Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 02, 11:47)
Ji bando pasakyt, bet man daznai nelabai idomu. Bet ji tada nuliusta, kad neturi su kuo apie tai pakalbet.

a ko neįdomu? kur "draugė" dingo? kuo tada geresnis už eilinį vyrą?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 02, 11:50)
Koki variantą pasirinktum:
1. Tau darosi nuobodu gyventi su 'atversta knyga'?
2. Tau sunku gyventi su 'moterimi be paslapties'?

Man nereikia jokiu ten paslapciu, mane tie dalykai neveza. Gal vyrus veza ju ir klausk.

Ar tave veza vyro paslaptys? nemanau, manau, kad nervuotu
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 02, 11:51)
a ko neįdomu? kur "draugė" dingo? kuo tada geresnis už eilinį vyrą?

Mes daug pasisnekam, bet gal nebutina visas smulkmenas zinot iki pirktu nosiniu skaiciaus. Zmogaus makaule yra ribota.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 02, 12:51)
Man nereikia jokiu ten paslapciu, mane tie dalykai neveza. Gal vyrus veza ju ir klausk.

Ar tave veza vyro paslaptys? nemanau, manau, kad nervuotu

As kalbu apie 'nekaltas' moteriskas paslaptis.
Tai ne tas pats kas isdavystė.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 02, 11:54)
As kalbu apie 'nekaltas' moteriskas paslaptis.
Tai ne tas pats kas isdavystė.

Na taip, pasakyt, kad patinka kita moteris tai nera isdavyste. Juk po to galima kartu i pasimatyma nueiti. Svarbu nesugult ir nesibuciuot. Ka jau cia kokia nusipirkti kvepalai...

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 02, 12:59)
Na taip, pasakyt, kad patinka kita moteris tai nera isdavyste.  Juk po to galima kartu i pasimatyma nueiti. Svarbu nesugult ir nesibuciuot.

Išdavystė, tai yra išdavystė.
Papildyta:
Vien tik eiti susitikti (be priezasties - sakykime bendru interesu darbo ar biznio klausimais) su priesingos lyties individu, bunant vedusiam ar istekejusiai, yra išdavystė. Tikrų tikriausia isdavystė
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 02, 12:16)
Išdavystė,  tai yra išdavystė.
Papildyta:
Vien tik eiti susitikti (be priezasties - sakykime  bendru interesu darbo ar biznio klausimais) su priesingos lyties individu,  bunant vedusiam ar istekejusiai,  yra išdavystė. Tikrų tikriausia  isdavystė

Mano atveju yra didele problema suvokti, kas yra priesinga lytis o kas nepriesinga. Klausima galima kitaip pastatyti: -Ar as turiu teise tureti draugiu?
Man MB atsake, kad biski nesuvokiu moteru draugystes, nes pas moteris gali buti tik viena geriausia drauge, antra jau skaitosi isdavyste.

To nezinojau...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 02, 13:43)
Mano atveju yra didele problema suvokti, kas yra priesinga lytis o kas nepriesinga. Klausima galima kitaip pastatyti: -Ar as turiu teise tureti draugiu?
Man MB atsake, kad biski nesuvokiu moteru draugystes, nes pas moteris gali buti tik viena geriausia drauge, antra jau skaitosi isdavyste.

To nezinojau...

Tavo antroji yra su giliomis psichologinemis problemomis. Nejau tau tikrai patinka tokio tipo moterys? Jos tau atrodo seksualios ar reikalingos vyriškos globos?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 02, 13:00)
Tavo antroji yra su giliomis psichologinemis problemomis. Nejau tau tikrai patinka tokio tipo moterys?   Jos tau atrodo seksualios ar reikalingos vyriškos globos?

Gal jau nereikia kabinti kitiems dideliu problemu.
O del moteru tipo... Tai as issirenku labiausia nepriklausomas ir emancipuotas. O jau kai pabuna su manimi, tai viskas pasikeicia...

Kaip tos moterys sako: Gera jausti, kad kazkas rupinasi globoja.
Man irgi taip patiktu, bet...

Sakysim kin, tikrai savarankiska. Tokie dalykai visuomet zavi. O kitos cia pilnos kompleksu bando kazka irodinet apie kazkoki savarankiskuma. Bet tas noras kazka irodyt, rodo, kad kazkas negerai su tomis ju deklaruojamomis savybemis. Na itariu akis draskyt tai ne viena moka, bet tai dar ne asmenybes stiprumas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 02 sausio 2019 - 13:09
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 02, 14:09)
Gal jau nereikia kabinti kitiems dideliu problemu.
O del moteru tipo... Tai as issirenku labiausia nepriklausomas ir emancipuotas. O jau kai pabuna su manimi, tai viskas pasikeicia...

Kaip tos moterys sako: Gera jausti, kad kazkas rupinasi globoja.
Man irgi taip patiktu, bet...

Sakysim kin, tikrai savarankiska. Tokie dalykai visuomet zavi. O kitos cia pilnos kompleksu bando kazka irodinet apie kazkoki savarankiskuma. Bet tas noras kazka irodyt, rodo, kad kazkas negerai su tomis ju deklaruojamomis savybemis. Na itariu akis draskyt tai ne viena moka, bet tai dar ne asmenybes stiprumas

Is viso sito ilgo pasisakymo suprantu, kad tau patinka GLOBOTI moteris. Zavi suktos, zinancios kaip galima butu manipuliuoti vyrais, aktorytės iš sudegusio teatro. Arba ligonės, amzinos aukos sindromu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 02 sausio 2019 - 13:16
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 02, 13:15)
Is viso sito ilgo pasisakymo suprantu,  kad tau patinka GLOBOTI moteris.  Zavi suktos,  zinancios kaip galima butu manipuliuoti vyrais,  aktorytės iš sudegusio teatro. Arba ligonės,  amzinos aukos sindromu.

Tai kad manes tos gudrybes tinkancios vyrams neveikia. Domina TIKRI DALYKAI, o ju suviadinti moterys nemoka, nes tokiu sutverimu, kaip as - nera daug.
Taigi nei exe nei MB nera suktos, greiciau naivios.

Prie ko cia ligones? Sakau, nenesa tavo fantazija suvokt kai kuriuos dalykus...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 02, 14:19)
Tai kad manes tos gudrybes tinkancios vyrams neveikia. Domina TIKRI DALYKAI, o ju suviadinti moterys nemoka, nes tokiu sutverimu, kaip as - nera daug. 
Taigi nei exe nei MB nera suktos, greiciau naivios.

Prie ko cia ligones? Sakau, nenesa tavo fantazija suvokt kai kuriuos dalykus...

Kodel ligonės? Todel, kad tik tam tikro psichologinio tipo moterys leidziasi buti kontroliuojamos. Silpno arba per daug ,savo laiku...dazniausiai vaikysteje, maciusio negeru dalyku, sutryptos savigarbos individo, psichologinio tipo.

O kas tai yra 'Tikri Dalykai' pas moterį? Noreciau isgirsti nuomone be tu visokiu 'As ne vyras'. Ačiū

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 02, 13:27)
Kodel ligonės?  Todel, kad tik tam tikro psichologinio tipo moterys leidziasi  buti kontroliuojamos. Silpno arba per daug ,savo laiku...dazniausiai vaikysteje, maciusio negeru dalyku, sutryptos savigarbos individo, psichologinio tipo.

O kas tai yra 'Tikri Dalykai' pas moterį? Noreciau isgirsti nuomone be tu visokiu 'As ne vyras'. Ačiū

Geriau pakomentuosiu ta kvaila "leidziasi buti kontroliuojamos". Cia nera taip kad leidiesi ar ne.
Arba esi stipresnis, protingesnis ar ne.
Atsakyti