Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Nuolat @ 2018 12 29, 11:54)
Labai fainas kai nežinot kaip keikė savo exę kai skyrėsi. Viskas jau tuom ir pasakyta apie jo gerumą. 

Pas šitą dieduką teko lankytis gamtinės žemdirbystės seminare, kaip žmogus tikrai įdomus ir idėjų visokių pilnas, bet kaip vyras - ne, ne ir dar karą ne, nors tuomet jis su 30-mete gyveno.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 29, 11:20)

Kadangi jus aiskiai ne prie sveentuoliu, tai jums suprantama, nera malonu isgirsti kitokia nuomone....

Esu neva sventesne ir dorovingesne 100 kartu nei pats esi, jei vertinsime pagal paties kriterijus, bet man tavo nuomone ir samprata apie seima slyksti.

Taigi, nereikia metytis alogiskais vertinimais, PURVINAS, SLYKSTUS ISTVIRKELI biggrin.gif 4u.gif (na ne vien tau kitiems drebti i akis ir baksnoti pirsteliu, nes yra sventesni uz tave nail.gif)
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 29, 11:20)
Apie mane moterys sako, kad as toks mielas, kad norisi isidet i dezute ir nusinest namo. MB sako, kad durnos bobos ir gyvate isileistu i uzanti, kaip jas lengva apmauti

tame ir esmė, kad menas yra mokėti manipuliuoti ta energija taip, kad kiti jos nejaustų kaip blogos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 12 29, 11:43)
tame ir esmė, kad menas yra mokėti manipuliuoti ta energija taip, kad kiti jos nejaustų kaip blogos mirksiukas.gif

«На всякого мудреца довольно простоты» biggrin.gif

Pagaliau, turimas galias reikia naudoti saikingai, nes bent jau pati uz jas moki labai brangiai, labai... Cia toks sioks ispejimas, patarimas.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 12 29, 11:51)
«На всякого мудреца довольно простоты»  biggrin.gif

Pagaliau, turimas galias reikia naudoti saikingai, nes bent jau pati uz jas moki labai brangiai, labai... Cia toks sioks ispejimas, patarimas.

Tikite visokiom nesąmonėm smile.gif
Atsakyti

Kadangi jus aiskiai ne prie sveentuoliu, tai jums suprantama, nera malonu isgirsti kitokia nuomone. 

Man tikrai nerupi ka tu apie mane galvoji. Jei realybeje toki vya sutikciau, butu lygiai taip pat pabarabanu. Siaip tokio stiliaus vyrai man atrodo turintys sutrikimu ir niekada gyvenime nepriimciau ju nuomones kaip kazko vertingo. 

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 12 29, 11:51)
«На всякого мудреца довольно простоты»  biggrin.gif

čia jūs apie mane?
ir ką jūs tokio apie mane žinote? biggrin.gif
Atsakyti

O kas blogo su skorpionais? Mb skorpionas, geresnis uz bet kokį avina ✌️

Nieko prieš neturiu prieš Skorpus..Su moterimis Skorpiukėmis puikiai sutariu,net bent kelias geras drauges turiu.Bet su vyrais,gimusiais po šiuo ženklu visiškai nesutelpu.Kaip ir su vyrai Avinais.Pati esu Vandenukas.

Man tai patinka kai kas padovanoja mielas ir siltas kojines.

Kai mūsų namuose pradėjome dovanoti šiltas kojines ir puodelius su žiemos atributika, aš paskiau stop.Dovanos tik vaikams, o suaugę ir taip visko prisiperkame.O su savo draugu pasikeisime su šiuo bei tuo.

Atsakyti
aš neikada nesutariau su vyrais Vėžiais, erzina smile.gif
Atsakyti
Atėjau pasklausyti, apie ką tarpušventyje rašotės, kalbatės...
ir nagi...keli puslapiai analizės apie traumuotą Idomučią...
turbūt neverta skaityt...turbūt dar atgal vėl kokia narė...vėl anokia....

Kokios įžvalgos laukiant Naujų ? 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 29 gruodžio 2018 - 13:33
QUOTE(given444 @ 2018 12 29, 13:29)
Atėjau pasklausyti, apie ką tarpušventyje rašotės, kalbatės...
ir nagi...keli puslapiai analizės apie traumuotą Idomučią...
turbūt neverta skaityt...turbūt dar atgal vėl kokia narė...vėl anokia....
Kokios įžvalgos laukiant Naujų ?  4u.gif  wub.gif

Siaip, o pati ka siuo psotu norejai pasakyti? Ar ne tapati? Cia reik suprasti pozityvus postas, pasveikinimas su sventem.

Juokiasi puodas, kad katilas juodas.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 12 29, 12:25)
čia jūs apie mane?
ir ką jūs tokio apie mane žinote? biggrin.gif

Na manau, nemaziau nei pati apie kitus forumo dalyvius...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 12 29, 13:37)
Na manau, nemaziau nei pati apie kitus forumo dalyvius...

bet kad klystate. Aš jau už viską apmokėjusi smile.gif
Atsakyti