Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2018 12 30, 11:18)

Jei tau tinka kojines per kaledas, nes ju nsureiksmini, tai gal kazkas nesureiksmina santuokos metiniu ir jiems tinka isgerti vyno prie vakarienes?

visiskai pritariu, gal ne tiksliai issireiskiau, kam paprasta vakariene vadinti sventimu, o svesti nesvesti, kaip svesti tai jau kiekvieno reikalas. Issakiau savo poziuri, kuriam Idomucia pritare, bet sake dziaugiasi pagerinta vakariene ir viska smanau gerai, mes issiaiskinom smile.gif Mes irgi nesvenciam Vestuviu metiniu , svenciam susipazinimo metines, nes man tai prasmingesne data.

O jei dar labai idomu mano dovanos, gali praplesti, kad turetumet, kad dar pora dienu sneketis ir narstytis. biggrin.gif
Taigi po eglutes sau dar pasidejau aromatini muiliuka, ir puodeli faina toki, nes maniskis iskilo, reikjo naujo. Bendra suma vos 20 e ir tik daiktai, kas man siuo metu reikalinga, vyrui panasiai, vaikam kazkur po 40. Stengiuosi nepirkti dideliu, brangiu dovanu po eglute, ir paskutiniu metu aplamai stengiuosi kuo maziau pirkti, yapc nereikalingu labai daiktu. Kaledu dovanos ne del manes , del vaiku, nes jie vis dar tiki Seneliu Salciu.
O si menesi sau pasidovanojau daugiau dalyku, kaip ir kiekviena menesi, kazka gi sau perkam daromes, tik ju nedejau po eglute, Taigi nuejau pas kirpeja, pasidariau pora masazu, paskui veidui tokia idomia procedura, dabar sake busu jau labai grazi tongue.gif , nusiprikau dar viena megztuka is merino vilnos, nes man jie labai patinka, labai praktiski ir ilgaamziai, visai seimai nupirkau elektroniniu sepeteliu, nes juos mums rekomendavo stomatologe, o siuometu labai geros kainos, dar isigijau sokoladu kvepianti kuno losijona, sapuna kvepianti rozemis, ir krema kunui kvepianti medumi, viskas su naturaliais aliejukais oranic,dar nuejau dar su drauge i kavine, lug ir viskas biggrin.gif . Nu lyg aiskiai surasiau, ka, kodel pirkau ar mokejau pinigus biggrin.gif dabar jau galit pletkinti, kiek kas kam kaip del ko lotuliukas.gif

O vyras mano ne is tu, kurie dovanas per sventes dovanotu, jis kaip vezys daro viska savaip, dovanoja tada ,kada uzsimano, vaziavo i viena kelione parveze kvepalus, i kita sidabrine grandinele su swarovskio kristaliukais, dar pries sventes sokoladiniu sladainiu nupirko, biggrin.gif dabar galvoju gal ji vel kur issiuntus flirt.gif biggrin.gif nu per gimtadieni dar pasivargina geliu nupirkti ir suruosia man kokia kelione, panasus jo mastymas kaip Idomucios siuo atzvilgiu, nu tai sako gi gali nusipirkti ko nori abieju pinigai toje pat saskaitoje. biggrin.gif Jis net nuo draugystes pradzios manes doavnom, nei gelem, nei saldainiais nelepino, nekabino makaronu ant ausu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 30, 11:22)
Primenu, kad as laikausi tam tikro antialkoholinio kodekso- nepirkti alkoholio Lietuvoje ir neremti jos drakoniskais mokesciais.
O kiek ten is uzsienio prisiveshi.
Vakar zmona pietums iskepe upetakiu, labai skanus gavosi. Vakarui - suris su vynu, dar sumustinuku juoda duona su anciuviais ir pomidoriukais, dar zele su atsildytomis uogomis on top.
Kai jau viska pateike - paklause: "Ar as jau atidirbau uz ta 20 litu kur sumokejai?"
(20lt buvo mokestis tada uz santuokos registracija tada)
Gal Monte nieko nekomeentuok, nes tu jumoro nesupranti, tai nusivaziuosi apie vergijas ir isnaudojimus.

cia is tos serijos 3 ruble i ja tvaja lotuliukas.gif seniau lyg 3 rb kainuodavo.
O mano vyras is vis juokauja, kad as ir be jo susituokiau lotuliukas.gif realiai taip ir buvo, nes mes tuokemes tik baznyciau i zakse tik itrauke mus i registra, tai as ten tik viena dokumentus sutvarkiau, taigi uz mane vyras nemokejo tongue.gif

bet nesakyk esi matyt siek tiek suvalkietisku bruozu ar ne? biggrin.gif
Atsakyti
Monteverte,
Rasai kad gyvunu nekentejus reiktu iszudyt, bet Idomucia juk ju nekencia, bet rasei neseniai, kad nuo jo nesklinda bloga energija? Nors jis taip raso apie gyvunus?
Papildyta:
Lutuke kam tavi si paklode idomi? Abejoju ar kas skaitys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 12 30, 15:25)
Įsikišk tada į diskusiją, kai ją įkirsi. Kai suvoksi jos gilesnę mintį.
Kol kas tai tau neduota.
Mane paliko? Pagal ką sprendi? Ne pagal save kartais?

Pas tave giliu minciu nebuna. Tik nesamones. Atrodytu normalu, jei suaugus moteris pasakytu, tavo minti tik kitaip. Kad isskerstu zmones, kurie neturi ir neaugina vaiku, nes jie vistiek labai blogi zmones, tai pasaulis apsivalytu. Normalu? Tu didele nebrendyla.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 12 30, 14:48)
Lutuke kam tavi si paklode idomi? Abejoju ar kas skaitys  biggrin.gif

kas skaitys ,kas neskaitys, ne man spresti, pamatysim biggrin.gif sakau, kad kojines taip visiem parupo, gal ir kitkas idomu , ar man gaila pasidalinau biggrin.gif vis bus zmonem, ka aptarinet, ne tik kojines, o jau graudu darosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 12 30, 15:34)
, nes mes tuokemes tik baznyciau

Ane? O ko ten? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2018 12 30, 14:57)
Ane? O ko ten?  unsure.gif

Nu va matai Mylimuke skaito zmones mirksiukas.gif biggrin.gif

ir tave su sventem Aimeja, tikiuosi Kaledos praejo linksmai ir Linkiu Geru Nauju Metu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 12 30, 14:48)
Monteverte,
Rasai kad gyvunu nekentejus reiktu iszudyt, bet Idomucia juk ju nekencia, bet rasei neseniai, kad nuo jo nesklinda bloga energija? Nors jis taip raso apie gyvunus?
Papildyta:
Lutuke kam tavi si paklode idomi? Abejoju ar kas skaitys  biggrin.gif

nes nesklinda
nepažįsti tokių žmonių, kurie tik daug šneka, grasinasi, bet niekas jų nebijo? net vaikai iš jų juokiasi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2018 12 30, 14:51)
Pas tave giliu minciu nebuna. Tik nesamones. Atrodytu normalu, jei suaugus moteris pasakytu, tavo minti tik kitaip. Kad isskerstu zmones, kurie neturi ir neaugina vaiku, nes jie vistiek labai blogi zmones, tai pasaulis apsivalytu.  Normalu? Tu didele nebrendyla.

Kas neaugina vaikų, ką blogo tuo daro? O kas nekenčia gyvūnų, tai jau neapykanta, negatyvas. Nejauti to? Nu ką padarysi, ne visiems gi intelektas duotas. Te 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 12 30, 14:59)
ir tave su sventem Aimeja, tikiuosi Kaledos praejo linksmai ir Linkiu Geru Nauju Metu  mirksiukas.gif  4u.gif

Kokios Kalėdos? Gi ji jų net nežino. Grinčas jai musiet jas pavogė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 30 gruodžio 2018 - 15:04
QUOTE(Monteverte @ 2018 12 30, 16:03)
nepažįsti tokių žmonių, kurie tik daug šneka, grasinasi, bet niekas jų nebijo? net vaikai iš jų juokiasi smile.gif

Pazistu. Monteverte. Draskosi. Grasina, bet visiems dzin. Vaikai pas tokius net neuzuka. O ka veikt pas juos? Netraukia. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 12 30, 16:04)
Kas neaugina vaikų, ką blogo tuo daro? O kas nekenčia gyvūnų, tai jau neapykanta, negatyvas. Nejauti to? Nu ką padarysi, ne visiems gi intelektas duotas.

O tu taip kalbedama negatyvu netryksti? Is taves teka geris?
O ka blogo daro nemylintis gyvunu? Svarbu , kad ju neskriaudzia, o myli ar ne tai, jau nesvarbu. Gal nemylintis gyvunu slaugo senelius, neigalius. Tai blogas? Tai va, tavo nulinis intelektas iki to netraukia. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 12 30, 15:59)

ir tave su sventem Aimeja, tikiuosi Kaledos praejo linksmai

Liudnai. Negavau kojiniu. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 12 30, 16:04)
nes nesklinda

biggrin.gif biggrin.gif Jis ne tik nekencia, o net atsikrate gyvunu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimeja: 30 gruodžio 2018 - 15:31
QUOTE(lutuke123 @ 2018 12 30, 15:55)
kas skaitys ,kas neskaitys, ne man spresti, pamatysim  biggrin.gif  sakau, kad kojines taip visiem parupo, gal ir kitkas idomu , ar man gaila pasidalinau biggrin.gif vis bus zmonem, ka aptarinet, ne tik kojines, o jau graudu darosi  biggrin.gif

Rimtai tau ant tiek demesio trukumas? Vyras net per sventes tau jo neskyre, "dirbo"? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2018 12 30, 15:16)
Pazistu. Monteverte. Draskosi. Grasina, bet visiems dzin. Vaikai pas tokius net neuzuka. O ka veikt pas juos? Netraukia.  ax.gif

O ka blogo daro nemylintis gyvunu? Svarbu , kad ju neskriaudzia, o myli ar ne tai, jau  nesvarbu. Gal nemylintis gyvunu slaugo senelius, neigalius.  Tai blogas? Tai va, tavo nulinis intelektas iki to netraukia.  4u.gif

Tau vaikai tavo nuosavą kiemą okupuoja ir vargšė Aimėja dėtis neturi kur, kalinė savo kiemo, šuns net išleisti negali biggrin.gif garažus iškrausto ar skladukus, o Aimėja po forumus skundžiasi. Nu vargšė vargšė. Gal tau susimesti apsaugai Kalėdų proga? 4u.gif

Kas ten žino ką daro, jei jau net taip bjauriai pasisako. Jei kas tiesiog nemyli, tai ir nekalba apie tai, nes jam nė nerūpi, nepastebi net jų.
Dašilo?

Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2018 12 30, 15:28)
biggrin.gif  biggrin.gif  Jis ne tik nekencia, o net atsikrate gyvunu.

matei? padėjai jam gal, už rankos palaikei? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 12 30, 16:35)
Tau vaikai tavo nuosavą kiemą okupuoja ir vargšė Aimėja dėtis neturi kur, kalinė savo kiemo, šuns net išleisti negali biggrin.gif garažus iškrausto ar skladukus, o Aimėja po forumus skundžiasi. Nu vargšė vargšė. Gal tau susimesti apsaugai Kalėdų proga? 4u.gif

Kas ten žino ką daro, jei jau net taip bjauriai pasisako. Jei kas tiesiog nemyli, tai ir nekalba apie tai, nes jam nė nerūpi, nepastebi net jų.
Dašilo?
Papildyta:

matei? padėjai jam gal, už rankos palaikei? biggrin.gif

Kodel gini Idomucia? Nes jis tau siaip patinka, todel taikai dvigubus stabdartus. Aiskiai parase kad gyvunu bemegsta, kad per ji zmona isveze is namu suniuka, bet vis tiek Idomucia geras, gyvunus myli anot taves biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 12 30, 15:44)
Kodel gini Idomucia? Nes jis tau siaip patinka, todel taikai dvigubus stabdartus. Aiskiai parase kad gyvunu bemegsta, kad per ji zmona isveze is namu suniuka, bet vis tiek Idomucia geras, gyvunus myli anot taves  biggrin.gif

Neginu. Skaityk diskusiją aname lape. Vis tu vėluoji kažkaip į traukinį. Nežioplinėk, nes liksi Aimėjos lygio mirksiukas.gif
Aš kalbėjau apie energiją sklindančią nuo jo žinučių turinio. Nuo jo stipri destrukcija nesklinda, kad ir ką jis rašytų smile.gif
Atsakyti