Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2018 12 31, 11:12)
Tu teisi.

Bet zinok Monte UMD nieko gero, ten kapines ir tiek. Lik cia sitoj temoj biggrin.gif

Neikit jus ten daugiau, neikit. Uztenka. Jus jau savo senas putes isrodėt ten, reikia, kad po truputi ateitu jaunesnės uz jus rodyti savo dar vis jaunas grožybes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 12 31, 10:12)
Tu teisi.

Bet zinok Monte UMD nieko gero, ten kapines ir tiek. Lik cia sitoj temoj biggrin.gif

Aa o aš galvojau ko čia man nieko nerodo.
Kai GV išėjo, ir numiro umd
Atsakyti
Mes jau namie. Aukso neparaiveziau biggrin.gif bet laimiiiiiiinga, kaip livaras, nes vyras nupirko dideliausią smaragdą ir juriniu koralų vėrinį. Visus koralus pasiliksiu sau- pasidarysiu verini su sidabro ir aukso detalemis. O smaragdą statysiu i auksą. Jau dabar rankos niežti. Va...pasigyriau biggrin.gif biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 12 30, 22:38)
Ir kesti jo poziuri, kad visos tokios? Buti tikrinamai, sekamai, itarinejamai, kaltinamai be pagrindo?
Aciu, nereikia. Visa tai karta jau praejau su ex. Nezavejo.

As visai apie MB negalvoju nieko panasaus ir jos neseku. Jei butu norejus, tai iki sutikdama mane galejo duotis i valias. Bet ne - lauke manes.

Aplamai zmones kurie masto "visi tokie" tai jau tam tikra diagnoze. Ir visai nesavarbu tada. Gali gyventi apsizenyje su nekalta bet pakrrikus psichikai rekaus "visos jus K..."
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2018 12 31, 10:40)
Aa o aš galvojau ko čia man nieko nerodo.
Kai GV išėjo, ir numiro umd

GV buvo to skyrelio siela. Bet skyreslis mire ne del to, jus puikiai ten bendravote ir po to. Atsirado gi nauji veidai, tarkim Antipodas Nr. ir k.t. Tiesiog paslijo ten buves mikroklimatas ir patys zinote kodel, nes zmones nustojo atvirauti, dalintis aktualiomis temomis. Iskaudinti, nesuprasti, palikdavo tema ir nebesugrizdavo...
Atsakyti
Pora nuotraukikių biggrin.gif biez mienia liūbymoj biggrin.gif

Musu 'Atlantis' viesbutis naktį

Cia vaizdas is Birj Kchalifos restorano per Kaledas

Vaizdelis is musu balkono

Dykumos

Grožis, ane?

Vienžo - pasaka. O kad ten reikia kazko saugotis, kazkaip kitaip rengtis- baisi propaganda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 31 gruodžio 2018 - 10:59
QUOTE(Moonte @ 2018 12 31, 10:50)
GV buvo to skyrelio siela. Bet skyreslis mire ne del to, jus puikiai ten bendravote ir po to. Atsirado gi nauji veidai, tarkim Antipodas Nr. ir k.t. Tiesiog paslijo ten buves mikroklimatas ir patys zinote kodel, nes zmones nustojo atvirauti, dalintis aktualiomis temomis. Iskaudinti, nesuprasti, palikdavo tema ir nebesugrizdavo...

Kas per Antipodas
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 12 31, 10:41)
Mes jau namie. Aukso neparaiveziau  biggrin.gif  bet laimiiiiiiinga,  kaip livaras,  nes vyras nupirko dideliausią smaragdą ir juriniu koralų vėrinį. Visus koralus pasiliksiu sau-  pasidarysiu verini su sidabro ir aukso detalemis.  O smaragdą statysiu i auksą. Jau dabar rankos niežti. Va...pasigyriau  biggrin.gif  biggrin.gif

Koks malonus sutapimas. Man vyras padovanojo irgi koralu verini tik bumbulus, vidurinis koks 4 cm didzio, o toliau mazejanciai, ir ne tokie ilgi kaip taveji. Siaip, man grazu, tokie maziau apdoroti, arciau naturalios ju formos. Beje siais ir sekanciais metais koralu spalva yra ir bus madinga mirksiukas.gif
Sapfyras paciai turetu tikti, nes esi auksine, kaip lapute.

O siaip sveiki sugrize, sveika laiminga ir pailsejusi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2018 12 31, 11:03)
Kas per Antipodas

Galimai as klystu, bet nikas mazdaug panasiai skambejo, vnz kalamburas susijes su "puodu", nes jis butent ji sugebejo akcentuoti. Simpatizavo Terezzai, vel gi jei atmintis nepaveda.
Atsakyti
O Terezza dar dalyvauja?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2018 12 31, 11:17)
O Terezza dar dalyvauja?

Senai buvau ten, bet kai buvau nepastebejau.
Papildyta:
Burbe, pasidomek Mondri juvelyrika, gal paciai kokios idejos kils, labai idomus, lakoniski, tokie estetiskai isbaigti kuriniai. Visada vengiau gintaro, jis mano odos spalvai per siltas, netinka. KLydau, sunus padovanojo garnitura, labai maloniai nustebino, itariu ji parinko rinko marti. Bet is ties labai grazu, bent jau mano skoniui.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 12 31, 10:41)
Mes jau namie.

kaip čia taip greit? kur tas laikas dingsta?

sveikinu, geros dovanos
Atsakyti
Turiu žiedą su safyru - be gali retai uzsidedu. Ne mano akmuo. Visiškai netraukia. Buvo ir safyru ten, bet net nepaziurejau i juos.

O auksiniu dirbiniu dydis ten pas tuos arabus biggrin.gif , tai ką as zinau rolleyes.gif rolleyes.gif

Atsakyti