https://www.tv3.lt/n...-nuo-manes-bega
aš jus paskaitau ir komedijos žiūrėt nebereikia, vis šypsaus
Jei realiai pažinotumei tokį tipažą, juokas nebeimtų.Turiu aš tokį gan artimoje aplinkoje, rimtai draugauti siūlė.Bet kai išdėstė savo požiūrį į gyvenimą ir moterį, tai lėkiau kuo toliau.Ir dar pavydus kaip velnias.Be kita,ko gimęs po Skorpiono ženklu.
Dieduką, gyvenantį šiltnamyje,pasilaikykite sau.Įdomus žmogus, bet su tokiu gyventi būtų tragedija, dėl muilo gabaliuko ataskaitą turėtum duoti.Išaugau iš tokio amžiaus, kai dar tikėjau,kad su mylimuoju ir palapinėje(šiltnamyje) rojus.
Tiesiog kojines, net prisegamos, yra toks buitinus dalykas, panašiai kaip sau po eglute pasidovanoti puodą košei.
Man tai patinka kai kas padovanoja mielas ir siltas kojines. Pati sau pasidovanojau veido konturavimo rinkini is Inglot. Susirinkau spalvas kokias reikia ir dabar toks orgazmas atsidaryti dezute. Po eglute dovana MB padejo aisku.
Siaip labai neidomu kai jus lojat ant Idomucia. Jau seniai aisku, kad jis turi giliu psichologiniu problemu, pilnas pykcio, iskreipto, despotisko poziurio i santykius, moteris skirsto i sventuoles ir kekses. Su juo sitom temom diskutuoti tai kaip su tfu daltoniku apie zalia ir raudona. Nematau jokios prasmes.