?

Pas mane nera oponentu. Yra tik trys nesveikos filorume - lutuke, menkverte ir tu. Su kitais imanoma bendraut bet kaip.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 02, 22:32)
biggrin.gif tai, kad arčiau 32 biggrin.gif
tau ir su matematika prastai buvo? nu kokia vargšė 4u.gif

Aha. Tegu nors 22. Rasei kazkada savo amziu, prisimeni sovietmecio lentynas. Sena merga 42 esi, gyvenanti su sugyventiniu.
Bet cia gali save piesti kitaip. Nieks gi nemato 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 02, 23:35)
Pas mane nera oponentu. Yra tik trys nesveikos filorume - lutuke, menkverte ir tu. Su kitais imanoma bendraut bet kaip.

Dabar mes, po metu bus kitos. Bet visada kazkas bus.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 02, 21:59)
Geriau papasakotumet apie svetimus vyrus -  kiek jų per 2018'tus jums mirktelejo aki  biggrin.gif

Keisti metai buvo šiuo atžvilgiu.. kažkokie tai keistų ir keistai nusprendusių pasireikšti "gerbėjų" metai... Atsiradę seni pažįstami... besiskiriantis klasiokas... keletas kolegų... Jaunyn tikrai visi neinam. Gal nebent kvailyn. Visumoj - keisti metai, jei apie tuos mirktelėjimus.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 02, 22:35)
filorume

Aha. Tegu nors 22. Rasei kazkada savo amziu, prisimeni sovietmecio lentynas. Sena merga 42 esi, gyvenanti su sugyventiniu.
Bet cia gali save piesti kitaip. Nieks gi nemato 4u.gif

filorume, oho, tikrai po bonkos biggrin.gif

nu sakau, šakutės tavo garsiajai atminčiai. Niekada nerašiau šiame forume kiek man metų.
Apie lentynas mama ir dabar papasakoja, so what? įsivaizduoti lengva, kai intelektualus esi bigsmile.gif
ania, gi sakei, kad pabėgo. Visai susimaišei, blaivėk greičiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 02, 22:02)
Kam apie kazkokius istvirkelius pasakot? Daug. Ir ka tas keicia? Manau ne as viena myli savo vyrus.

Akies mirktelėjimas nėra tolygus ar tapatus ištvirkimui. Aplink mane dabar matyt vyrai, katriems kokia nors vidutinio amžiaus krizė. Jie ieško kažko, ko nepametė. Dėmesio gal...? Bet neištvirkusiai, nevulgariai. Man tai vyro mylėti netrukdo. Jų šiek tiek gaila gal kartais, bet nieko daugiau.
Atsakyti