Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Puikus sutikimas. Na biski buvo konfliktu su MB, kuri pareike, kad jei klausysiu vokisku slageriu koncerto, tai ji nusizudys. Nusileidau.
Tai is pradziu paklausem Within Temptation koncerto iraso is Amsterdamo. Po valandos per 3Sat TVColdplay koncerto is SanPaulo. Ir nuo tada LIVE stebejome sutikima Vokietijoje prie Branderburgo vartu.

Vidurnakti per langus su sampano taure stebejome puikiu sventinius fejerverkus kuriuos suorganizavo kaimyniniu namu gyventojai.
Gerimu uzteko, delikatesu - irgi...
Atsakyti
Sveiki Naujuosiuose, nors man asmeniškai tai be ryšio ši data visai. Caror Ruriko laikų kažkokia. Suprantu Saulėgrįža, suprantu, jei švęstume bent kovo 1 dieną, pavasarį, o čia...
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 01, 14:06)
Zinok net šampano neatsidariau  biggrin.gif  Kavų puodeliais su vyru susidaužėm  biggrin.gif . Mano vestibiuliarika nekokia,  tai po ilgų skrydžių mirštu kelias dienas,  ne šventimai galvoje.

Aš ir be jokių šampanų, fui fui man jis.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 01, 14:06)
paklausem Within Temptation koncerto iraso is Amsterdamo.

Pasisekė smile.gif

Aš viena akim per LNK mačiau tą velnių transvestitų visokių šou. Siaubas kažoks. Išjuokia viską: sovietmetį, dabarties laisves, religiją. Nu viską. Man tokie žmonės, kuriems jau visiškai nieko švento nėra yra siaubingi bukapročiai. Per teliką tai ženklas S uždėtas, o į salę vaikiškais veidais jaunimėlio žalio prileista, tai kai daro orgijas ant scenos, ryškiai matyti, kad jaunimėlis sulenda į save, jiems nejauku, gėdinga. Kai dainą ima dainuoti - atkunta.
Manau, kad turėtų jie būti teisiami už tokius šou, kur daugiau keiksmažodžių nei kalbos
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 01, 15:35)

Aš viena akim per LNK mačiau tą velnių transvestitų visokių šou. Siaubas kažoks. Išjuokia viską: sovietmetį, dabarties laisves, religiją. Nu viską. Man tokie žmonės, kuriems jau visiškai nieko švento nėra yra siaubingi bukapročiai.

Tikra tiesa
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 01, 14:35)
Aš viena akim per LNK mačiau

Na jau lietuviskas TV ziuret tai aplamai diagnoze.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 01, 14:49)
Na jau lietuviskas TV ziuret tai aplamai diagnoze.

sakai? biggrin.gif
aš iš viso stengiuosi minimaliai tv žiūrėti, tai ar verta visokius ten satelitus turėt? pas mane tik paprasčiausia antena, jokių priedų ax.gif
Papildyta:
va ką žiūrėsiu patogiu man metu, ne per tv, tai Dakarą wub.gif patinka man žmonių grumtynės su gamta ax.gif
Vanagas vėl su daug vilčių, bet vėl sparneliai bus palaužti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 01, 15:07)
pas mane tik paprasčiausia antena, jokių priedų ax.gif

Kaip pas tikra moteri - technika zemiausiam lygyje. Panasiai buvo ir pas MB iki su manimi pradejo gyventi.

Yra daina:
"Kai nieko neturi - tai nieko ir nereikia"
Perfrazavus:
"Kai TV nieko nerodo doro - tai ir ziuret nera tikslo"
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 01, 15:13)
Kaip pas tikra moteri - technika zemiausiam lygyje. Panasiai buvo ir pas MB iki su manimi pradejo gyventi.

Yra daina:
"Kai nieko neturi - tai nieko ir nereikia"
Perfrazavus:
"Kai TV nieko nerodo doro - tai ir ziuret nera tikslo"

mano vyras techniškas, bet ir jam tv nereikia praktiškai. Nebent iš kompo pajungti, kad ekranas dyyydelis būtų biggrin.gif
Atsakyti

Nežiūrėjau jokio šou, net suintrigavote, gal reikės kur pasiieškoti.Nors šiaip savo noru tokių dalykų nežiūriu, ir  savo kambaryje net tw neturiu.Mama turi,žiūri, o man kompo gana.

Net jau orelis pas mus, neduok tu dievuliau. :oh: Visos stichijos vienu metu, tik griaustinio ir žaibų nėra.

Atsakyti
TV neturiu jau virš 10 metų, kartais internetu pažiūriu kokią pokalbių laidą (dažniau MB ką įjungia nei pati) ar BBC apie gamtą, gyvūnus. Filmai visi pasiekiami. Naujienas, ačiū dievui, galime rinktis, kokias skaityti - apie išsilavinusius žmones, jų pasiekimus, kultūrą, technologijų naujoves.

O visokie ten realybės šou, tv pagalbos, kronikos, tai kažkas baisaus yra.

Mes vakar pasidarėme gana įprastą vakarienę, šiek tiek vyno, kieme iššovėme porą fejerverkų ir pažiūrėjome daugybę kitų. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 01 sausio 2019 - 17:15
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 01 01, 17:06)
Net jau orelis pas mus, neduok tu dievuliau. doh.gif Visos stichijos vienu metu, tik griaustinio ir žaibų nėra.

geras, pavydu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 01, 17:11)
Filmai visi pasiekiami.

sudinos kokybes variante tai jo..
Normalios kokybes filmus reikia siusti per torentus, tai jau nera taip labai paprasta. Daugelyje saliu labai baudzia tai sharintoju mazeja

Siaip nzn ka jus vadinate televizoriumi. Televizorius yra didelis monitorius. Jei jums nereikia didelio ekrano, tai arba jus gyvenat kokioj kisenej ar kokybes poreikiai buduliski. Normaliems zmonems norisi kuo didesnio ekrano, o tokius duoda tik monitoriai vadinami TV kol kas...

Prie jo jungti kompa ir dar sat tiuneri. Prie sat imtuvo ir kompo dar jungiasi normali garso sistema.

Teoriskai butu galima per sviesolaidi jau kokybiska filma perduot, bet kai ziuretoju daugiau tai serveriai nepaveza apart tu kur reikia moket prenumerata. O tie uz dyka tai tragedija.

Kokybiskam filmui reikia 10-15 Mbps streamingo

Na arba atsisiunti Bluray faila bet tokie tik torentuose
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 01, 17:31)
sudinos kokybes variante tai jo..
Normalios kokybes filmus reikia siusti per torentus, tai jau nera taip labai paprasta. Daugelyje saliu labai baudzia tai sharintoju mazeja

Siaip nzn ka jus vadinate televizoriumi. Televizorius yra didelis monitorius. Jei jums nereikia didelio ekrano, tai arba jus gyvenat kokioj kisenej ar kokybes poreikiai buduliski. Normaliems zmonems norisi kuo didesnio ekrano, o tokius duoda tik monitoriai vadinami TV kol kas...

Prie jo jungti kompa ir dar sat tiuneri. Prie sat imtuvo ir kompo dar jungiasi normali garso sistema.

Teoriskai butu galima per sviesolaidi jau kokybiska filma perduot, bet kai ziuretoju daugiau tai serveriai nepaveza apart tu kur reikia moket prenumerata. O tie uz dyka tai tragedija.

Kokybiskam filmui reikia 10-15 Mbps streamingo

Na arba atsisiunti Bluray faila bet tokie tik torentuose

man visai patinka per normalų stacionarų kompą filmą kada pažiūrėti. Net nejungiu į tv tada. Ypač jei tai kažkokia komedija ar pan. tipažo, tai nei ten vaizdų kažkokių įspūdingų, nei garso reikia.
Kokį garsesnį filmą, kur gamtos vaizdai ar pan. dalykai, tai stengiuosi ir į kino teatrą nueit. Visokie transformeriai ar fantastikos netraukia, šlykštu net pagalvojus. Gyvenimas ir be jų labai margas, pati realybė kartais kaip fantastika atrodo, tai jokio poreikio nejaučiu žiūrėti kažkieno fantazijas.
Atsakyti