Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 02, 16:08)
Jos nuomone - per stipri. As nuomones nelabai turiu

Per daug kontroliuojantis? Kaip galvoji - tu turi sociopato savybių?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 02, 15:13)
Bet tai įdomiai. Idomucia kokių beveik 60 metu. Jo žmona matyt panašiai. Kur jis rado nekaltą 40 mete...

Man ex drauge minejo, kad ji zinojo 48 metu mergina. Taip susiklosto kartais gyvenimas, stebites paprastais dalykais, kurie gal ne daznai bet pasitaiko
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 02, 15:19)
Man ex drauge minejo, kad ji zinojo 48 metu mergina. Taip susiklosto kartais gyvenimas, stebites paprastais dalykais, kurie gal ne daznai bet pasitaiko

Žinau, kad pasitaiko, bet tai 100 problema su moterim. Arba baisi kaip karas, arba nyki, arba kompleksuota. Na, dar šansas, kad aseksuali.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 02, 16:19)

As nesistebiu. Stebetis, kad kiti zmones yra ne tokie patys, kaip jie, gali tik labai paprasti individai.Tokie supaprastinti labai biggrin.gif
Papildyta:
Ojaaazau, prasigėrus atėjo, jau rašo kažką. Jus su ja galit vargelį vargti, as durnėms savo brangaus laiko negaišinsiu biggrin.gif

Iki kitu pokalbių.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 02, 15:13)
Bet tai įdomiai. Idomucia kokių beveik 60 metu. Jo žmona matyt panašiai. Kur jis rado nekaltą 40 mete...

Pasitaiko visokiu.
Reali istorija, nieko nepagrazinu- turejo moteriske dukra, niekur neleisdavo nuo saves, net i isleistuves mokyklos neleido. Kazka savo miestukyje baige, bet dirbo namuose verteja. Tai mergai buvo 38, kai jos motina surado kazkokiu budu toki pat berna. Nupirko ji buta tai savo dukrai butent tame paciame name toj pacioj laiptinej. Pats keistumas tame, kad nekaltybe ta mocia su vyru prarast vede pas ginekologa.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 02, 15:23)
savo brangaus laiko negaišinsiu  biggrin.gif

Iki kitu pokalbių.

Kokio brangaus? Kad tau be forumo nieko nebeliko. Vyrui stora ir nemoteriska boba nusibodo, tai ir gyveni iliuziju pasaulyje, sm nusirasinedama.
Atsakyti

Vyrui stora ir nemoteriska boba nusibodo, tai ir gyveni iliuziju pasaulyje, sm nusirasinedama.

Kodėl būtent stora?Ir kas tai yra stora?Ir dar, kaip supratau storom gyventi nebegalima?

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 01 02, 16:45)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72309776" data-time="1546436685"><div><p> Vyrui stora ir nemoteriska boba nusibodo, tai ir gyveni iliuziju pasaulyje, sm nusirasinedama.
</p></div></blockquote><p>Kodėl būtent stora?Ir kas tai yra stora?Ir dar, kaip supratau storom gyventi nebegalima?
</p>

Storom, kudom, ir visokiom kitom tikeai gyventi galima.
Tiesiog juokas ima, kai moteriske plesosi kaip grazu stora, bet tuo paciu eina to svorio mest. Tai kam ji mest, jei jau taip grazu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 02, 16:52)
Storom, kudom, ir visokiom kitom tikeai gyventi galima.
Tiesiog juokas ima, kai moteriske plesosi kaip grazu stora, bet tuo paciu eina to svorio mest. Tai kam ji mest, jei jau taip grazu? ax.gif

Mada dabar tokia. Visos nuo sausio pirmos ką nors meta
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 02, 16:58)

Kad sako viska, kas nereikalinga iki Nauju reikia ismest.
Atsakyti

Mane tokie radikaūs pareiškimai apie svorį skaudina.Net iš reto vyro tai išgirsi.

Aš taipogi turiu antsvorio, ir kariauju su juo.Į sporto klubą vaikštau,žiūriu ką valgau.

Tikrai,jau pastebiu ne pirmus metus.Kaip tik sausio pradžia, taip salėje naujokų kaip mailiaus.Po mėnesio dingsta. :irnesakyk:

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 01 02, 17:13)
<p>Mane tokie radikaūs pareiškimai apie svorį skaudina.Net iš reto vyro tai išgirsi.
</p><p>Aš taipogi turiu antsvorio, ir kariauju su juo.

O kodel jus sau prisitaikote? Gal tiesiog nereiktu kreipti demesio i mano atsakymus burbos kabinejimams?

Be to jus pripazistat, kad nepatenkinta savo antsvoriu, tai yra normalu. Juokingai atroso, kai keliamos storu moteriskiu foto, aiskinama kaip tai yra grazu , bet vaikstoma ta svori mest. Esme tame.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 02 sausio 2019 - 17:26