Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Montekrista.back @ 2018 12 29, 12:05)
Tikite visokiom nesąmonėm smile.gif

Siuo atveju svarbu ne kuo as tikiu, o kuo tiki oponentas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 12 29, 13:38)
bet kad klystate. Aš jau už viską apmokėjusi smile.gif

O cia jau gyvenimas, verciau mirtis, parodys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 12 29, 13:41)
O cia jau gyvenimas, verciau mirtis, parodys  mirksiukas.gif

ir tos nebebijau smile.gif
jūs verčiau savimi rūpinkitės, negi nematote, kad vis ant to paties grėblio minate ir išsigelbėjimo neturite? aš bent jį gavau, o jūs? mirksiukas.gif
Atsakyti

Kai mūsų namuose pradėjome dovanoti šiltas kojines ir puodelius su žiemos atributika, aš paskiau stop.Dovanos tik vaikams, o suaugę ir taip visko prisiperkame.O su savo draugu pasikeisime su šiuo bei tuo.

Mes bent jau su mano puse gimines labai susidelioje dovanas, kad butu prasminga. Visada sakau ko noriu ir dovanos praktiskos gaunasi. Mociute gyvena nuosavame name ir augina zoleles, todel visada prasau dziovintu metu arbatai.  :wub: Mama numezga ka nors mums. As joms dovanoju kremus veidui, nes LT jie brangus, zinau, kad nenusipirks tokius gerus, kaip as galiu. 

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 12 29, 13:43)
ir tos nebebijau smile.gif
jūs verčiau savimi rūpinkitės, negi nematote, kad vis ant to paties grėblio minate ir išsigelbėjimo neturite? aš bent jį gavau, o jūs? mirksiukas.gif

O cia jau kaip paziuresim... mirksiukas.gif
Pasirodo, kad ne viskas paciai duota dar suvokti, rasydama apie mirti as net negasdinau, nes pati mirties nebijau. O pati bijai, jei mano "ligas" grebliais vadini, bent jau man tai turtas, kuris suteike galimybe save, o ir kitus zmones pazinti. Vienas nelabai banalus zmogelis tai ivardino, kaip karmos atidirbinejimas, ir nebutinai savo, kita vertus ligos gali buti ir irankiu suvokti esme, ne tik serganciam, bet ir salimais esantiems. Lakmuso popierelis. Jo minti adaptavau pacios supratimui, jis siek tiek sake kitaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 29 gruodžio 2018 - 15:09
QUOTE(Moonte @ 2018 12 29, 15:03)
O cia jau kaip paziuresim... mirksiukas.gif
Pasirodo, kad ne viskas paciai duota dar suvokti.

tai sakot tobulai gyvenat, kad kitais taip domitės, o ne savimi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 12 29, 15:05)
tai sakot tobulai gyvenat, kad kitais taip domitės, o ne savimi? biggrin.gif

Taip, as gyvenu TOBULAI, o svarbiausia esu laimingas zmogus, nes myliu ir esu mylima ir nepardavineju savo sielos.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 12 29, 15:10)
Taip, as gyvenu TOBULAI, o svarbiausia esu laimingas zmogus, nes myliu ir esu mylima ir nepardavineju savo sielos.

jei ligos jums tobula, ką gi... smile.gif
ties tuo gal ir baikime? smile.gif

o dėl sielų, tai žiūrint kas perka biggrin.gif jums tai tikrai neparduočiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 12 29, 15:11)
jei ligos jums tobula, ką gi... smile.gif
ties tuo gal ir baikime? smile.gif

o dėl sielų, tai žiūrint kas perka biggrin.gif jums tai tikrai neparduočiau mirksiukas.gif

Ne as pradejau...

Kad man, tavosios ir veltui nereikia, kaip ir kito asmens. O savo siela, linkusi pasilikti sau, kaip rakta i nemirtinguma.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 12 29, 15:13)
Ne as pradejau...

Kad man, tavosios ir veltui nereikia, kaip ir kito asmens. O savo siela, linkusi pasilikti sau, kaip rakta i nemirtinguma.

ko jums taip skauda dėl Idomucios ar kito nario? tai net išgalvotas personažas gali būti smile.gif
Nusiraminkite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 12 29, 15:24)
ko jums taip skauda dėl Idomucios ar kito nario? tai net išgalvotas personažas gali būti smile.gif
Nusiraminkite 4u.gif

As neabejinga, kito amsnes skausmui, neteisybei ir t.t. Is prigimties esu altruistas.

Ramintis kaip? buti abejingai... Siaip, as visada, pabreztinai kalbu labai tyliai ir ramiai, kaip manipuliatorei, turetu buti aisku kodel mirksiukas.gif Tad nereikia man projektuoti nebudingos man busenos, norint igelti.

Jei ka, siuo metu labai ramiai uzsiimineju sofistika, bent jau man tai zaidimo forma, ziuriu kiek man uzteks argumentu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 29 gruodžio 2018 - 15:35
QUOTE(Moonte @ 2018 12 29, 15:29)
As neabejinga, kito amsnes skausmui, neteisybei ir t.t. Is prigimties esu altruistas.

Ramintis kaip? buti abejingai... Siaip, as visada, pabreztinai kalbu labai tyliai ir ramiai, kaip manipuliatorei, turetu buti aisku kodel  mirksiukas.gif Tad nereikia man projektuoti nebudingos man busenos, norint igelti.

o ar kas nors čia pagalbos šaukiasi dabar šioje temoje? aš tai nepastebėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 12 29, 15:33)
o ar kas nors čia pagalbos šaukiasi dabar šioje temoje? aš tai nepastebėjau smile.gif

Jus daug ko nepastebit...

Siaip man patinka, stebeti, pacios pastangas tarti paskutini zodi, kai as metau samoningai jauka testi... Kaip manipuliatorei deretu susigaudyti, kad esate manipuliuojama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 29 gruodžio 2018 - 15:39