QUOTE(Nuolat @ 2018 12 29, 09:54)
<p>Labai fainas kai nežinot kaip keikė savo exę kai skyrėsi. Viskas jau tuom ir pasakyta apie jo gerumą. </p>
<p> </p>
<p>Dėl kojinių, tai pamaniau, kad prisegamos

o čia paprastos

</p>
ne tikrai nepazystu sio zmogaus, tik reportaza paziurejau, tai gal suvalkietis labai?
nu jo paprastos, nepaprastos, labai grazios ir smagios, su snaigem, besmegeniais
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2018 12 29, 10:20)
Tiesiog kojines, net prisegamos, yra toks buitinus dalykas, panašiai kaip sau po eglute pasidovanoti puodą košei.
o kuom puodas blogai

jei kokybiska puoda kas padovanotu, apsidziaugciau.
O tai kokios jums dovanos patinka, butinai nenaudojamos daznai ir nepraktiskos?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 12 29, 11:05)
aš pasitikiu savo pojūčiais

yra tokių forumiečių, kuriuos skaitant bloga darosi, o nuo jo neina negatyvi energija
pritariu
Papildyta:
QUOTE(Ašaka @ 2018 12 29, 11:35)
Pas šitą dieduką teko lankytis gamtinės žemdirbystės seminare, kaip žmogus tikrai įdomus ir idėjų visokių pilnas, bet kaip vyras - ne, ne ir dar karą ne, nors tuomet jis su 30-mete gyveno.

oho nepescias diedukas
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2018 12 29, 15:10)
Taip, as gyvenu TOBULAI, o svarbiausia esu laimingas zmogus, nes myliu ir esu mylima ir nepardavineju savo sielos.
bet tai kazko niekaip tas nesijaucia, nei i svieno posto, nei laselis to kas parasyta
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2018 12 29, 16:18)
Suprantu ir tavo tikėjimas, kad žmonai pavydim, yra labai mielas. Gražu net.
net visai viska atmetus, kazin kiek moteru noretu vyro su krutine...
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 29, 16:22)
Cia pastoviai kazkas jaucia pareiga priminti, kaip niekas manes nenoretu,, kaip man blogai ir t.t.
Butu gal svarstytina, jei ne tas uolus kartojimas, matyt bandant kazkuo save itikinti
Papildyta:
Nepykit einu su MB gerti vyno ir svesti... vestuviu jubiliejus, tai jau atleiskit
Manau, kaip bebutu Idomucia turi labai jau vertinti savo zmona, kad ji tave pakencia
nu va tik i vakare sventimas, jei jau jubiliejus. Sveikinimai