Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Leksa @ 2018 06 20, 18:19)
vat as zinokit apie savo anyta irgi taip daznai pagalvodavau. Na, negali sveikas psichiskai zmogus noret, kad jo vaikai tarpusavy vienas kita priesu laikytu, negali nekest savo anuku ir vadint juos negraziais zodziais, jei jie net nieko jai blogo nepadare, negali linket savo artimiausiems nelaimiu (pvz.kai mano vyrui palinkejo uzsimust su masina, nes tas JAI nepasake kur isvaziuoja ar kitai marciai palinkejo, kad vaikas ilgai negyventu, t.y. jos anukas).
Deja, niekas is vyro gimines man nepritare, kad to boba psichine. O mano visa gimine sake, kad TAIP ir kuo toliau nuo tokios.

taip ir bus matyt, tik kai neina pas psichiatrus, nes neprivaloma, tai ir nediagnozuoja niekas.
Be to, tokie kartais būna ir "gudrūs durniai". Labai moka prie svetimų tykiai, ramiai, su šypsenyte, nusileisti ir atrodo kone tobuli, o ką savo šeimoje išdarinėja, kaip terorizuoja, tai žmonėms sunku patikėti, nes gi jiems atrodo tikutis, gerutis.
Aš asmeniškai gerai pažįstu vieną vyrą, kurio motina buvo išprievartauta ir likusi labai nestabili, o dar savyje nuo vaikystės piktybiškumo, pavydo turėjo (pasakojo tie, kas ją vaikystėje gerai žinojo), tai pragaras tam sūnui vieninteliam buvo. Prieš žmones jį giria, aukština, vaidina, o jį patį tai smugdo. Ką daro, viskas negerai. Turi merginą - negerai, neturi - vėl blogai ir t.t. ir pan.
Ir įdomiausia tai, kad kai motina nusižudė, jo gyvenimas labai aukštyn pakilo ir daug metų jau laikosi.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2018 06 20, 17:08)
Mano vyras - maratonininkas. Dviračiu, kalnais, MTB. Vaikai iš paskos. Pradžioj vyriausias, dabar ir jaunėlis. Aš 10 metų spardžiausi

va ka ir turiu omeny, jei zmogus sportuoja tai patrauks tiketinai ir artimuosius paskui, vis i sveikata, gal is kart tu 10 km nenubegsi bet va po 10 m visgi gal , geriau gi nei patrauktu i koki azartini losima ar gerima...
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 20, 18:03)
gali... pvz., gali būti psichinis ligonis ir ką tu jai?

tai ir sakau, kad tokiu aveju geras vyras apsaugos savo zmona nuo tokios. Arba ytai isbandymai gyvenime, karmines skolos, maza kas, reikai dirbt su tokai situacija , jei jau atejo gyvenime.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 20 birželio 2018 - 17:34
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 20, 18:31)

tai ir sakau, kad tokiu aveju geras vyras apsaugos savo zmona nuo tokios. Arba ytai isbandymai gyvenime, karmines skolos, maza kas, reikai dirbt su tokai situacija , jei jau atejo gyvenime.

kaip minejau, pazinojau 2 tokias moteris (viena is ju mano anyta). Tai ju sunus savo zmonoms, kurios isliedavo per ju mamas kibirus asaru, sakydavo: ai, tu nekreipk i ja demesio, cia gi mano mama, jos nepakeisi, ignoruok. Stai kokia dazniausiai apsauga nuo savo mamu buna. Todel ir sakau - TIK NASLAITIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jei tai karmine skola, atidirbau ja keliems gyvenimams i prieki! Aplamai sitam gyvenime jau tiek atidirbau skolu, kad iskart arba i roju, arba i nirvana tureciau patekt.
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 20, 13:31)
Kin, tu 100 kart teisi. Aš tik noriu, kad negertų, nerūkytų ir nesimuštų. Ir tai jau gaunu atsakymą, kad man princo ant balto žirgo reikia. Ką jau kalbėt apie kitus lūkesčius. unsure.gif

Oi Rene, kokie mazi tavo reikalavimai. mirksiukas.gif blink.gif Nenori, kad geliu visada atnestu, kaip sitoje dainoje? My Webpage

Jei buciau jauna ir ieskociau vyro, tai pagrindiniai kriterijai butu:

1) kad suprastu humora
2) butu saziningas
3) aktyvus
4) imlus
5) verslus
6) atviras naujovems
7) linksmas

Jei turetu gera isvaizda prie situ isvardytu savybiu, tai butu pliusas. Jei neturetu situ savybiu ir tik isvaizda, nesirinkciau tokio vyro. ax.gif

Atsakyti
sesiu as kuri vakara prie kompo ir is jusu sarasu pasisemsiu ideju savo sarasui smile.gif bo tokio dar nesusirasiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 20, 18:26)
taip ir bus matyt, tik kai neina pas psichiatrus, nes neprivaloma, tai ir nediagnozuoja niekas.

maniske buvo pas psichiatra. Nuejo, pasikalbejo ir issieme pazyma, kad sveika blink.gif Mokejo ji pries svetimus graziai pakalbet, kai reikejo, oj mokejo.
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2018 06 20, 18:39)
Oi Rene, kokie mazi tavo reikalavimai.  mirksiukas.gif  blink.gif Nenori, kad geliu visada atnestu, kaip sitoje dainoje? My Webpage

oi, kaip is tos dainos pasijuokiau smile.gif ypac is dalies apie pinigu atidavima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 20, 17:43)
sesiu as kuri vakara prie kompo ir is jusu sarasu pasisemsiu ideju savo sarasui smile.gif bo tokio dar nesusirasiau smile.gif

karsta.gif hihihi.gif Semkis. Semkis. Tik ziurek, kad tos idejos su realybe neprasilenktu. O tai teks gerai gyveti vienai. Kazkaip nesazininga. Kaip ten mociutes senoveje sakydavo: Reikia nesti savo kryzeli. mirksiukas.gif
Atsakyti
rene, princas, tai princas, ale kur jo zirga desi, jei gausi?
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2018 06 20, 18:49)
karsta.gif  hihihi.gif Semkis. Semkis. Tik ziurek, kad tos idejos su realybe neprasilenktu. O tai teks gerai gyveti vienai. Kazkaip nesazininga. Kaip ten mociutes senoveje sakydavo: Reikia nesti savo kryzeli.  mirksiukas.gif

na, man akiu spalva ne kriterijus, tai gal ir susiderins kazkaip mano kriterijai viename asmenyje biggrin.gif
tai bet kuriuo atveju kartu su komplektu pageidaujamu savybiu gauni siurprizu biggrin.gif ant kryzelio jau ir uztenka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 20, 18:39)
kaip minejau, pazinojau 2 tokias moteris (viena is ju mano anyta). Tai ju sunus savo zmonoms, kurios isliedavo per ju mamas kibirus asaru, sakydavo: ai, tu nekreipk i ja demesio, cia gi mano mama, jos nepakeisi, ignoruok. Stai kokia dazniausiai apsauga nuo savo mamu buna. Todel ir sakau - TIK NASLAITIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jei tai karmine skola, atidirbau ja keliems gyvenimams i prieki! Aplamai sitam gyvenime jau tiek atidirbau skolu, kad iskart arba i roju, arba i nirvana tureciau patekt.

Tai reiskia nelabai geras vyras tada unsure.gif
nu va tai ir gerai.
Bet nezinot, kiek buvot prisidirbusi ir svarbiausai ar tuos isbandymus priemet ir nekeiket zmogaus, linkejot meiles biggrin.gif siaip tokie zmones patys nelaimingi buna, is tiko geriausia juos ignoruoti as jauciu is vis nebendrauciau su tokia anyta. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 20, 17:49)
rene, princas, tai princas, ale kur jo zirga desi, jei gausi?

biggrin.gif

O ka jums duoda tie sarasu sudarinejimai?
O sarasus kokia pati noretumet/turetumet buti savo svajoniu vyrui, sudarinejat? smile.gif
Atsakyti