QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 30, 11:48)
Juokdares. Lyginant vyrus su shunimis. Visishkas dugnas.
Jau kai vyrai lygina zhmona su apmokama prostitute, tai 100 kart dvasingesnis pavyzdys.
Shuo geras voljere arba negyvas. Taskas.
Visai neturi humoro jausmo
Gi koks skirtumas, sunekas-vyras ar preke-moteris... Ir tolimesnis tavasis bla bla bla...
Kai as miegu man gyvunai trukdo, pavargstu, nes kai "isimontuoja" tai i sulenktu koju linki, tai prisglaudzia nugaryte prie pilvo... Kates gi dar ir ant virsaus uzsirioglina, pavisrsti ju patiesaliuku... Tad miegamojo duris stengiuosi uzsidaryti, bet diena, kas gudresnis tas pirmesnis, va ir dabar kate isitaisiusi ant keliu dribso, kai suo salia koju isitaises snaudzia.
Jei saziningai, miegoti veinai geriausiai, nes labai jautriai miegu, jei prie manes kas spaudziasi pasitraukiu, noredama siek tiek laisves. Buna taip, kad pabundu balansuodama ant lovos krasto, aciu Dievui dar niekada nesui iskritusi, bet siaip kvailai atrodo, kai zinai jog lova dvieju metru plocio.
Taigi, as uz miegojima vienai, arba su vyru, vaiku, bet ne su augintiniais.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 30, 12:14)
Sobakoliubes nuomone man neidomi. Ta kazkoks iskrypimas. Eik i tvartus voljerus, gyventk voliokis ten ir mylek tuos savo gyvunus, niekas nebus pries.
Gyvunu myletojai daznai buna silpnaprociai, vaikstto i svecius tamposi savo sunis, ar paleidzia shunis vienus.
MB irgi laike suni. Kai isigijo mane, ta kale isveze i kaima.
Va as mislyju, patsai pastoviai menkini kitu nuomone ypac tu, kurie masto kitaip nei tu. Bet va kodel manaisi, kad kitiems idomi tavoji...
Is esmes, vel galiu ijungti, kaip as vadinu "veidrodine" diskusija, t.y. viska ka tu parasei neva nepuldamas ant kitaip mastanciu, peradresuoti ta pati tau, paie tavo nuomone, bet tuomet, o paradoksas, tu izvelgsi tame puolima.
VA todel man labai keista, kai sikantys ant kitu, pasidaro labai jautrus, kai su jais elgiamasi analgoiskai, kaip elgiasi jie.