Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Moonte @ 2018 12 29, 22:51)

Na jau, na jau...
Zmogelis vartoja dazniai, idomiausia, kad neuzmirsta cia prasinesti, del to ir atsimenam, del kokiu priezasciu jis tai daro, bent jau man, neidomu biggrin.gif Jei ka, jis dalinasi savo gurmaniskais atradimais, kad ir rase apie sveriama silke su grybais. Taigi  4u.gif

Primenu, kad as laikausi tam tikro antialkoholinio kodekso- nepirkti alkoholio Lietuvoje ir neremti jos drakoniskais mokesciais.

O kiek ten is uzsienio prisiveshi.

Vakar zmona pietums iskepe upetakiu, labai skanus gavosi. Vakarui - suris su vynu, dar sumustinuku juoda duona su anciuviais ir pomidoriukais, dar zele su atsildytomis uogomis on top.

Kai jau viska pateike - paklause: "Ar as jau atidirbau uz ta 20 litu kur sumokejai?"

(20lt buvo mokestis tada uz santuokos registracija tada)

Gal Monte nieko nekomeentuok, nes tu jumoro nesupranti, tai nusivaziuosi apie vergijas ir isnaudojimus.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 12 30, 12:18)
nors aš ir gyvūnų, ypač šunų mylėtoja, bet man juokinga

"apklausiant 962 įvairiuose Jungtinių Valstijų regionuose gyvenančias moteris". Tos visos apklausos apskritai yra gana juokinga, nes kai šitiek žmonių pasaulyje, planeta tokia perpildyta, kažkas dar drįsta skelbti išvadas iš nė 1000 nesiekiančio skaičiaus žmonių biggrin.gif

Mano rezultatas kardinaliai priešingas. Šuo kaip tik trukdo. Vienas guldavosi ant pėdų ir jas nuspausdavo, kitas ant pagalvės virš galvos ir tik žiūrėk, kad lapkomis nepaspardytų biggrin.gif
Tuo tarpu vyras nekenkia niekaip. Šunį labai gerai apkabinti 15 minučių, pasiglaustyti, pasibučiuoti ir lai sau eina į savo aksominę lovytę smile.gif

Vyru, sunu, kaciu turejimas daznai nepriklauso nuo regiono, kokio ten amziaus ar issilavinimo (turbut) ir tame 1000 apklaustu pasitaikys visko, todel gana tikslu is tiek spresti.
O pvz jeigu apklausa butu susijusi su tarkim issilavinimu, tai respondentai is vakaru Europos salies ir Afrikos vidurio skirtusi kaip diena ir naktis.

Vyras gali kenkti knarkdamas, spardydamas, uzspausdamas, jei per karsta kai prisiglaudzia, nutraukdamas antklode, uzsimanes sekso kada norisi miegot ir t. T. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 30 gruodžio 2018 - 11:29
QUOTE(mylimuke! @ 2018 12 30, 11:27)
Vyras gali kenkti knarkdamas, spardydamas, uzspausdamas, jei per karsta kai prisiglaudzia, nutraukdamas antklode, uzsimanes sekso kada norisi miegot ir t. T. biggrin.gif

bet jei kalbame apie visos nakties miega, tai pats vyras nemiegos, jei glaustysis. Paprastai juk, kai žmogus užmiega realiai, tai ir ranka jau nuslysta (nebebūna apkabinęs) ir t.t. O šuo tai darys ką nori, kai tu miegosi. Maniškis būna išbudina, kai savo lovytėje vidury nakties džiaugsmingai voliojasi. Bet tai tada nubundu, išgirstu, kad jam gerai, laimingas ir galiu pati laimingai miegoti toliau po sekundės, o jei taip lovoje imtų voliotis, su kojom spardyt? biggrin.gif Tai jau išbudintų ilgesniam laikui
Ramių nervų vyras neturėtų spardytis, sveikai valgantis neturėtų knarkti smile.gif Čia jau tada kitos problemos ir jas reikia spręsti
Atsakyti
Juokdares. Lyginant vyrus su shunimis. Visishkas dugnas.

Jau kai vyrai lygina zhmona su apmokama prostitute, tai 100 kart dvasingesnis pavyzdys.

Shuo geras voljere arba negyvas. Taskas.
Atsakyti
tas, kas nemyli gyvūnu ir nori juos kažkur pririšti, sukišti, pats lai atgimsta kitam gyvenime kankinamu gyvūnu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 12 30, 12:46)
bet jei kalbame apie visos nakties miega, tai pats vyras nemiegos, jei glaustysis. Paprastai juk, kai žmogus užmiega realiai, tai ir ranka jau nuslysta (nebebūna apkabinęs) ir t.t. O šuo tai darys ką nori, kai tu miegosi. Maniškis būna išbudina, kai savo lovytėje vidury nakties džiaugsmingai voliojasi. Bet tai tada nubundu, išgirstu, kad jam gerai, laimingas ir galiu pati laimingai miegoti toliau po sekundės, o jei taip lovoje imtų voliotis, su kojom spardyt? biggrin.gif Tai jau išbudintų ilgesniam laikui
Ramių nervų vyras neturėtų spardytis, sveikai valgantis neturėtų knarkti smile.gif Čia jau tada kitos problemos ir jas reikia spręsti

As nesu uz sunis lovoje. Geriau arba vyras, arba viena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 12 30, 11:59)
tas, kas nemyli gyvūnu ir nori juos kažkur pririšti, sukišti, pats lai atgimsta kitam gyvenime kankinamu gyvūnu tongue.gif

Sobakoliubes nuomone man neidomi. Ta kazkoks iskrypimas. Eik i tvartus voljerus, gyventk voliokis ten ir mylek tuos savo gyvunus, niekas nebus pries.
Gyvunu myletojai daznai buna silpnaprociai, vaikstto i svecius tamposi savo sunis, ar paleidzia shunis vienus.

MB irgi laike suni. Kai isigijo mane, ta kale isveze i kaima.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 30, 13:14)
Sobakoliubes nuomone man neidomi. Ta kazkoks iskrypimas. Eik i tvartus voljerus, gyventk voliokis ten ir mylek tuos savo gyvunus, niekas nebus pries.
Gyvunu myletojai daznai buna silpnaprociai, vaikstto i svecius tamposi savo sunis, ar paleidzia shunis vienus.

Neseniai rasei kad MB sake, jog su suniu buvo daug maziau vargo nei su tavim. Matyt gailisi, jog suni i tave iskeite. Miegotu dabar sau ramiai kartu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 30, 11:48)
Juokdares. Lyginant vyrus su shunimis. Visishkas dugnas.

Jau kai vyrai lygina zhmona su apmokama prostitute, tai 100 kart dvasingesnis pavyzdys.

Shuo geras voljere arba negyvas. Taskas.

Visai neturi humoro jausmo biggrin.gif

Gi koks skirtumas, sunekas-vyras ar preke-moteris... Ir tolimesnis tavasis bla bla bla...

Kai as miegu man gyvunai trukdo, pavargstu, nes kai "isimontuoja" tai i sulenktu koju linki, tai prisglaudzia nugaryte prie pilvo... Kates gi dar ir ant virsaus uzsirioglina, pavisrsti ju patiesaliuku... Tad miegamojo duris stengiuosi uzsidaryti, bet diena, kas gudresnis tas pirmesnis, va ir dabar kate isitaisiusi ant keliu dribso, kai suo salia koju isitaises snaudzia.

Jei saziningai, miegoti veinai geriausiai, nes labai jautriai miegu, jei prie manes kas spaudziasi pasitraukiu, noredama siek tiek laisves. Buna taip, kad pabundu balansuodama ant lovos krasto, aciu Dievui dar niekada nesui iskritusi, bet siaip kvailai atrodo, kai zinai jog lova dvieju metru plocio.

Taigi, as uz miegojima vienai, arba su vyru, vaiku, bet ne su augintiniais.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 30, 12:14)

Va as mislyju, patsai pastoviai menkini kitu nuomone ypac tu, kurie masto kitaip nei tu. Bet va kodel manaisi, kad kitiems idomi tavoji...

Is esmes, vel galiu ijungti, kaip as vadinu "veidrodine" diskusija, t.y. viska ka tu parasei neva nepuldamas ant kitaip mastanciu, peradresuoti ta pati tau, paie tavo nuomone, bet tuomet, o paradoksas, tu izvelgsi tame puolima.

VA todel man labai keista, kai sikantys ant kitu, pasidaro labai jautrus, kai su jais elgiamasi analgoiskai, kaip elgiasi jie.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 30 gruodžio 2018 - 13:17
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 30, 12:14)

Duotų man kas valią, išskersčiau tuos, kas gyvūnų nemyli. Vistiek jie labai blogi žmonės. Tai geras apvalymas išeitų
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 12 30, 13:06)
Duotų man kas valią, išskersčiau tuos, kas gyvūnų nemyli. Vistiek jie labai blogi žmonės. Tai geras apvalymas išeitų

Tu net nezinai kokie mano butu planai susitavrkyti su tais slyksciais sobakoliubais.

Na gerai uzteks sneket, eik treniruotis kovose su peiliais, nes gal kas duos valia. Niekad negali zinot. Va per kara atejo Hitleris ir dave valia kai kam pasaudyt. Po to grizo Stalinas ir vel kai kas gavo valia, pries koki 30 metu snekejausi su vienu stribu (dabar jau kojas pakrates)

Pasaulis eina velniop, visokiee issigimeliai vel gaus valia manau... Kokia pas tave susikta meile, jei tau tik pjauti noras kyla...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 30, 13:17)
Tu net nezinai kokie mano butu planai susitavrkyti su tais slyksciais sobakoliubais.

Na gerai uzteks sneket, eik treniruotis kovose su peiliais, nes gal kas duos valia. Niekad negali zinot. Va per kara atejo Hitleris ir dave valia kai kam pasaudyt. Po to grizo Stalinas ir vel kai kas gavo valia, pries koki 30 metu snekejausi su vienu stribu (dabar jau kojas pakrates)

Pasaulis eina velniop, visokiee issigimeliai vel gaus valia manau... Kokia pas tave susikta meile, jei tau tik pjauti noras kyla...

Jo, geri laikai buvo biggrin.gif

Tikrai taip, jokių sušiktų nemyliu, tik savus ir tik labai gerus žmones. Gerumas pirmiausia matuojamas meile gamtai ir gyvūnams tongue.gif
Atsakyti