Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2018 12 29, 19:00)
tai gal itin žemai buvote? arba gal save apgaudinėjate, kad anie besieliai. Kiekvienas gyvis susielis, nesvarbu ant kiek ji juoda būtų

Analogiskai ir su tamstos matymu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 12 29, 18:58)
Puodas yra banali dovana.Valgis  tame puode bus gaminamas visiems, tai kokia čia dovana moteriai?Mano supratimu dovana turi būti miela širdžiai, ir kelti malonias mintis.Pvz, pasižiūri į daiktą ir prisimeni, kada,kur buvote, kai gavai tą dovanėlę.Man labiausia patinka kas galima kabinti ant savęs.
</p>

Man patinka dovana, kuri pirkta butent man, galvojant apie mane, norint mane nudziuginti ir tikrai ji neprivalo buti praktiska. Pati renku dovanas ilgai ir apgalvotai, niekada nelaukiu paskutines minutes. Buna ir taip, kad kur nors vaikstant, ar siaip bendraujant zmogui praslista jo norai, uzsirasau i bloknoteli. Visai normaliai bent jau man dovanas pradeti pirkti sausio menesi.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 12 29, 19:22)
Analogiskai ir su tamstos matymu  mirksiukas.gif

jūs tikėkite kuo norit, man tai kas? kiekvienam pagal tikėjimą ar ne? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 12 29, 20:58)
Puodas yra banali dovana.Valgis  tame puode bus gaminamas visiems, tai kokia čia dovana moteriai?Mano supratimu dovana turi būti miela širdžiai, ir kelti malonias mintis.Pvz, pasižiūri į daiktą ir prisimeni, kada,kur buvote, kai gavai tą dovanėlę.Man labiausia patinka kas galima kabinti ant savęs.
</p>

Esu savo vyrui dovanų pirkusi keptuvę, kurios jis norėjo, bet vis pinigų gailėjo. O per šias Kalėdas sūnaus merginai dovanojau kočėlą kalėdiniams sausainiams (tokį su raštais). Man nesvarbu, ar dovana banali, ar ne, svarbu, kad tai būtų tai, ko žmogui reikia.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 12 29, 19:33)
jūs tikėkite kuo norit, man tai kas? kiekvienam pagal tikėjimą ar ne? mirksiukas.gif

Analogiskai. Vieniems tikejimas, kitiems zinojimas, tretiems matymas, kiekvienam savo, viskas priklauso nuo vertybiu, kas kam svarbu esant gyviems ir ko ne-/tikisi mirus.
Papildyta:
QUOTE(Ašaka @ 2018 12 29, 19:33)
Esu savo vyrui dovanų pirkusi keptuvę, kurios jis norėjo, bet vis pinigų gailėjo. O per šias Kalėdas sūnaus merginai dovanojau kočėlą kalėdiniams sausainiams (tokį su raštais). Man nesvarbu, ar dovana banali, ar ne, svarbu, kad tai būtų tai, ko žmogui reikia.

Butent, dovana turi itikti zmogui kuriam dovanojama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 29 gruodžio 2018 - 20:01
QUOTE(lutuke123 @ 2018 12 29, 17:37)

net visai viska atmetus, kazin kiek moteru noretu vyro su krutine...  hmm.gif

Moterims tai nesudaro problemu. Jau patikekit.

Va vyras su pute, jau zinokit problematiskas reikalas, kiek skaiciau...
Atsakyti
Stačiai puiku, jei dovana atitinka žmogaus poreikius.O jei vengi virtuvės, o tau te kokį puodą?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 12 29, 16:47)
Na ka jau, zmogus svencia jubilieju, net ta proga vyna geria...

Itariu, zmona ta proga iskuope namus, paruose vakariene (siaip nakstokai)... Na o jis prasedejes SM padarys anai loska, sudalyvaus "sventime", gal ir desertas bus...  biggrin.gif

Kazkas tame negerai?

Ne girtuoklis, neruko, neina pas bobas, alga namo parnesa - svajoniu vyras.
Atsakyti
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72306220" data-time="1546097828"><div><p>o kuom puodas blogai vartotojo įkelta nuotraukajei kokybiska puoda kas padovanotu, apsidziaugciau.
O tai kokios jums dovanos patinka, butinai nenaudojamos daznai ir nepraktiskos? vartotojo įkelta nuotrauka

</p></div></blockquote><p>Puodas yra banali dovana.Valgis  tame puode bus gaminamas visiems, tai kokia čia dovana moteriai?Mano supratimu dovana turi būti miela širdžiai, ir kelti malonias mintis.Pvz, pasižiūri į daiktą ir prisimeni, kada,kur buvote, kai gavai tą dovanėlę.Man labiausia patinka kas galima kabinti ant savęs.
</p>

Va va. Arba veikla dovana, naujos patirtys
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 12 29, 20:30)
Stačiai puiku, jei dovana atitinka žmogaus poreikius.O jei vengi virtuvės, o tau te kokį puodą?

Ant galvos tą puodą užmaučiau
Atsakyti
Man patinka praktiškos dovanos, bet neutralios (nes nei kvepalų, nei papuošalų ar pan. dalykų man vargiai kas pataikys, kad ir kiek mane pažinotų; o jei pati nurodau, tai irgi neįdomu). Bet tokios kaip čia išsireiškus - visgi dovaninio, brangesnio tipo. Pvz. tai gali būti kokia nors super duper arbata, kurios pati kasdienai nepirkčiau ar koks aliejus super krūtas, gali būti kokia gera užrašinė, žvakės ar muilai išgrąžinti natūralūs ir rankų darbo ar pan. Bet geriau kai tokius dalykus ne vyras dovanoja, o jau kraujo giminių šeima. Su vyru man regis geriausia kartu sau kažką nusipirkti kaip bendrą dovaną.
Atsakyti
Man labai lengva dovanoti dovanas, :knygos, veiklos čekiai ir pan
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 12 29, 18:58)
kad nuo tešlų tokių jau daug smile.gif pvz. ir Cololo toks buvo, gerai, kad susiėmė

nu manau siek tiek kitaip atrodo, nei normali moteriska kokio ten sake jis dydzio B , D? krutine biggrin.gif
Papildyta:

biggrin.gif nu deimantu verinys, aisku, nebloga dovana butu, bet man Kaledom puodas butu labai gera dovana biggrin.gif Gimtadieniui tikrai netiktu, bet Kaledom, man pats tas butu, siaip ir puodus ziurejausi, bet neradau, kokio noriu biggrin.gif Man Kaledos seimos svente kazkaip, ir nelaukiu as asmeniniu dovanu visai, vaikyste praejo jau smile.gif
ps dovana ta, gi buvo man paciai sau, tai va ka norejau ta ir nusipirkau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 29, 20:28)
Moterims tai nesudaro problemu. Jau patikekit.
Va vyras su pute, jau zinokit problematiskas reikalas, kiek skaiciau...

kai kuriom, ypac lesbietem patinka, kiek skaiciau ir tas ir tas biggrin.gif

Bet siaip normaliom tai negirdejau dar kad patiktu, cia kazin ar nors vienai patiktu?
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 12 29, 20:30)

reiskai namiokas lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 29, 20:46)
Kazkas tame negerai?

Ne girtuoklis,  neruko, neina pas bobas, alga namo parnesa - svajoniu vyras.

tai jau viskas atsventet? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 29 gruodžio 2018 - 21:14
QUOTE(lutuke123 @ 2018 12 29, 21:14)
tai jau viskas atsventet?  blink.gif

taip. Ji pasake, kad uzteks man siandien gerti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 29 gruodžio 2018 - 21:20