Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 20, 19:16)
bet kiek pamenu pasakose buna laimi tas ,kuri princese pamilsta, tai gal ta meile ir padeda nugaleti sunkumus?

blogai pamenat biggrin.gif arba skirtingas pasakas vaikystej skaitem biggrin.gif
va kai jauatiduodavo, tai ir myledavo, kas jai beliko biggrin.gif
pamenat gal ta multika, kur princese elgetai atidave ir ji nemokejo karves pamelzti? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 20, 19:16)
na taip seniau tevai isrinkdavo stipriausia ir geriausia partija dukrai, negali budulis buti tokiu atveju lotuliukas.gif nebent tevas irgi budulis tada jau kazin ir ta dukra kokia.

oi, daznai pinigai nulemdavo.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 20, 19:11)
as va berasydama ir susimasciau - kam man tas princas?
geriaujau piemuo - gyvunus myli, gamta megsta, sportiskas ir atsakomybe uz visa banda geba prisiimti, nuo vilku apginti  biggrin.gif  o is princo kas - daug pasiputimo, garsiai zvangantys sarvai ir nuvarytas zirgelis. Juk karalyste tai karaliui priklauso smile.gif nors dazniausiai karalienei smile.gif smile.gif smile.gif

gal geriau ukinikas , kam jusm samdynys ? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 20, 19:11)
as va berasydama ir susimasciau - kam man tas princas?
geriaujau piemuo - gyvunus myli, gamta megsta, sportiskas ir atsakomybe uz visa banda geba prisiimti, nuo vilku apginti  biggrin.gif  o is princo kas - daug pasiputimo, garsiai zvangantys sarvai ir nuvarytas zirgelis. Juk karalyste tai karaliui priklauso smile.gif nors dazniausiai karalienei smile.gif smile.gif smile.gif

auksiniai zodziai!!!
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 20, 19:19)
blogai pamenat  biggrin.gif arba skirtingas pasakas vaikystej skaitem  biggrin.gif
va kai jauatiduodavo, tai ir myledavo, kas jai beliko  biggrin.gif
pamenat gal ta multika, kur princese elgetai atidave ir ji nemokejo karves pamelzti?  biggrin.gif
Papildyta:

oi, daznai pinigai nulemdavo.

Taip, bet jis jokiu isbandymu nepraejo. mirksiukas.gif Nors uztai ji gavo to ,ko jai reikejo, reiskia pasirinkimas buvo teisingas tecio.

Nu buvo laikai ,kai pinigu nebuvo, bet visgi ne vien pinigai lemdavo, kiek teko skaityti senesniu kuriniu, tai ir seima svarbu, kad dora butu, aisku pasiturinti, nes kas i skurda nori vaika isleisti ir patikimas budavo, patinka mergele ir eina pirsti svaikinas, jei seimos lygevertes. Arba kaip tie graudus indu kinai, kai isskirtingu kastu ir isimyli...

Papildyta:
o gal geriau tokia malda, cia ant greicio:
Dieve, priimu tai, ka man gyvenimas suteikia, jei man skirta gyventi su vyru, tai as ji priimsiu, toki ,koki atsiusi pas mane, lai bus jis toks, kokio as verta ir kuris suteiks man sansa tobuleti, myleti ir buti mylimai, kad per tai galeciau geriau pazinti save ir Tave. ax.gif

nes kartais kai priimi is Dievo, tai, ka jis siuncia tai buna daug kartu geriau, nei sugebi ismastyti ir susikurti is proto pati.

Kaip kazkada su draugem diskutavom, jei melsi Dievo dzinsu (nu cia buvo pries 20 m) tai juos ir gausi, tik paskui gal susivoksi, kad ju tau nei nereikejo. Geriausia malda - dekojimas uz viska ka turi.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 20, 18:49)
rene, princas, tai princas, ale kur jo zirga desi, jei gausi?

Princas fulę žiūri, o žirgas garaže uždarytas. bigsmile.gif Tiesa, aš jo (neprastą) auto, nuo pirmos dienos moliūgu praminiau. biggrin.gif Oi buvo įsižeidęs, pagal markę liepė vadint, bet man tas žodis nuo liežuvio nenukrito biggrin.gif man taip gražu, ir pagal spalvą, ir aš, kaip pelenė, sėdu į jo moliūgą ir jau princesė, mane veža. bigsmile.gif mat mano automobiliukas, švelniai tariant, truputį kuklesnis. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 20 birželio 2018 - 18:38
QUOTE(rene' @ 2018 06 20, 19:33)
Princas fulę žiūri, o žirgas garaže uždarytas. bigsmile.gif 

princas fule ziuri, o jo pelene puodus sveicia... unsure.gif
o jei auto neturi, o tikra zirga, tai laikai ji balkone, o kaimynai stebisi, kad baltus zirgus balkonuose mato blink.gif hmm.gif scare.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 20, 19:38)
princas fule ziuri, o jo pelene puodus sveicia...  unsure.gif
o jei auto neturi, o tikra zirga, tai laikai ji balkone, o kaimynai stebisi, kad baltus zirgus balkonuose mato blink.gif  hmm.gif  scare.gif

Pelenė jau po vakarienės, puodus išųveitusi, sėdi ir jus skaito ir žvengia kaip tas baltas arklys balkone biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 20 birželio 2018 - 18:41
Jusu reikalavimai neadekvatus. Pilna tokiu kurie nebutini, o nesuformuluojat tikrai butinu kriteriju. Turint galvoje, kad dar ieskot chemijos, tai visai turetu buti ne kokios tikimybes.

kin, pamastykit apie vyra is vakaru. Manau, turetum neblogu galimybiu sutikti tikrai nebloga zmogu. Laikas eina...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 20, 19:40)
Jusu reikalavimai neadekvatus. Pilna tokiu kurie nebutini, o nesuformuluojat tikrai butinu kriteriju. Turint galvoje, kad dar ieskot chemijos, tai visai turetu buti ne kokios tikimybes.

kin, pamastykit apie vyra is vakaru. Manau, turetum neblogu galimybiu sutikti tikrai nebloga zmogu. Laikas eina...

vardinkit, kas, jusu nuomone, butini kriterijai biggrin.gif
kaip jau rasiau, buna baziniai kriterijai ir nice to have mirksiukas.gif
pas kaimyna zole zalesne? ax.gif nezinau... pazistu istekejusiu uz vokieciu,airiu, anglu, italu. Na ne zolesne ta zole, visur visko yra.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 20, 18:10)
uzuojauta  unsure.gif

Kalnai gražus.
O bet tačiau su vaikais kartu ir pati mokausi ištvermės ir užsispyrimo. Nugis negali vidury įkalnės mesti dviratį ir sakyti “pavargau, nenoriu”. Ne koks pavyzdys. Tada sukandi dantis ir ne tik save motyvuoji, bet ir vaiką. Nei vieni veido raumenimi negali parodyti, kad ir tau sunku. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 20, 18:45)
vardinkit, kas, jusu nuomone, butini kriterijai  biggrin.gif
kaip jau rasiau, buna baziniai kriterijai ir nice to have  mirksiukas.gif
pas kaimyna zole zalesne?  ax.gif  nezinau... pazistu istekejusiu uz vokieciu,airiu, anglu, italu. Na ne zolesne ta zole, visur visko yra.

Aisku,, visur visko yra.
Bet nevienodomis proporcijomis. Airiai anglai tikrai nerekomenduotini.
Italai prancuzai - tikk jei patinka ju tautos gyvenimo budas.
Vokieciai, olandai manau idealiausia. Aisku ju yra visokiu, bet yra daug geru normaliu zmoniu.

Butini kriterijai yra tie kurie butini, kad nereiketu aukoti savo PAMATINIU vertybiu ir principu.
O cia skaitau apie kazkokias zandikauliu formas. Juokinga
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 20, 19:50)
Aisku,, visur visko yra.
Bet nevienodomis proporcijomis. Airiai anglai tikrai nerekomenduotini.
Italai prancuzai - tikk jei patinka ju tautos gyvenimo budas.
Vokieciai, olandai manau idealiausia. Aisku ju yra visokiu, bet yra daug geru normaliu zmoniu.

Butini kriterijai yra tie kurie butini, kad nereiketu aukoti savo PAMATINIU vertybiu ir principu.
O cia skaitau apie kazkokias zandikauliu formas. Juokinga

Man teke nemazai pabendrauti su uzsienieciais. Prancuzai yra arogantiski sikniai, italai - smegenu pudrintojai tokiu nemegstu.
Olandus uzskaitau, faini. Vokieciai ganetinai pedantai, bet dar nieko. Tik kad vokieciu kalbos baaaasiai nemegstu biggrin.gif
Anglai buvo nieko, kiek teko bendrauti. Tiesa, labai artimai neteko.
Neturiu patirties su uzsienieciais kaip vyrais, tik kaip siaip su zmonemis.
Atsakyti