Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Montekrista.back @ 2018 12 30, 17:38)
Turiu dideli akva, kraba, šunį, kate ir po menesio dar viena katę turėsiu. Buuuuuu

Nai nai nai...

Apsiribosiu Vilniumi. Turiu juru kiaulyte Pasiutka (cia vyro numyletine), suni Rikliuka, kate Kipse jai jau 14 metu, juoda kaip smala, sunus is satanistu ateme, o kai ateme susisgribo kad juk maza kaciuka nepaliksi likimo valiai, tai mamai i namus atitempe, na ir kanarele, ziemos sode ciulba.

Sodyboje esanciu gyvunu nevardinsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 12 30, 18:17)
Nai nai nai...

Apsiribosiu Vilniumi. Turiu juru kiaulyte Pasiutka (cia vyro numyletine), suni Rikliuka, kate Kipse jai jau 14 metu, juoda kaip smala, sunus is satanistu ateme, o kai ateme susisgribo kad juk maza kaciuka nepaliksi likimo valiai, tai mamai i namus atitempe, na ir kanarele, ziemos sode ciulba.

Sodyboje esanciu gyvunu nevardinsiu  mirksiukas.gif

Puiku. Juk ne man smirda ir tersia. Kuopkit i sveikata. Dar isigykit pora aviu o gal net drambliuka!
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 30, 18:14)
Mano sefo zmona (UK) megsta buti gera visokiems sunims. Ju namai, nors ir dideli brangus, bet slykstus buti ten jau viskas panasu i tvartus, smarve, nesvara, norisi veemti. Manau, kad sunu myletojai tai kur su galva jau ne visai gerai. Sunys yra tik sutverimai, nereikia ten ju suzmoginti...

O kaip patsai tu smirdi? O jei atsiminti kaip patsai pasakoji savo bomzini apsirengimo stiliuka... Patsai gi rasai kad sedi purve, kol moteriske nesutvarkys... Itariu mano sodybos tvartuke svariau nei tavo namuose. Pasiurpinsiu tave, musu sodybos tvarta vyras pravede kanalizacija, vandentieki. Isiviazduoji... biggrin.gif

O Vilniuje esanti juru kiaulyte, naudojasi tualetu, kuris irengtas jos narvelio kapmutyje.

Visada kartojau, kad ne gyvunai kalti, o juos laikantys zmones yra sutriai. Kad ir situacija parkuose, tik dvikojes kiaules nesurenka savo augintiniu "minas".
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 12 30, 18:24)
O kaip patsai tu smirdi? O jei atsiminti kaip patsai pasakoji savo bomzini apsirengimo stiliuka...

pala, neskiri drabuziu stiliaus nuo smarves?
Smirdeti galima apsirengus ir dizainerio drabuziais
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 30, 18:23)
Puiku. Juk ne man smirda ir tersia. Kuopkit i sveikata. Dar isigykit pora aviu o gal net drambliuka!

O kas tau sake, kad sodyboje nera nei aviu, nei ozku...

Kol kas smirdi tik tu, nes kaip pastebejau istiko diareja, perskaicius, kaip nomralus zmones myli salimais esancius.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 30, 18:14)
Mano sefo zmona (UK) megsta buti gera visokiems sunims. Ju namai, nors ir dideli brangus, bet slykstus buti ten jau viskas panasu i tvartus, smarve, nesvara, norisi veemti. Manau, kad sunu myletojai tai kur su galva jau ne visai gerai. Sunys yra tik sutverimai, nereikia ten ju suzmoginti...

o kuo žmogus aukštesnis? taip pat su visokiom liarvom, biesais, negatyvais. Ims va toks ir užpuls patį, padurs, pvz. O ir sužinosi tada ko vertas šuo ir žmogus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 12 30, 17:58)
<p>Lutuke,šunys be galo sunkiai keičia šeimininkus.Jiems tai didžiulė trauma.</p>

zinau gi, ne is marso esu, bet suo gyvunas, didziuma zmoniu gyvunus valgo, tai man toks apsimestinis yra rupestis sunim, kai tuo metu valgo karbonada is kiaules, kuri irgi inetlektu neatsilieka suniui ir savo jausmu pasauliu...
Suo prisitaikys, is zmoniu dabar vaikus atima ir nieko zmones gatvese masiskai neprotestuoja, kas man atrodo daug ziauriau, nei kiti geri namai suniui arba tie pjaunami gyvunai del mesos, tikrai daugiau tramuoti. Tai man tokios ispustos traumos del suns, aprupinto gyvenimo, tik kitoje vietoje, siek tiek juokingos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 30 gruodžio 2018 - 18:33

Aš visus kadrus testuodavau pagal tai ar myli gyvūnus ar ne.Tik vieną kartą praleidau pro ausis negatyvius atsiliepimus apie namie laikomus gyvūnus.Skyrybos buvo ilgos ir sunkios.

Puiku. Juk ne man smirda ir tersia. Kuopkit i sveikata.

Aha, pasakei ir pasnigo.Bėgam, bėgam kuopti,bo per mėlus ir lubas tuoj pasieksime.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 30, 18:26)
pala, neskiri drabuziu stiliaus nuo smarves?
Smirdeti galima apsirengus ir dizainerio drabuziais

O ko tu tekstus preparuoji, ko praleidai kad sedi namuose apvertes, kaip kiaulidej, nes kaip tu ten rasei... Teisingai, esi tinginys, o purvas tau nemaiso, kai tavo moteriskei jis igrista, tuomet aptvarko. Taigi, smirdziau, teksta reikia skaityti VISA.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 12 30, 18:30)
O ko tu tekstus preparuoji, ko praleidai kad sedi namuose apvertes, kaip kiaulidej, nes kaip tu ten rasei... Teisingai, esi tinginys, o purvas tau nemaiso, kai tavo moteriskei jis igrista, tuomet aptvarko. Taigi, smirdziau, teksta reikia skaityti VISA.

Monte, taip saziningai kas jums atsitiko, jus nejauciat, kad ziauriai nusidegradavot? Man jusu mintys niekad nebuvo artimos, nei ju destymo budas, bet seniau tai bent kulturo sturejot, nekibot taip i atlapus pati kazka susifantazavusi, su kai kuriom isimtinai galedavau sutikti, bet tai KAIP rasot paskutiniu metu ir KA , tai zemiau plintuso, jei jus su cambala ne tas pats asmuo, tai sveikinu pasiekus jos lygi...bet siaip tai liudna jusu zinutes skaitant darosi, vis liudniau ir liudniau, dar pies pusmeti ne taip slyksciai darketes...

nu ko prie jo pristojot? koks ten purvas nuo 2 suaugusiu zmoniu? doh.gif jau kai prikimbat tai neaisku del ko ir kas, pati sukuriat pasaka , pati ja neigiat, pati kazka puolat susikurto.... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 30 gruodžio 2018 - 18:41
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 12 30, 18:28)
Aš visus kadrus testuodavau pagal tai ar myli gyvūnus ar ne.

As tai testuodavau pagal prota. Bet kai moterys isimyli tai sugeba apsimesti labai protingos.
Atsakyti

Ai, baikim pešiotis. :irnesakyk:Vis tiek kompromiso nepasieksime. Aš šiandien per miškus bekelia sukoriau 6 km, su šunimis jei ką.Dabar sėdžiu,kavą geriu,ilsiuosi.diskutuoju :ax:

Kai žmogaus nepažįsti,labai paprasta apsimesti ir protingai ir kvailiukei.Na, nesuprasti tau moterų, mes ir pačios kartais savęs nesuprantam.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 30 gruodžio 2018 - 18:44