QUOTE(Leksa @ 2018 06 20, 18:19)
vat as zinokit apie savo anyta irgi taip daznai pagalvodavau. Na, negali sveikas psichiskai zmogus noret, kad jo vaikai tarpusavy vienas kita priesu laikytu, negali nekest savo anuku ir vadint juos negraziais zodziais, jei jie net nieko jai blogo nepadare, negali linket savo artimiausiems nelaimiu (pvz.kai mano vyrui palinkejo uzsimust su masina, nes tas JAI nepasake kur isvaziuoja ar kitai marciai palinkejo, kad vaikas ilgai negyventu, t.y. jos anukas).
Deja, niekas is vyro gimines man nepritare, kad to boba psichine. O mano visa gimine sake, kad TAIP ir kuo toliau nuo tokios.
Deja, niekas is vyro gimines man nepritare, kad to boba psichine. O mano visa gimine sake, kad TAIP ir kuo toliau nuo tokios.
taip ir bus matyt, tik kai neina pas psichiatrus, nes neprivaloma, tai ir nediagnozuoja niekas.
Be to, tokie kartais būna ir "gudrūs durniai". Labai moka prie svetimų tykiai, ramiai, su šypsenyte, nusileisti ir atrodo kone tobuli, o ką savo šeimoje išdarinėja, kaip terorizuoja, tai žmonėms sunku patikėti, nes gi jiems atrodo tikutis, gerutis.
Aš asmeniškai gerai pažįstu vieną vyrą, kurio motina buvo išprievartauta ir likusi labai nestabili, o dar savyje nuo vaikystės piktybiškumo, pavydo turėjo (pasakojo tie, kas ją vaikystėje gerai žinojo), tai pragaras tam sūnui vieninteliam buvo. Prieš žmones jį giria, aukština, vaidina, o jį patį tai smugdo. Ką daro, viskas negerai. Turi merginą - negerai, neturi - vėl blogai ir t.t. ir pan.
Ir įdomiausia tai, kad kai motina nusižudė, jo gyvenimas labai aukštyn pakilo ir daug metų jau laikosi.