Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

nu va koks fainas diedukas, kam reikia vyresnio amziaus vyruko, o sakot nera geru vyru Lietuvoje biggrin.gif

https://www.tv3.lt/n...-nuo-manes-bega
Atsakyti

aš jus paskaitau ir komedijos žiūrėt nebereikia, vis šypsaus biggrin.gif

Jei realiai pažinotumei tokį tipažą, juokas nebeimtų.Turiu aš tokį gan artimoje aplinkoje, rimtai draugauti siūlė.Bet kai išdėstė savo požiūrį į gyvenimą ir moterį, tai lėkiau kuo toliau.Ir dar pavydus kaip velnias.Be kita,ko gimęs po Skorpiono ženklu.

Dieduką, gyvenantį šiltnamyje,pasilaikykite sau.Įdomus žmogus, bet su tokiu gyventi būtų tragedija, dėl muilo gabaliuko ataskaitą turėtum duoti.Išaugau iš tokio amžiaus, kai dar tikėjau,kad su mylimuoju ir palapinėje(šiltnamyje) rojus. :lol:

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 12 29, 08:19)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72305728" data-time="1546032316"><div><p>aš jus paskaitau ir komedijos žiūrėt nebereikia, vis šypsaus vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Jei realiai pažinotumei tokį tipažą, juokas nebeimtų.Turiu aš tokį gan artimoje aplinkoje, rimtai draugauti siūlė.Bet kai išdėstė savo požiūrį į gyvenimą ir moterį, tai lėkiau kuo toliau.Ir dar pavydus kaip velnias.Be kita,ko gimęs po Skorpiono ženklu.
</p><p>Dieduką, gyvenantį šiltnamyje,pasilaikykite sau.Įdomus žmogus, bet su tokiu gyventi būtų tragedija, dėl muilo gabaliuko ataskaitą turėtum duoti.Išaugau iš tokio amžiaus, kai dar tikėjau,kad su mylimuoju ir palapinėje(šiltnamyje) rojus. lotuliukas.gif
</p>

O kas blogo su skorpionais? Mb skorpionas, geresnis uz bet kokį avina ✌️
Atsakyti

nu va koks fainas diedukas, kam reikia vyresnio amziaus vyruko, o sakot nera geru vyru Lietuvoje ]

Labai fainas kai nežinot kaip keikė savo exę kai skyrėsi. Viskas jau tuom ir pasakyta apie jo gerumą. 

Dėl kojinių, tai pamaniau, kad prisegamos  :rolleyes:  o čia paprastos  :blink:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuolat: 29 gruodžio 2018 - 09:56
Tikras kriminalas su tom kojinem biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 12 29, 10:12)
Tikras kriminalas su tom kojinem  biggrin.gif

Tiesiog kojines, net prisegamos, yra toks buitinus dalykas, panašiai kaip sau po eglute pasidovanoti puodą košei.
Atsakyti

Tiesiog kojines, net prisegamos, yra toks buitinus dalykas, panašiai kaip sau po eglute pasidovanoti puodą košei.

Vistiek geriau nei puodas :nail:  :P

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuolat: 29 gruodžio 2018 - 10:57
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 12 29, 08:19)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72305728" data-time="1546032316"><div><p>aš jus paskaitau ir komedijos žiūrėt nebereikia, vis šypsaus vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Jei realiai pažinotumei tokį tipažą, juokas nebeimtų.Turiu aš tokį gan artimoje aplinkoje, rimtai draugauti siūlė.Bet kai išdėstė savo požiūrį į gyvenimą ir moterį, tai lėkiau kuo toliau.Ir dar pavydus kaip velnias.Be kita,ko gimęs po Skorpiono ženklu.
</p><p>Dieduką, gyvenantį šiltnamyje,pasilaikykite sau.Įdomus žmogus, bet su tokiu gyventi būtų tragedija, dėl muilo gabaliuko ataskaitą turėtum duoti.Išaugau iš tokio amžiaus, kai dar tikėjau,kad su mylimuoju ir palapinėje(šiltnamyje) rojus. lotuliukas.gif
</p>

aš pasitikiu savo pojūčiais mirksiukas.gif yra tokių forumiečių, kuriuos skaitant bloga darosi, o nuo jo neina negatyvi energija smile.gif
Atsakyti

Man tai patinka kai kas padovanoja mielas ir siltas kojines. Pati sau pasidovanojau veido konturavimo rinkini is Inglot. Susirinkau spalvas kokias reikia ir dabar toks orgazmas atsidaryti dezute. Po eglute dovana MB padejo aisku.

Atsakyti
QUOTE(Nuolat @ 2018 12 29, 10:38)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72305837"> Tiesiog kojines, net prisegamos, yra toks buitinus dalykas, panašiai kaip sau po eglute pasidovanoti puodą košei.</blockquote>
<p> </p>
<p>Vistiek geriau nei puodas nail.gif  tongue.gif</p>

Man tai tas pats būtų smile.gif
Bet šiaip kiekvienam savo ir kojines nera kriminalas.
Atsakyti

Siaip labai neidomu kai jus lojat ant Idomucia. Jau seniai aisku, kad jis turi giliu psichologiniu problemu, pilnas pykcio, iskreipto, despotisko poziurio i santykius, moteris skirsto i sventuoles ir kekses.  Su juo sitom temom diskutuoti tai kaip su tfu daltoniku apie zalia ir raudona. Nematau jokios prasmes.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 29 gruodžio 2018 - 11:17
QUOTE(Monteverte @ 2018 12 29, 11:05)
aš pasitikiu savo pojūčiais mirksiukas.gif yra tokių forumiečių, kuriuos skaitant bloga darosi, o nuo jo neina negatyvi energija smile.gif

Apie mane moterys sako, kad as toks mielas, kad norisi isidet i dezute ir nusinest namo. MB sako, kad durnos bobos ir gyvate isileistu i uzanti, kaip jas lengva apmauti
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 12 29, 11:15)
<p>Siaip labai neidomu kai jus lojat ant Idomucia. Jau seniai aisku, kad jis turi giliu psichologiniu problemu, pilnas pykcio, iskreipto, despotisko poziurio i santykius, moteris skirsto i sventuoles ir kekses.  Su juo sitom temom diskutuoti tai kaip su tfu daltoniku apie zalia ir raudona. Nematau jokios prasmes.</p>

Kadangi jus aiskiai ne prie sveentuoliu, tai jums suprantama, nera malonu isgirsti kitokia nuomone. Tureti nusistatyma, kad bet kokia pute tai dar ne vertybe - savaimee nerodo psichologiniu problemu.

Na taip,, pas mane nera to aklo potraukio patelems. man svarbu dvasines vertybes. Jei kazkur jas uzmatau, tai vertinu. Sventuolee geras dalykas, bet tai tik vvienas elementas.

Ir automobilis gali buti naujas nevazineetas, bet visiskas slamstas.
Atsakyti