QUOTE(mylimuke! @ 2018 12 30, 11:18)
Jei tau tinka kojines per kaledas, nes ju nsureiksmini, tai gal kazkas nesureiksmina santuokos metiniu ir jiems tinka isgerti vyno prie vakarienes?
visiskai pritariu, gal ne tiksliai issireiskiau, kam paprasta vakariene vadinti sventimu, o svesti nesvesti, kaip svesti tai jau kiekvieno reikalas. Issakiau savo poziuri, kuriam Idomucia pritare, bet sake dziaugiasi pagerinta vakariene ir viska smanau gerai, mes issiaiskinom

O jei dar labai idomu mano dovanos, gali praplesti, kad turetumet, kad dar pora dienu sneketis ir narstytis.

Taigi po eglutes sau dar pasidejau aromatini muiliuka, ir puodeli faina toki, nes maniskis iskilo, reikjo naujo. Bendra suma vos 20 e ir tik daiktai, kas man siuo metu reikalinga, vyrui panasiai, vaikam kazkur po 40. Stengiuosi nepirkti dideliu, brangiu dovanu po eglute, ir paskutiniu metu aplamai stengiuosi kuo maziau pirkti, yapc nereikalingu labai daiktu. Kaledu dovanos ne del manes , del vaiku, nes jie vis dar tiki Seneliu Salciu.
O si menesi sau pasidovanojau daugiau dalyku, kaip ir kiekviena menesi, kazka gi sau perkam daromes, tik ju nedejau po eglute, Taigi nuejau pas kirpeja, pasidariau pora masazu, paskui veidui tokia idomia procedura, dabar sake busu jau labai grazi

O vyras mano ne is tu, kurie dovanas per sventes dovanotu, jis kaip vezys daro viska savaip, dovanoja tada ,kada uzsimano, vaziavo i viena kelione parveze kvepalus, i kita sidabrine grandinele su swarovskio kristaliukais, dar pries sventes sokoladiniu sladainiu nupirko,

Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 30, 11:22)
Primenu, kad as laikausi tam tikro antialkoholinio kodekso- nepirkti alkoholio Lietuvoje ir neremti jos drakoniskais mokesciais.
O kiek ten is uzsienio prisiveshi.
Vakar zmona pietums iskepe upetakiu, labai skanus gavosi. Vakarui - suris su vynu, dar sumustinuku juoda duona su anciuviais ir pomidoriukais, dar zele su atsildytomis uogomis on top.
Kai jau viska pateike - paklause: "Ar as jau atidirbau uz ta 20 litu kur sumokejai?"
(20lt buvo mokestis tada uz santuokos registracija tada)
Gal Monte nieko nekomeentuok, nes tu jumoro nesupranti, tai nusivaziuosi apie vergijas ir isnaudojimus.
O kiek ten is uzsienio prisiveshi.
Vakar zmona pietums iskepe upetakiu, labai skanus gavosi. Vakarui - suris su vynu, dar sumustinuku juoda duona su anciuviais ir pomidoriukais, dar zele su atsildytomis uogomis on top.
Kai jau viska pateike - paklause: "Ar as jau atidirbau uz ta 20 litu kur sumokejai?"
(20lt buvo mokestis tada uz santuokos registracija tada)
Gal Monte nieko nekomeentuok, nes tu jumoro nesupranti, tai nusivaziuosi apie vergijas ir isnaudojimus.
cia is tos serijos 3 ruble i ja tvaja

O mano vyras is vis juokauja, kad as ir be jo susituokiau

bet nesakyk esi matyt siek tiek suvalkietisku bruozu ar ne?