Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 01 01, 18:34)
man visai patinka per normalų stacionarų kompą filmą kada pažiūrėti. Net nejungiu į tv tada. Ypač jei tai kažkokia komedija ar pan. tipažo, tai nei ten vaizdų kažkokių įspūdingų, nei garso reikia.
Kokį garsesnį filmą, kur gamtos vaizdai ar pan. dalykai, tai stengiuosi ir į kino teatrą nueit. Visokie transformeriai ar fantastikos netraukia, šlykštu net pagalvojus. Gyvenimas ir be jų labai margas, pati realybė kartais kaip fantastika atrodo, tai jokio poreikio nejaučiu žiūrėti kažkieno fantazijas.

Visiskai pritariu.
Filma megstu ziuret del sukeliamos emocijos, intrigos, personazu idomumo, tam atskleisti nebutina super kokybe ar tobulas garsas.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 01, 18:56)
Visiskai pritariu.
Filma megstu ziuret del sukeliamos emocijos, intrigos, personazu idomumo, tam atskleisti nebutina super kokybe ar tobulas garsas.

Jo ir esti galima koki kiaulu edala, svarbu kalorijos ir vitaminai. O jau kiauliu kombikorrme tai viskas sudeta ko reikia...

Aisku galima ziureti filma ir mobiliake, irr pro rakto skylute. Galima gyventi landyneje, stala pasidaryti is senu deziu uzsitiestii vyniojamuu popieriumi. renktis galima bet kuo svarbu, kad nedaug sklyliu, siltas ir ne per mazas rubas
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 01, 19:01)
Jo ir esti galima koki kiaulu edala, svarbu kalorijos ir vitaminai. O jau kiauliu kombikorrme tai viskas sudeta ko reikia...

Aisku galima ziureti filma ir mobiliake, irr pro rakto skylute. Galima gyventi landyneje, stala pasidaryti is senu deziu uzsitiestii vyniojamuu popieriumi. renktis galima bet kuo svarbu, kad nedaug sklyliu, siltas ir ne per mazas rubas

labai perdėta.
Toks vaizdas, kad pačiam telikas - kone Dievas
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 01, 19:23)
labai perdėta.
Toks vaizdas, kad pačiam telikas - kone Dievas

Ne. As galiu rektis kaip bomza ir nematau problemos. Aplinkiniai dar vietos duoda.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 01, 20:01)

Rasei, kad rengiesi kaip bomzas. Ir jei ne zmona, gyventum landynej. Jei ne zmona, valgytum kiauliu jovala. Nors kai parasai ka valgot, didele dalis jusu butent i tai panasu. Tai matyt telikas tau vienintelis prabanga rodantis daiktas.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 01, 19:41)
Ir jei ne zmona, gyventum landynej.

Ji man tai irgi sako, bet cia problema ne finansuose. Minejau, kad sefo NT kainuoja turbut virs milijono svaru, bet ten viduj landyne, koktu buti.

Kaip bebutu, TV nesureiksminu, pas mane jis 6 metu jau senumo tik 1,4 m istrizaines, bet 3D. Man pakanka, nesivaikau kazkokiu naujoviu. Kitas dar senesnis, mazesnis 42 coliu.

Bet ka jus cia siulot, tai visiskas atsilikimas
Atsakyti
ne visi tv fanatai. Jau vien kiek kompe visi čia sėdim, tai jei dar tiek teliką žiūrėti tai blink.gif
kada gyvent realiai savo gyvenimą?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 01, 20:19)
ne visi tv fanatai. Jau vien kiek kompe visi čia sėdim, tai jei dar tiek teliką žiūrėti tai blink.gif
kada gyvent realiai savo gyvenimą?

Koks cia dar gyvenimas gali buti Lietuvoje ziema? Tik migis, bliudas, kompas TV na ir dar tuoaletas
Atsakyti
sportas, pasivaikščiojimai bent?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 01, 20:55)
Ji man tai irgi sako, bet cia problema ne finansuose. Minejau, kad sefo NT kainuoja turbut virs milijono svaru, bet ten viduj landyne, koktu buti.

Kaip bebutu, TV nesureiksminu, pas mane jis 6 metu jau senumo tik 1,4 m istrizaines, bet 3D. Man pakanka, nesivaikau kazkokiu naujoviu. Kitas dar senesnis, mazesnis 42 coliu.

Bet ka jus cia siulot, tai visiskas atsilikimas

Tai kad as nieko tau nesiulau. Tik tu informuoji apie savo turima technika. Bet man tai ispudzio nedaro.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 01, 20:36)
sportas, pasivaikščiojimai bent?

ne ne ne
Na i parde...

Jokiu dabar pasivaiksciojimu. MB dirba, tai as jau neipareigotas veziotii ja pramogaut. Tegu pramogauja darbe...
O as dirbsiu lovoje.
Atsakyti
............
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 01 sausio 2019 - 20:44