Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Ir vel, proto guze, raunasi. Demesio reikia. Zertva.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 30, 18:41)
As tai testuodavau pagal prota. Bet kai moterys isimyli tai sugeba apsimesti labai protingos.

Melas, tau svarbi tik subine, ups dorove. Protingu tu bijai, nes protinga niekada nebus pasluose,kuri leisis buti taisoma.
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 12 30, 18:42)
<p>Ai, baikim pešiotis. :irnesakyk:Vis tiek kompromiso nepasieksime. Aš šiandien per miškus bekelia sukoriau 6 km, su šunimis jei ką.Dabar sėdžiu,kavą geriu,ilsiuosi.diskutuoju ax.gif</p>
<p>Kai žmogaus nepažįsti,labai paprasta apsimesti ir protingai ir kvailiukei.Na, nesuprasti tau moterų, mes ir pačios kartais savęs nesuprantam.</p>

Tiesa pasakius niekada nesuraptau apsimetinejimo tikslo, kai kalba eina apie galimus busimus santikius.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 12 30, 18:45)
Papildyta:
Melas, tau svarbi tik subine, ups dorove. Protingu tu bijai, nes protinga niekada nebus pasluose,kuri leisis buti taisoma.

Toks vaizdas, kad jus nustojot gerti gydytojo prikirtus vaistus arba stipriai paumejo liga
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 12 30, 18:46)
Papildyta:
Papildyta:
Tiesa pasakius niekada nesuraptau apsimetinejimo tikslo, kai kalba eina apie galimus busimus santikius.

blink.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 30, 18:46)
Toks vaizdas, kad jus nustojot gerti gydytojo prikirtus vaistus arba stipriai paumejo liga

Pakartosiu, as su paciu diskutuoju veidrodiniu principu. Todel paklausk saves, ka nustojai vartoti mirksiukas.gif Nustosi pulti kitus, ir as momentaliai pasikeisiu. Viskas priklauso tik nuo taves.

O tu ir tavo palaikymo komanda, man tikrai ne rodiklis. Nors, gerai pagalvojus rodiklis, nes jei sulaukciau palaikymo, susimastyciau, kad kazkas negerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 30 gruodžio 2018 - 18:59
QUOTE(Moonte @ 2018 12 30, 18:57)
Nustosi pulti kitus, ir as momentaliai pasikeisiu. Viskas priklauso tik nuo taves.

Ne. Nepriklauso nuo manes. Jei as "nustosiu pulti", tai dar liks balti arkliai ar is kampu lendancios gyvates.

Viena studijavo medicina. Jei reikejo vizituot pacientus. Bendravo su vyru, kuriam peiliu suzalotas pilvas. Jis papasakojo:
"Pramerkiu akis ir ziuriu - mano pilve raitosi didele gyvate. As paemiiau peili ir emiau ja badyti"

Taigi matot, puolancio blogio pasaulyje yra daug. Paprasykit artimuju, kad pasleptu nuo jusu astrius daiktus.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 30, 19:30)
Ne. Nepriklauso nuo manes. Jei as "nustosiu pulti", tai dar liks balti arkliai ar is kampu lendancios gyvates.

Viena studijavo medicina. Jei reikejo vizituot pacientus. Bendravo su vyru, kuriam peiliu suzalotas pilvas. Jis papasakojo:
"Pramerkiu akis ir ziuriu - mano pilve raitosi didele gyvate. As paemiiau peili ir emiau ja badyti"

Taigi matot, puolancio blogio pasaulyje yra daug. Paprasykit artimuju, kad pasleptu nuo jusu astrius daiktus.

Cia jau tavo probemos, kas tau vaidenasi. Tikrai net nebandysiu atkalbineti, ir irodineti, neidomu. As tave ispejau ir tiek, cia jau tavo reikalas. Ka pasesi ta ir pjausi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 30 gruodžio 2018 - 19:37
Pakartosiu, as su paciu diskutuoju veidrodiniu principu. Todel paklausk saves, ka nustojai vartoti  mirksiukas.gif Nustosi pulti kitus, ir as momentaliai pasikeisiu. Viskas priklauso tik nuo taves.

O tu ir tavo palaikymo komanda, man tikrai ne rodiklis. Nors, gerai pagalvojus rodiklis, nes jei sulaukciau palaikymo, susimastyciau, kad kazkas negerai.

jum kazkokia smegenu karstine unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 12 30, 19:36)

Vel demesio pritruko, prielipa.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 12 30, 19:37)
Vel demesio pritruko, prielipa.

jum nebutina man atrasyti, bet akivaizdu, kad jum kazkas negerai, ten buvo tik pastebejimai, ne kreipamsis i jus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 12 30, 19:38)
jum nebutina man atrasyti, bet akivaizdu, kad jum kazkas negerai, ten buvo tik pastebejimai, ne kreipamsis i jus  mirksiukas.gif

Eini ten kur nesueina, prielipa, kuri kimba prie zmoniu, nes jai viskas gerai.
Atsakyti
Pakartosiu, as su paciu diskutuoju veidrodiniu principu.

Is kur gavot toki kreiva veidrodi?
Prisimenu sovietiniuose atrakcinuose buvo kreivu veidrodziu kambariai, matyt is ten prvatizavot
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 12 30, 19:36)

jo, jinai paskutiniu metu labai nervinga. Nesitausoja žmogus visai...
Atsakyti