Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Moonte @ 2018 12 29, 15:47)
Dekui, man nemirtinga siela svarbiau, as ja neparceliuoju. Taigi pacios mokymai, sorry, labaiau tinka

tai kad visų nemirtinga ji, net savižudžių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 29, 16:15)
Rūgščios vynuogės – žmogaus elgesys, kai negalėjimas ko nors įsigyti ar kur nuvykti ir pan. pakeičiamas atsisakymu tai daryti, motyvuojant tikrais ar tariamais prekės trūkumais ar kelionės sunkumais. Posakis paimtas iš Ezopo (Aesopus, VI a. pr. m. e.) pasakėčios „Lapė ir vynuogės“, kurioje lapė, negalėdama pasiekti aukštai augančių vynuogių, galop nueina šalin, ramindama save, kad vynuogės esą dar rūgščios, neprinokusios.

Cia kad priminciau, kur buvo rasoma apie prekes.

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 29, 16:22)
Tikrai nesupratai. Nes as niekuomet nesakiau, kad kazkas privalo kazka daryti.

As teigiau, kad kitas turi neprimesti kazkokiu pareigu, jei jau vykdomos kitos.
Sakysim dalintis buities darbus.

Jus praleidziate svarbu skirtuma, kad tu buities darbu suvokimas galii buti labai skirtingas.
Vienoks tinginiui apsileidusiam, o kitoks pedantui drabstuoliui.

As deja prie tinginiu. Jei reikia MB susitvarkyti namus - tegu tvarko neapsikentus, o jei nenori - tegu miega ikisus snipa i pagalve
Kokias pekes?

Cia pastoviai kazkas jaucia pareiga priminti, kaip niekas manes nenoretu,, kaip man blogai ir t.t.

Butu gal svarstytina, jei ne tas uolus kartojimas, matyt bandant kazkuo save itikinti
Papildyta:
Nepykit einu su MB gerti vyno ir svesti... vestuviu jubiliejus, tai jau atleiskit

Apie kurias pastoviai rasai. Ir tau Ezopo potekstes nesuprasti, neduota. Nes ganetiniai isprievartavai Ezopo mintis.

Jei ka, as pastoviai rasau tau koks esi tu, ne del tu priezasciu, kurias ivardini. O todel, kad pats budamas sutriu sutrius, zeimini kitus zmones. As kaip NEVA dorovinga, manau turiu teise tau pasakyti savo dorovinga tiesa, kaip ir tu savaja tiesa rezi kitam. Bet idomiausia, kad tu, dorovingasis sutriau, NEIZVELGI TAME PUOLIMO, bet kai as rasau tapati tau, izvelgi agresija.

As pvz. kartoju tik tau, kad galu gale suvoktum, kad ne visiems SUBINE YRA DOROVES SIMBOLIS, kaip tau. Siaip gali uzsideti sau pliusuka, tu vienintelis kuriam kartoju, kiti zmones, kazkaip savaime supranta, kas desninga.

Melagis. Jubiliejus.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 12 29, 16:24)
tai kad visų nemirtinga ji, net savižudžių smile.gif

Kas ja parceliuoja uz pasalugas, tas jos neturi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 29 gruodžio 2018 - 16:36
QUOTE(Moonte @ 2018 12 29, 16:31)
Kas ja parceliuoja uz pasalugas, tas jos neturi.

pasakos. Net visokie parazitai, velniai pvz., ir tie susieliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2018 12 29, 16:22)
Girdi, kaip tylu? Čia mes apalpom iš pavydo tavo žmonai smile.gif ar... Kiaulei?

Na ka jau, zmogus svencia jubilieju, net ta proga vyna geria...

Itariu, zmona ta proga iskuope namus, paruose vakariene (siaip nakstokai)... Na o jis prasedejes SM padarys anai loska, sudalyvaus "sventime", gal ir desertas bus... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 12 29, 16:43)
pasakos. Net visokie parazitai, velniai pvz., ir tie susieliai smile.gif

Pasakos, ne pasakos, isitikinsime kai mirsime...
Atsakyti
Pazadekit sau naujais metais nebesirieti.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 12 29, 16:47)
Pasakos, ne pasakos, isitikinsime kai mirsime...

kad ir mirt nereikia, aš jau dabar matau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuolat @ 2018 12 29, 09:54)

<p>Labai fainas kai nežinot kaip keikė savo exę kai skyrėsi. Viskas jau tuom ir pasakyta apie jo gerumą. </p>
<p> </p>
<p>Dėl kojinių, tai pamaniau, kad prisegamos  rolleyes.gif  o čia paprastos  blink.gif</p>

ne tikrai nepazystu sio zmogaus, tik reportaza paziurejau, tai gal suvalkietis labai? biggrin.gif

nu jo paprastos, nepaprastos, labai grazios ir smagios, su snaigem, besmegeniais biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2018 12 29, 10:20)
Tiesiog kojines, net prisegamos, yra toks buitinus dalykas, panašiai kaip sau po eglute pasidovanoti puodą košei.

o kuom puodas blogai blink.gif jei kokybiska puoda kas padovanotu, apsidziaugciau.
O tai kokios jums dovanos patinka, butinai nenaudojamos daznai ir nepraktiskos? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 12 29, 11:05)
aš pasitikiu savo pojūčiais mirksiukas.gif yra tokių forumiečių, kuriuos skaitant bloga darosi, o nuo jo neina negatyvi energija smile.gif

pritariu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ašaka @ 2018 12 29, 11:35)
Pas šitą dieduką teko lankytis gamtinės žemdirbystės seminare, kaip žmogus tikrai įdomus ir idėjų visokių pilnas, bet kaip vyras - ne, ne ir dar karą ne, nors tuomet jis su 30-mete gyveno.

blink.gif oho nepescias diedukas lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2018 12 29, 15:10)
Taip, as gyvenu TOBULAI, o svarbiausia esu laimingas zmogus, nes myliu ir esu mylima ir nepardavineju savo sielos.

bet tai kazko niekaip tas nesijaucia, nei i svieno posto, nei laselis to kas parasyta blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2018 12 29, 16:18)
Suprantu ir tavo tikėjimas, kad žmonai pavydim, yra labai mielas. Gražu net.

net visai viska atmetus, kazin kiek moteru noretu vyro su krutine... hmm.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 29, 16:22)

Cia pastoviai kazkas jaucia pareiga priminti, kaip niekas manes nenoretu,, kaip man blogai ir t.t.

Butu gal svarstytina, jei ne tas uolus kartojimas, matyt bandant kazkuo save itikinti
Papildyta:
Nepykit einu su MB gerti vyno ir svesti... vestuviu jubiliejus, tai jau atleiskit

Manau, kaip bebutu Idomucia turi labai jau vertinti savo zmona, kad ji tave pakencia biggrin.gif

nu va tik i vakare sventimas, jei jau jubiliejus. Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 12 29, 16:49)
Pazadekit sau naujais metais nebesirieti.

Nemegstu meluoti net sau. Galima viduje pasizadeti maziau reaguoti 4u.gif

QUOTE(Monteverte @ 2018 12 29, 16:57)
kad ir mirt nereikia, aš jau dabar matau smile.gif

O as zinau, nes ten buvau.

QUOTE(lutuke123 @ 2018 12 29, 17:31)

bet tai kazko niekaip tas nesijaucia, nei i svieno posto, nei laselis to kas parasyta  blink.gif

Ne koznam pabaznam Dievo suda uostyt. Jei ka cia patarle.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 12 29, 17:40)
Nemegstu meluoti net sau.

realy? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 12 29, 17:37)
net visai viska atmetus, kazin kiek moteru noretu vyro su krutine...  hmm.gif

kad nuo tešlų tokių jau daug smile.gif pvz. ir Cololo toks buvo, gerai, kad susiėmė
Atsakyti

o kuom puodas blogai blink.gifjei kokybiska puoda kas padovanotu, apsidziaugciau.
O tai kokios jums dovanos patinka, butinai nenaudojamos daznai ir nepraktiskos? biggrin.gif

Puodas yra banali dovana.Valgis  tame puode bus gaminamas visiems, tai kokia čia dovana moteriai?Mano supratimu dovana turi būti miela širdžiai, ir kelti malonias mintis.Pvz, pasižiūri į daiktą ir prisimeni, kada,kur buvote, kai gavai tą dovanėlę.Man labiausia patinka kas galima kabinti ant savęs.

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 12 29, 17:40)
O as zinau, nes ten buvau.

tai gal itin žemai buvote? arba gal save apgaudinėjate, kad anie besieliai. Kiekvienas gyvis susielis, nesvarbu ant kiek ji juoda būtų
Atsakyti