QUOTE(kin @ 2018 06 20, 19:19)
blogai pamenat
arba skirtingas pasakas vaikystej skaitem
va kai jauatiduodavo, tai ir myledavo, kas jai beliko
pamenat gal ta multika, kur princese elgetai atidave ir ji nemokejo karves pamelzti?
Papildyta:
oi, daznai pinigai nulemdavo.
Taip, bet jis jokiu isbandymu nepraejo.
Nors uztai ji gavo to ,ko jai reikejo, reiskia pasirinkimas buvo teisingas tecio.
Nu buvo laikai ,kai pinigu nebuvo, bet visgi ne vien pinigai lemdavo, kiek teko skaityti senesniu kuriniu, tai ir seima svarbu, kad dora butu, aisku pasiturinti, nes kas i skurda nori vaika isleisti ir patikimas budavo, patinka mergele ir eina pirsti svaikinas, jei seimos lygevertes. Arba kaip tie graudus indu kinai, kai isskirtingu kastu ir isimyli...
Papildyta:
o gal geriau tokia malda, cia ant greicio:
Dieve, priimu tai, ka man gyvenimas suteikia, jei man skirta gyventi su vyru, tai as ji priimsiu, toki ,koki atsiusi pas mane, lai bus jis toks, kokio as verta ir kuris suteiks man sansa tobuleti, myleti ir buti mylimai, kad per tai galeciau geriau pazinti save ir Tave.
nes kartais kai priimi is Dievo, tai, ka jis siuncia tai buna daug kartu geriau, nei sugebi ismastyti ir susikurti is proto pati.
Kaip kazkada su draugem diskutavom, jei melsi Dievo dzinsu (nu cia buvo pries 20 m) tai juos ir gausi, tik paskui gal susivoksi, kad ju tau nei nereikejo. Geriausia malda - dekojimas uz viska ka turi.