Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 12 30, 21:35)
Vedęs vyras- nemiręs vyras. :lol:Jei atvirai, tada nepasidomėjau, kokia kurio šeimyninė padėtis.

O tai žvejyba ir šeimyninis gyvenimas kažkaip kertasi?Jei turi šeimą tai ir hobio negali jokio turėti?

man butu mires, dabar ir taip neieskau, bet tai reikia nors kiek gerbti save ir kitus santykius.

is kur tokia isvada pasidaret, jei sakiau atvirksciai? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2018 12 30, 23:06)
O vaikuciai pas naujus tevelius gal irgi visai laimingi butu, jeigu senieji ju sugalvotu atsikratyti?

tu sunis lygini su vaikais? tada nebeturiu ka pasakyti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 12 31, 00:18)
tu sunis lygini su vaikais? tada nebeturiu  ka pasakyti  blink.gif

Pirmakart gyvenime lotuliukas.gif
Atsakyti

Taip. Neatidaro to skyrelio kol nesurenki. O jei aš juk specialiai nerinkčiau jei nežinočiau kad jis toks yra. O jei žinau, vadinasi ir slaptažodį žinau 😁

Atsakyti

Ups. Vėl netyčia😂

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zosė2019: 31 gruodžio 2018 - 00:32
QUOTE(Zosė2019 @ 2018 12 31, 01:16)
<p>Taip. Neatidaro to skyrelio kol nesurenki. O jei aš juk specialiai nerinkčiau jei nežinočiau kad jis toks yra. O jei žinau, vadinasi ir slaptažodį žinau 😁</p>

Kodel atejai nauju niku? Ka prisidirbus su senuoju? biggrin.gif
Atsakyti

Papildyta:
tu sunis lygini su vaikais? tada nebeturiu ka pasakyti blink.gif

Negražu lyginti šunis su vaikais.Bet ir vieniems ir kitiems reikia rūpesčio ir meilės.

Paaiškinkit man tamsuolei,ką reikia prisidirbti SM, kad išmestų?Nes kai paskaitau kai kuriuos postus, tai regis niekam  ribų nėra.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 31 gruodžio 2018 - 08:38

Paaiškinkit man tamsuolei,ką reikia prisidirbti SM, kad išmestų?Nes kai paskaitau kai kuriuos postus, tai regis niekam  ribų nėra.

Anksciau ribos budavo. Pries keleta metu moderatoriai nustojo kistis i diskusijas. 

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 12 30, 21:06)
Negaliu uztikrintai teigti neziau, bet itariu, kad yra sistemos fiksuojamas zinuciu skaicius. Gal ir klystu.

Man kažkodėl net nerodo miegamojo skyrelio 🤭🤭🤭
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2018 12 31, 09:30)
Man kažkodėl net nerodo miegamojo skyrelio 🤭🤭🤭

taigi rašo, kad jei 100 žinučių neturi, tai nerodo
labiau stenkis, kibk kam nors į gerklę ir tasyk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 12 31, 09:35)
taigi rašo, kad jei 100 žinučių neturi, tai nerodo
labiau stenkis, kibk kam nors į gerklę ir tasyk biggrin.gif

Neee, užstrigo kazkas, rodo 16 žinučių kad turiu 🤭 neleidžia manęs 😜
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2018 12 31, 09:40)
Neee, užstrigo kazkas, rodo 16 žinučių kad turiu 🤭 neleidžia manęs 😜

Man rodos, kad kai kuriuose skyreliuose žinutės nesipliusuoja (bent jau Paplepėjimuose anksčiau nesiskaičiuodavo), tai gal reikia tik kur nors kitur parašinėt ir prisidės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2018 12 31, 10:57)
Man rodos, kad kai kuriuose skyreliuose žinutės nesipliusuoja (bent jau Paplepėjimuose anksčiau nesiskaičiuodavo), tai gal reikia tik kur nors kitur parašinėt ir prisidės biggrin.gif

Tu teisi.

Bet zinok Monte UMD nieko gero, ten kapines ir tiek. Lik cia sitoj temoj biggrin.gif
Atsakyti