Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Kaip žinia - visos bobų apkalbos iš pavydo biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 02, 17:36)
Kaip žinia -  visos bobų apkalbos iš pavydo  biggrin.gif

Tikrai taip. Labai daug kam tu pavyyyydi biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 02, 17:58)
Mada dabar tokia. Visos nuo sausio pirmos ką nors meta

biggrin.gif biggrin.gif as nuo ryt i joga einu.
Atsakyti
Ypač cambalai pavydžiu...jos ligos.

Ikišo šniobelį ana i temą ir tema apmiro biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 02, 17:46)
Ypač cambalai pavydžiu...jos ligos.

Ikišo šniobelį ana i temą ir tema apmiro  biggrin.gif

Negrazi tu ir stora. Ir vyrui neidomi. Ir gyries cia supermamkose nenormaliai. Susprogdinau tavo burbula, todel ir sirsti.

As tau tai nieko nepavydziu. Argi galima pavydeti jaunesnio vyro, kuriam sena, su 0 moteriskumu boba nusibodo?
Atsakyti
biggrin.gif uuuuuuuuuu...koks pavydas liejasi per kraštus biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 02 sausio 2019 - 18:04
Aha. Dar va Jakutienei galima kazko pavyyydeti bigsmile.gif . Apie isvaizda gal nekalbam, bet va skiriasi su vyru, nes jos mat neivertino bigsmile.gif - nei kad vaika su kitu pasidare, nei kad i kita kalejima pas kita vazinejo bigsmile.gif . Ziauru😭, kai necertina tokiu dalyku

Gaila, kai žmogus neįvertina ką turi, bet, kaip sakant, suvoki su laiku...
https://m.delfi.lt/v...php?id=79986913

----
Burba, ko pas tave viskas kaip is siknos istraukta, t.y.suglamzyta? Patalyne, maike. Lygintuvo neturi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 02 sausio 2019 - 18:11
QUOTE(cambala @ 2019 01 02, 17:22)
O kodel jus sau prisitaikote? Gal tiesiog nereiktu kreipti demesio i mano atsakymus  burbos kabinejimams?

Be to jus pripazistat, kad nepatenkinta savo antsvoriu, tai yra normalu. Juokingai atroso, kai keliamos storu moteriskiu foto, aiskinama kaip tai yra  grazu , bet vaikstoma ta svori mest. Esme tame.

ten ne storos buvo įkeltos, o apkūnios, kvaiša
Atsakyti
Eina namas kokia degradacija. Nuotrauka, ikeltai is interneto, priskiriama man asmeniškai.
Ar dar yra kur toliau eiti, nei iki Naujos Vilnios?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 02, 18:44)
Eina namas kokia degradacija. Nuotrauka,  ikeltai is interneto,  priskiriama man asmeniškai.
Ar dar yra kur toliau eiti,  nei iki Naujos Vilnios?

O tai kai norejai pasigirti paltuku, kuri sunui nupirkot, irgi is intero istraukei ir veida uztusavai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 02, 17:46)

Visai simpatiskas slapias kriuksiuko snukiukas. Tiesigingai, jis tik dar bando ikisti savo nosyte, nes tik 2019 vasario 4d. ateis kiauliuku metai.

Na o dabar ir as pasigirisiu, ka padovanojau savo didelei seimynai

Va tokia kiaulyte
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 02 sausio 2019 - 18:54

Man svoris yra labai skaudi tema.Matyt todėl taip ir reaguoju.Įsivaizduoju,kad ir kitoms yra nemalonu( skaudu)

.Joga gerai, bet man neprigijo,kažko labai nuobodu pasirodė.Bet va į bodyflex'są visai norėčiau sugrįžti.

Atsakyti