Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 01 02, 20:53)
Man nesisviecia. Tiesiog sugrioviau tavo iliuziju pasauleli, apie kuri cia gyreis metai is metu. Todel ir sirsti.
Aik geriau savo ciuciukine monteverte pavedziot pries miega, nusislapint. Beje, kur dar viena tavoji augintine lutuke dingo?

biggrin.gif ką tu kam sugriovei? Niekaip nesuprantu kas tau vaidenasi kur.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 02, 19:50)
As retai kada stebiuosi mamkose,  bet jeibogu nemaloni nuostaba ima skaitant cambala. Jei ji negeria,  kaip ji sakosi,  tai dar blogiau -  psichinė tada.

As tai stebiuosi mamkose, bet nesvarbu, cia tiesiog idomu stebet. Kad tu ryskiai priedurne, tai tikrai pamaciau ne tada, kai su zkb puslapiu puslapiais kapodavaisi, ja smeizei kad ji kitiems apie tave raso( nors tai buvo tavo melas), ne tade, kai tave pusmeciams banindavo, bet kai nuejai i tema apie tevu karsinina ir moterims, kurios amziuje ir vyresnes uz tave, su ju problemomis pradejai rasineti savo iskrypusias fantazijas apie vartumusis lovoje ir vyru reikalus. Esi visiska cioknuta.

Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 02, 19:54)
biggrin.gif  ką tu kam sugriovei?  Niekaip nesuprantu kas tau vaidenasi kur.

Apsimelavusi parse esi.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 02, 21:00)
As tai stebiuosi mamkose, bet nesvarbu, cia tiesiog idomu stebet. Kad tu ryskiai priedurne, tai tikrai pamaciau ne tada, kai su zkb puslapiu puslapiais kapodavaisi, ja smeizei kad ji kitiems apie tave raso( nors tai buvo tavo melas), ne tade, kai tave pusmeciams banindavo, bet kai nuejai i tema apie tevu karsinina ir moterims, kurios amziuje ir vyresnes uz tave, su ju problemomis pradejai rasineti savo iskrypusias fantazijas apie vartumusis lovoje ir vyru reikalus. Esi visiska cioknuta.

Papildyta:

Apsimelavusi parse esi.

Tu turbut issisaugojus šį teksta kur kompe iiiiiiiiir varai- copy-paste...copy-paste
Prajuokinai biggrin.gif

Oi paršė aš, oi paršė...ir kas svarbiausia - laiminga paršė biggrin.gif

Kriu kriu biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 02 sausio 2019 - 20:08
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 02, 18:46)
Ypač cambalai pavydžiu...jos ligos.

Ikišo šniobelį ana i temą ir tema apmiro  biggrin.gif

Koks mielas kriuksius wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 01 02, 19:55)
<p>Man svoris yra labai skaudi tema.Matyt todėl taip ir reaguoju.Įsivaizduoju,kad ir kitoms yra nemalonu( skaudu)
</p><p>.Joga gerai, bet man neprigijo,kažko labai nuobodu pasirodė.Bet va į bodyflex'są visai norėčiau sugrįžti.
</p>

Man gal paauglystej buvo skaudoka. Dabar nulis emociju. Nes n kartu issitikinau, kad svoris su laime, meile, groziu tikrai ne ant vienu svarstykliu stovi.
Man joga patinka del minciu atpalaidavimo, be to grisiu pas ta pacia trenere kaip pries 5 m lankiau, labai man ji tiko. O sukudet gal sunku butu vien joga einant.
Atsakyti

Papildyta:
Man gal paauglystej buvo skaudoka. Dabar nulis emociju. Nes n kartu issitikinau, kad svoris su laime, meile, groziu tikrai ne ant vienu svarstykliu stovi.
Man joga patinka del minciu atpalaidavimo, be to grisiu pas ta pacia trenere kaip pries 5 m lankiau, labai man ji tiko. O sukudet gal sunku butu vien joga einant.

Svarbiausia būti sveikai. :irnesakyk:

Bet, kaip nervina kai pamatai įdomesnį daiktą, o ten dydis arba s arba m, ir į tokį niekaip netilpsi.O kai pardavėjos paklausi ar nėra didesnio, tai žiūri kaip į dinozaurą.

Atsakyti
as turiu virsvorio. jauciuosi dabar laimingesne nei tada, kai sveriau pemkelis kg.
Ir rubus netgi lengviau nusipirkti biggrin.gif kad ir kaip keistai skambetu.
svori reikia mest bus lengviau laiptais lipti. na bet as laiptu as ir taip nemegstu biggrin.gif niekada nemegau.
bet matyt neatrodau baisiai, jei jaunikliai pliaze kalbina, kai vien su maudymosi kostiumeliu ir be makiazo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 02, 20:05)
Tu turbut issisaugojus šį teksta  kur kompe iiiiiiiiir varai-  copy-paste...copy-paste
Prajuokinai  biggrin.gif

ji ant tiek netraukia
iš naujo visada rašo biggrin.gif
Atsakyti
As nelabai suprantu tos butinybes istisai jums rietis
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 02, 21:29)
As nelabai suprantu tos butinybes istisai jums rietis

Na manau, tai tiokia pat butinybe, kaip pas pati, kitaip mastancius ir gyvenancius vadinti siukslemis ir t.t.

Paklausk saves is kur pas tave toks poreikis, rasi atsakyma...
Papildyta:
Gyvenkim draugiskai

Atsakyti
tie tokie kaip ta neminėtoja, kurie labai dedasi svieto lygintojais ir aiškina po 2 metus iš eilės žmonėms ką jie kur galėjo ar negalėjo rašyti, patys būna labai gerai sulyginti, kartais net su žeme smile.gif
Papildyta:
tie tokie kaip ta neminėtoja, kurie labai dedasi svieto lygintojais ir aiškina po 2 metus iš eilės žmonėms ką jie kur galėjo ar negalėjo rašyti, patys būna labai gerai sulyginti, kartais net su žeme smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 02, 21:46)
Papildyta:

Mes visi tokie. VISI. Bet vieni moka ir nori tai kontroliuoti, kiti neskaito reikalingu, nenori to daryti ir t.t.

Atsakyti
Moonte,
Dariau Kaledoms tuos dziovintu vaisiu rutuliukus, tikrai labai skanus gavosi ax.gif
Atsakyti