Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 01 02, 18:55)
<p>Man svoris yra labai skaudi tema.Matyt todėl taip ir reaguoju.Įsivaizduoju,kad ir kitoms yra nemalonu( skaudu)
</p><p>.Joga gerai, bet man neprigijo,kažko labai nuobodu pasirodė.Bet va į bodyflex'są visai norėčiau sugrįžti.
</p>

O jeigu parasysiu, kad storos grazu? Palengvetu?
Siaip tai nereiktu taip reaguot. Ir dar asmeniskai. Bet jei burba raunasi, tai jai ir atsakoma tuo paciu.
Atsakyti
Mano galva viskas grazu kas harmoninga. Storas/ponas ne esme, svarbiausia sveikas ir laimingas, mylintis ir mylimas zmogus. Viskas.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 01 02, 19:13)
Mano galva viskas grazu kas harmoninga. Storas/ponas ne esme, svarbiausia sveikas ir laimingas, mylintis ir mylimas zmogus. Viskas.

Taip, bet virsvoris nėra sveika. Kaip ir liesumas,.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 01 02, 18:55)
<p>Man svoris yra labai skaudi tema.Matyt todėl taip ir reaguoju.Įsivaizduoju,kad ir kitoms yra nemalonu( skaudu)
</p><p>.Joga gerai, bet man neprigijo,kažko labai nuobodu pasirodė.Bet va į bodyflex'są visai norėčiau sugrįžti.
</p>

nuo trenerio priklauso, buvo ar ir yra tokia Jillian Michaels (berods), tai kur ten nuobodžiautum biggrin.gif
Atsakyti
Geriancios lietuvos moterys - tautos gėda.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2019 01 02, 19:53)

Na o dabar ir as pasigirisiu, ka padovanojau savo didelei seimynai

Va tokia kiaulyte

Kaip tu drįsti girtis? Koks baisus tu žmogus biggrin.gif

Labai gera dovana.

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 02, 19:26)
Geriancios lietuvos moterys -  tautos gėda.

Va gerai kad ir ismovei is Lietuvos.
Taip pat dziaugiuos kad ir tokia kaip ir tavo augintine lutuje cia negyvena smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 02, 19:46)
O tai kai norejai pasigirti paltuku, kuri sunui nupirkot, irgi is intero istraukei ir veida uztusavai? biggrin.gif

biggrin.gif bet tai kokios pragertos smegenėlės pas moteriškę.
Tema buvo apie vyriskus puspalcius. Idejau nuotrauka su man patinkanciu vyrisku puspalciu tipu. Kad man patinka toks tipas, tai nereiskia, kad tau turi patikti.
Eik tu pas narkologa gal šiemet, kol dar yra koks nepragertu smegenu likutis.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 01 02, 20:30)
Va gerai kad ir ismovei is Lietuvos.
Taip pat dziaugiuos kad ir tokia kaip ir tavo augintine lutuje cia negyvena smile.gif .

Ant taves pykti butu juokinga.
Buciau pati nelabai sveika, jei pykciau ant sergancios moters.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 02, 19:35)
biggrin.gif  bet tai kokios pragertos smegenėlės pas moteriškę.
Tema buvo apie vyriskus puspalcius. Idejau nuotrauka

Rimtai prasigerus esi, todel ir kitus tuom tepi. Gerk kiek tik nori, bet jau akivaizdziai nusisneki - tema buvo ne apie vyriskus puspalcius, o apie vyru 8r moteru santykius. Ten po savo eiliniu blevyzgu tau uzsinorejo pasigirti isstenetu paltuku.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 02, 20:39)
Rimtai prasigerus esi, todel ir kitus tuom tepi. Gerk kiek tik nori, bet jau akivaizdziai nusisneki - tema buvo ne apie vyriskus puspalcius, o apie vyru 8r moteru santykius. Ten po savo eiliniu blevyzgu tau uzsinorejo pasigirti isstenetu paltuku.

Nenuostabu, kad tau taip šviečiasi. Tau taip šviečiasi ir taškas.
Atsakyti
kad ne, pas ją jau visai tamsu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 02, 20:48)
kad ne, pas ją jau visai tamsu smile.gif

As retai kada stebiuosi mamkose, bet jeibogu nemaloni nuostaba ima skaitant cambala. Jei ji negeria, kaip ji sakosi, tai dar blogiau - psichinė tada.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 02, 19:45)
Nenuostabu,    kad tau taip šviečiasi. Tau taip šviečiasi ir taškas.

Man nesisviecia. Tiesiog sugrioviau tavo iliuziju pasauleli, apie kuri cia gyreis metai is metu. Todel ir sirsti.
Aik geriau savo ciuciukine monteverte pavedziot pries miega, nusislapint. Beje, kur dar viena tavoji augintine lutuke dingo?
Atsakyti