Pas šitą dieduką teko lankytis gamtinės žemdirbystės seminare, kaip žmogus tikrai įdomus ir idėjų visokių pilnas, bet kaip vyras - ne, ne ir dar karą ne, nors tuomet jis su 30-mete gyveno.
Pas šitą dieduką teko lankytis gamtinės žemdirbystės seminare, kaip žmogus tikrai įdomus ir idėjų visokių pilnas, bet kaip vyras - ne, ne ir dar karą ne, nors tuomet jis su 30-mete gyveno.
Kadangi jus aiskiai ne prie sveentuoliu, tai jums suprantama, nera malonu isgirsti kitokia nuomone....
Esu neva sventesne ir dorovingesne 100 kartu nei pats esi, jei vertinsime pagal paties kriterijus, bet man tavo nuomone ir samprata apie seima slyksti.
Taigi, nereikia metytis alogiskais vertinimais, PURVINAS, SLYKSTUS ISTVIRKELI

tame ir esmė, kad menas yra mokėti manipuliuoti ta energija taip, kad kiti jos nejaustų kaip blogos

«На всякого мудреца довольно простоты»

Pagaliau, turimas galias reikia naudoti saikingai, nes bent jau pati uz jas moki labai brangiai, labai... Cia toks sioks ispejimas, patarimas.

Pagaliau, turimas galias reikia naudoti saikingai, nes bent jau pati uz jas moki labai brangiai, labai... Cia toks sioks ispejimas, patarimas.
Tikite visokiom nesąmonėm

Kadangi jus aiskiai ne prie sveentuoliu, tai jums suprantama, nera malonu isgirsti kitokia nuomone.
Man tikrai nerupi ka tu apie mane galvoji. Jei realybeje toki vya sutikciau, butu lygiai taip pat pabarabanu. Siaip tokio stiliaus vyrai man atrodo turintys sutrikimu ir niekada gyvenime nepriimciau ju nuomones kaip kazko vertingo.

čia jūs apie mane?
ir ką jūs tokio apie mane žinote?

O kas blogo su skorpionais? Mb skorpionas, geresnis uz bet kokį avina ✌️
Nieko prieš neturiu prieš Skorpus..Su moterimis Skorpiukėmis puikiai sutariu,net bent kelias geras drauges turiu.Bet su vyrais,gimusiais po šiuo ženklu visiškai nesutelpu.Kaip ir su vyrai Avinais.Pati esu Vandenukas.
Man tai patinka kai kas padovanoja mielas ir siltas kojines.
Kai mūsų namuose pradėjome dovanoti šiltas kojines ir puodelius su žiemos atributika, aš paskiau stop.Dovanos tik vaikams, o suaugę ir taip visko prisiperkame.O su savo draugu pasikeisime su šiuo bei tuo.

ir nagi...keli puslapiai analizės apie traumuotą Idomučią...
turbūt neverta skaityt...turbūt dar atgal vėl kokia narė...vėl anokia....
Kokios įžvalgos laukiant Naujų ?

ir nagi...keli puslapiai analizės apie traumuotą Idomučią...
turbūt neverta skaityt...turbūt dar atgal vėl kokia narė...vėl anokia....
Kokios įžvalgos laukiant Naujų ?

Siaip, o pati ka siuo psotu norejai pasakyti? Ar ne tapati? Cia reik suprasti pozityvus postas, pasveikinimas su sventem.
Juokiasi puodas, kad katilas juodas.
Papildyta:
Na manau, nemaziau nei pati apie kitus forumo dalyvius...
bet kad klystate. Aš jau už viską apmokėjusi