Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2018 12 29, 21:38)
tai kam is vis tada svesti? As tai suprantu, jei sventi, tai darai kazka sau idomaus, smagaus, o jei tik vyniuko isgeri, kaip kiekviena vakara, tai kam tai vadinti sventimu?

ot kimbat ptie žmogaus. Nu tai gal ne kiekvieną vakarą geria, tai šį ir išgėrė kartu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2018 12 29, 22:06)
Visad eilinius pirkinius po eglute pasidedi🙄

taip , ta jau pirmoje ar antroje zinuteje parasiau, nesureiskminu Kaledu dovanu, man tos dovanos del vaikus svarbiausia ta diena, ne del saves, nu ka vel viska is naujo rasyti? ko tuo metu reikia, to ir nusiperku, ka randu sau naudingo.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 12 29, 22:25)
ot kimbat ptie žmogaus. Nu tai gal ne kiekvieną vakarą geria, tai šį ir išgėrė kartu biggrin.gif

lotuliukas.gif tai jau kiek cia raso, kad geria jau man daug biggrin.gif o zmona sake negeria is vis, negali, tai jis tik vienas geria biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2018 12 29, 22:08)
Va ir as kazkaip pasimeciau, nes pamenu kad rase jog po eglute kaip dovana pasidejo. Veliau pacios rekacija i jos tokia keistoka dovana ir t.t.
Ai tebunie, eilini karta vartaliojasi... Jau galima priprasti.

nu taip nusipirkau ir pasidejau po eglute kelis daiktus, vienas is ju buuvo grazios kokybiskos kojines mirksiukas.gif ir ka? tai pirkinys sau, ne geriausia dovana, tai gal jau nusiraminkit ? mirksiukas.gif
nu jo vartaliojat, vartaliojat paprastas mintis, jau paskui jums jos vartaliojasi, jei taip nedarytumet ir is tikro nemakaluotumet, kaip gyretes tai ir nepasimestumt tarp savo melu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 29 gruodžio 2018 - 22:37
QUOTE(Moonte @ 2018 12 29, 21:58)
O kas cia keisto...
Jei paciai geriausia dovana kojines, o jam skaniai pavalgyti yra svente. Kiekvienam savo.

QUOTE(lutuke123 @ 2018 12 29, 22:03)
Kaip is eilinio pirkinio sau gavosi geriausia dovana ?  blink.gif  biggrin.gif  sugebat jus lotuliukas.gif

QUOTE(lutuke123 @ 2018 12 29, 22:34)
nu taip nusipirkau ir pasidejau po eglute kelis daiktus, vienas is ju buuvo grazios  kokybiskos kojines mirksiukas.gif   ir ka? tai pirkinys sau, ne geriausia dovana, tai gal jau nusiraminkit ?  mirksiukas.gif
nu jo vartaliojat, vartaliojat paprastas mintis, jau paskui jums jos vartaliojasi, jei taip nedarytumet ir is tikro nemakaluotumet, kaip gyretes tai ir nepasimestumt tarp savo melu  mirksiukas.gif

Kaip sakoma, be reikalo nekelk, be garbes nenuleisk.

Taigi, ne as pradejau kabinetis ir meluoti. Siaip tamstos teiginiai vienas kitam priestarauja. Vartykites toliau. Ar sveiko proto zmogus des po eglute siaips sau pirkinius...

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 12 29, 22:25)

Na jau, na jau...
Zmogelis vartoja dazniai, idomiausia, kad neuzmirsta cia prasinesti, del to ir atsimenam, del kokiu priezasciu jis tai daro, bent jau man, neidomu biggrin.gif Jei ka, jis dalinasi savo gurmaniskais atradimais, kad ir rase apie sveriama silke su grybais. Taigi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 29 gruodžio 2018 - 23:00
QUOTE(Moonte @ 2018 12 29, 22:51)
Kaip sakoma, be reikalo nekelk, be garbes nenuleisk.

Taigi, ne as pradejau kabinetis ir meluoti. Siaip tamstos teiginiai vienas kitam priestarauja. Vartykites toliau. Ar sveiko proto zmogus des po eglute siaips sau pirkinius...

jus bent zinot, kad jus nesveika? labai... ka jus cia irodete, kas cia jum kam priestarauja? doh.gif
kur gavosi jau is geriausios dovanos, SIAIP sau pirkiniai, labai smagu vis po kelis zodelisu prideti?? lotuliukas.gif jau is vis nebezinojot prie ko prikibti, prikibot prie kojiniu? gal ikelisit taisykles, kas gali butu Kaledines dovanos? lotuliukas.gif jau visai apgailetina unsure.gif
rasau letai, kad visos moontes suprastu: nusipirkau geras, grazias, kkokybiskas kojines ir kelis dar daiktelius, kruriuos, kaip dovana nuo senelio pasidejau po eglute, kartu su kitu seimos nariu dovanom, kojines man nera nei geriausia dovana, nei siaip sau pirkinys, tai eilinis, siuo metu naudingas pirkinys, kuris man buvo rekalingas, kuris man mielas, vis dar jauciu bus neaisku lotuliukas.gif

kabinotes Iodmuciai i gerkle , bet dar nuodu liko, neturit kam istaskyti? lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 12 29, 23:09)
jus bent zinot, kad jus nesveika? labai... ka jus cia irodete, kas cia jum kam priestarauja? doh.gif
kur gavosi jau is geriausios dovanos, SIAIP sau pirkiniai, labai smagu vis po kelis zodelisu prideti?? lotuliukas.gif jau is vis nebezinojot prie ko prikibti, prikibot prie kojiniu? gal ikelisit taisykles, kas gali butu Kaledines dovanos? lotuliukas.gif jau visai apgailetina  unsure.gif
rasau letai, kad visos moontes suprastu: nusipirkau geras, grazias, kkokybiskas kojines ir kelis dar daiktelius, kruriuos, kaip dovana nuo senelio pasidejau po eglute, kartu su kitu seimos nariu dovanom, kojines man nera nei geriausia dovana, nei siaip sau pirkinys, tai eilinis, siuo metu naudingas pirkinys, kuris man buvo rekalingas, kuris man mielas, vis dar jauciu bus neaisku lotuliukas.gif

kabinotes Iodmuciai i gerkle , bet dar nuodu liko, neturit kam istaskyti? lotuliukas.gif

Oi aciu, toks puikus, labai sveikos moteriskes postelis 4u.gif

O svarbiausia, cia jau temos dalyviams, atkreipkite demesi kas prie ko pradejo kabinetis biggrin.gif
Siaip buvo toks ramus postelis Montei, i ka melage sureagavo, praleido proga patyleti. Prigauta meluojant paleido eiline savo zodine tryyyyda. Suprask, geriausia gynyba puolimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 29 gruodžio 2018 - 23:16
QUOTE(Moonte @ 2018 12 29, 23:11)
Oi aciu, toks puikus, labai sveikos moteriskes postelis  4u.gif
O svarbiausia, cia jau temos dalyviams, atkreipkite demesi kas prie ko pradejo kabinetis  biggrin.gif
Siaip buvo toks ramus postelis Montei, i ka melage sureagavo, praleido proga patyleti. Prigauta meluojant peleido eiline savo zodine tryda. Suorask, geriausia gynyba puolimas.

doh.gif unsure.gif 4u.gif jusu tikriausiai niekas nemyli, kad jus is kojiniu detektyva pati padaret pati isprendet, dar kazka pisifantazavot lotuliukas.gif jauicu ir sapnuosit mano ojines ir rytoj dar kazka atkasit lotuliukas.gif ir vel tas kreipimasisi i forumo dalyvius, nu nezinau zodziu sitam absurdui aprasyti, ir vel bereikalo su jumis leidausi i pokalbi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 12 29, 23:16)
doh.gif  unsure.gif  4u.gif jusu tikriausiai niekas nemyli, kad jus is kojiniu detektyva pati padaret pati isprendet, dar kazka pisifantazavot lotuliukas.gif jauicu ir sapnuosit mano ojines ir rytoj dar kazka atkasit lotuliukas.gif ir vel tas kreipimasisi i forumo dalyvius, nu nezinau zodziu sitam absurdui aprasyti, ir vel bereikalo su jumis leidausi i pokalbi lotuliukas.gif

4u.gif

Dziaugiuosi, kad pati esi mylima. Labai net akivaizdu, ka reiskia padetos sau paciai pedkelnes po eglute.

Kas cia ka nori apgauti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 29 gruodžio 2018 - 23:23
QUOTE(Moonte @ 2018 12 29, 23:18)
4u.gif

Dziaugiuosi, kad pati esi mylima. Labai net akivaizdu, ka reiskia padetos sau paciai pedkelnes po eglute.
Kas cia ka nori apgauti...

KOJINES, ne pedkelnes lotuliukas.gif kiek kartu rasei apie tas mano kojines tiek kartu kazka nuo saves pridedi . lotuliukas.gif
Pas jus seimoje dovanomis meile ismatuojama? console.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 12 30, 00:39)
KOJINES, ne pedkelnes lotuliukas.gif kiek kartu rasei apie tas mano kojines tiek kartu kazka nuo saves pridedi . lotuliukas.gif
Pas jus seimoje dovanomis meile ismatuojama?   console.gif

Ka as zinau, jei zmogus pastoviai gaudama virtualiai i snuki ir vel raunasi... Matyt patinka. Tik prasau jokiu pretenziju, kad moteriskei suteikiu bent jau taip malonuma, matyt ir toks demesys j veza, na kaip ta, pacios sau dovanele po eglute.

Musu seimoje, zmones sau patiems dovanu po eglute nedelioja, nes yra kas po eglute jiems tas dovanas padeda ir kam jie dovanas dovanoja.

O tamstai ryskiai probemos su meile, nes vadovaujantis tamstos isdestyta kojiniu logika, jus labai daznai apie ja kalbate ir sasajas randate apie kurias as nerasiau ir negalvojau rasyti. Bet tiek to, bent jau man tai ne esme. Juk svarbiausia, kad esate mylima, dovanojate sau kokyyyybiskas kojines. Vnz viska sau mielajai, viskas sau. Tikiuosi dabar bus gerai parasyta ir busite apsipatenkinusi.

Gluminančios tyrimo išvados: geriausiais lovos kompanionais moterys pripažįsta ne vyrus

Kaip jums tai patinka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 30 gruodžio 2018 - 01:15

Mergaitės, na kam taip reikia aiškintis, koks tikslas,kas nuo to pasikeis?Ir kuri teisi liks?Juk abi esate savaip teisios.

Geras straipsnis.Aš pati miegu su šuniu.

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 12 29, 20:22)
Man patinka dovana, kuri pirkta butent man, galvojant apie mane, norint mane nudziuginti ir tikrai ji neprivalo buti praktiska. Pati renku dovanas ilgai ir apgalvotai, niekada nelaukiu paskutines minutes. Buna ir taip, kad kur nors vaikstant, ar siaip bendraujant zmogui praslista jo norai, uzsirasau i bloknoteli. Visai normaliai bent jau man dovanas pradeti pirkti sausio menesi.

Darau taip pat. Paprastai superku per rudeni dovanas. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2018 12 29, 21:59)
Man labai lengva dovanoti dovanas, :knygos, veiklos čekiai ir pan

Man tai tokios biski "tuscios" dovanos, kur bet kam gali iteikt, mazai pazistamam. Labai smagu gauti tai, kas rodo, kad tas zmogus tave pazista daugiau negu dauguma aplinkiniu.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 12 29, 22:38)
tai kam is vis tada svesti? As tai suprantu, jei sventi, tai darai kazka sau idomaus, smagaus, o jei tik vyniuko isgeri, kaip kiekviena vakara, tai kam tai vadinti sventimu?

Jei tau tinka kojines per kaledas, nes ju nsureiksmini, tai gal kazkas nesureiksmina santuokos metiniu ir jiems tinka isgerti vyno prie vakarienes?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 12 30, 01:08)

nors aš ir gyvūnų, ypač šunų mylėtoja, bet man juokinga

"apklausiant 962 įvairiuose Jungtinių Valstijų regionuose gyvenančias moteris". Tos visos apklausos apskritai yra gana juokinga, nes kai šitiek žmonių pasaulyje, planeta tokia perpildyta, kažkas dar drįsta skelbti išvadas iš nė 1000 nesiekiančio skaičiaus žmonių biggrin.gif

Mano rezultatas kardinaliai priešingas. Šuo kaip tik trukdo. Vienas guldavosi ant pėdų ir jas nuspausdavo, kitas ant pagalvės virš galvos ir tik žiūrėk, kad lapkomis nepaspardytų biggrin.gif
Tuo tarpu vyras nekenkia niekaip. Šunį labai gerai apkabinti 15 minučių, pasiglaustyti, pasibučiuoti ir lai sau eina į savo aksominę lovytę smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 30 gruodžio 2018 - 11:20