Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Va safyras mano akmuo. Dievinu perlus. Tau tiktu, pagal spalvine derme zadeitas, lazuritas, turkis vnz, visu siltu skpalvu melyni akmenys.
Atsakyti
As tamsi. Man tinka perlai, granatai ir deimantai biggrin.gif
Atsakyti

As tamsi. Man tinka perlai, granatai ir deimantai biggrin.gif

Dar reikėtų paieškoti kam netiktų( nepatiktų) deimantai.

Burbanti, nuostabios atostogos, labai gražus vėrinys, o akmuo tai :wub:

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 12 31, 13:49)
Dar reikėtų paieškoti kam netiktų( nepatiktų) deimantai.
</p><p>Burbanti, nuostabios atostogos, labai gražus vėrinys, o akmuo tai wub.gif
</p>

Su deimantais reik but labai atsargiom.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 12 31, 13:49)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kin" data-cid="72307912" data-time="1546252617"><div><p>As tamsi. Man tinka perlai, granatai ir deimantai vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Dar reikėtų paieškoti kam netiktų( nepatiktų) deimantai.
</p><p>Burbanti, nuostabios atostogos, labai gražus vėrinys, o akmuo tai wub.gif
</p>

man,
man prioritetinis papuošalas tik sidabras
sakau, auksas aš vyrams, nei kailinių, nei deimantų man nereik biggrin.gif
Atsakyti
Man irgi labiau sidabras. Na, arba baltas auksas. Deimantu turiu siek tiek, bet prioritetas perlams. Kailiniu irgi nereikia biggrin.gif
Atsakyti
Burbe,
Kaip faina kokie vaizdai, o dovanos wub.gif

Montekrista,
Umd nieko ner. Jaspis kas dvi savaites paraso ir viskas. Terezos nematyt, lyg kelioniu temoj rase kazkada, daugiau nezinau.

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 12 31, 16:38)
Burbe,
Kaip faina kokie vaizdai, o dovanos  wub.gif

Montekrista,
Umd nieko ner. Jaspis kas dvi savaites paraso ir viskas. Terezos nematyt, lyg kelioniu temoj rase kazkada, daugiau nezinau.

🤭Ir šitą temą Burbe su griovelių 😏
Atsakyti

sakau, auksas aš vyrams, nei kailinių, nei deimantų man nereik biggrin.gif

Yra ir be šito prabangių dalykų.

Teko interneto platybėse rasti posakį,kad meilė prasideda ir baigiasi, o lombardas dirba visada.Su artėjančiais Naujaisias Metais, mieli bičiuliai :oro_buckis:

Atsakyti
Su artejanciais Naujaisiais, mano mielieji kaliegos smile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Tai,ką,dar švenčiate?Kaip sutikimas?

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 01 01, 14:52)
<p>Tai,ką,dar švenčiate?Kaip sutikimas?
</p>

Zinok net šampano neatsidariau biggrin.gif Kavų puodeliais su vyru susidaužėm biggrin.gif . Mano vestibiuliarika nekokia, tai po ilgų skrydžių mirštu kelias dienas, ne šventimai galvoje.
Atsakyti