Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2018 12 28, 22:44)
lotuliukas.gif
as tai nupirkau vyrui graziu triusiku rinkini dovanu (del visa ko,)  lotuliukas.gif nieko geriau nesugalvojau, o sau kojines grazias, po eglute padeti lotuliukas.gif
bet pasakysiu viena dalyka, ale kaip sunku rasti ne gejisku triusiku vyram paskutinem dienom pries Kaledas lotuliukas.gif

Po egle reikia vyrams padeti triusikus su skyle priekyje, kad uzgriebt lengviau butu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2018 12 28, 21:45)
O kam tu sau ppo eglute kažką dedi? Ir dar.. Kojines?

Na kad vaikai turetu ka istraukti ir paduoti.
jei vaiku nera, tada tai jau su galva problemos
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2018 12 28, 21:45)
O kam tu sau ppo eglute kažką dedi? Ir dar.. Kojines?

tai vaikam gi dedu tai ir sau su vyru tuo paciu mirksiukas.gif nu nusipirkau daugiau siek tiek, bet ir kojines, tokias fainas radau , senatve jau matyt biggrin.gif O jus ka tik vaikam dedat dovanas po eglute?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2018 12 28, 21:48)
Po egle reikia vyrams padeti triusikus su skyle priekyje,   kad uzgriebt lengviau butu  biggrin.gif

man tai niekaip budavo nesuprantama tos skylutes triusiku priekyje, atrodo neina triusiku nusimauti , nejau rimtai kas nors jomis naudojosi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 28 gruodžio 2018 - 21:52
QUOTE(lutuke123 @ 2018 12 28, 22:49)
tai vaikam gi dedu tai ir sau su vyru tuo paciu  mirksiukas.gif  nu nusipirkau daugiau siek tiek, bet ir kojines, tokais fainas radau , senatve jau biggrin.gif O jus ka tik vaikam dedat dovanas po eglute?

Cia tokios kojines tinkleliu, kurias reikia mautis per galvą? biggrin.gif
Supranti apie ką aš? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 12 28, 22:51)

man tai niekaip budavo nesuprantama tos skylutes triusiku priekyje, atrodo neina triusiku nusimauti , nejau rimtai kas nors jomis naudojosi  bigsmile.gif

Tu pabandyk kada, atsegus sagutę(jei su sagute), per tarpą ikišti savo ranką i vyro triūsikus biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 12 28, 21:52)
Cia tokios kojines tinkleliu,  kurias reikia mautis per galvą?  biggrin.gif
Supranti apie ką aš?  biggrin.gif

ne ,deja, ne tokios, eilines paprastos siltos kojines lotuliukas.gif starast ne radast biggrin.gif siais laikais labai sudetinga rasti kojines, kurios butu 100 prc medvilne ar bambukas, sunku net 80 proc rasti, tai kai randu ir dziaugiuosi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2018 12 28, 21:55)

Tu pabandyk kada,  atsegus sagutę(jei su sagute),  per tarpą ikišti savo ranką i vyro triūsikus  biggrin.gif  biggrin.gif

ne tokiu jau neturi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 12 28, 22:56)
ne ,deja, ne tokios, eilines paprastos siltos kojines lotuliukas.gif starast ne radast  biggrin.gif siais laikais labai sudetinga rasti kojines, kurios butu 100 prc medvilne ar bambukas, sunku net 80 proc rasti, tai kai randu ir dziaugiuosi  biggrin.gif

Aaaaaaaaa irnesakyk.gif tada neidomu visai...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 28, 21:17)
patiku exe skaityti tokia rasliava. Butu kaip balzamas. Tik del mergu pataisytu, kad buvau 100 istikimas, nei cantu nei kapeiku neskaiciavau. ji niekada nedirbo, o del sekso, tai jai patiko duoti.

Bet del sudarkymo tai patikttu jai...

ir tau patiku, jei su tavim kas padejuotu, kaip tau ex gyvenima sugadino ar ne? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 12 28, 22:57)

ne tokiu jau neturi  biggrin.gif

biggrin.gif
Tokia durna fantazija dabar pasivaideno biggrin.gif
Ans nesiperka triusiku su skylemis, kad rankų nekaišiotum kur nereikia ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 12 28, 21:58)
ir  tau patiku, jei su tavim kas padejuotu, kaip tau ex gyvenima sugadino ar ne?  biggrin.gif

Man pikta, kad daugelis moteru blogesnes uz exe... Kaip viena exdrauge pasake: "turejai auksini zmogu ir suedei"

MB tikrai geresne, bet cia kaip su emigracija, pasibastai po salis ir jau nei viena negali atstoti visumos, visose daug ko truksta atskirai paemus ir tai nuodja gyvenima.

Taip ir gyvenimas SSSR. Gaudavai deficito ar kokia paskyra ir budavo laime ilgam. O dabar jau...

Todel del exes tai kazkas panasaus i "lanzbergis sugriove gamyklas ir kolukius"
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 12 28, 21:51)
tai vaikam gi dedu tai ir sau su vyru tuo paciu  mirksiukas.gif  nu nusipirkau daugiau siek tiek, bet ir kojines, tokias fainas radau , senatve jau matyt biggrin.gif O jus ka tik vaikam dedat dovanas po eglute?
Papildyta:

man tai niekaip budavo nesuprantama tos skylutes triusiku priekyje, atrodo neina triusiku nusimauti , nejau rimtai kas nors jomis naudojosi  bigsmile.gif

Sau dovanų tikrai neperku po eglute. Vyras perka. Kojines nusipirkt bet kafa galiu. Kas ten per kojinės, kad jis s po eglute?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 12 28, 21:57)
ne ,deja, ne tokios, eilines paprastos siltos kojines lotuliukas.gif starast ne radast  biggrin.gif siais laikais labai sudetinga rasti kojines, kurios butu 100 prc medvilne ar bambukas, sunku net 80 proc rasti, tai kai randu ir dziaugiuosi  biggrin.gif
Papildyta:

ne tokiu jau neturi  biggrin.gif

Lt. Tokiu pilna. Bet tai keistas dovanas dovanijiesi.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 28, 22:11)
Man pikta, kad daugelis moteru blogesnes uz exe... Kaip viena exdrauge pasake: "turejai auksini zmogu ir suedei"

MB tikrai geresne, bet cia kaip su emigracija, pasibastai po salis ir jau nei viena negali atstoti visumos, visose daug ko truksta atskirai paemus ir tai nuodja gyvenima.

Taip ir gyvenimas SSSR. Gaudavai deficito ar kokia paskyra ir budavo laime ilgam. O dabar jau...

Senatve🤭
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 12 28, 22:00)
biggrin.gif
Tokia durna fantazija dabar pasivaideno  biggrin.gif
Ans nesiperka triusiku su skylemis,   kad rankų nekaišiotum kur nereikia ?  biggrin.gif

lotuliukas.gif kad nesu nei maciusi jau dabar tokiu, gal ir buna dar biggrin.gif vis bandai ugnele i pusti i mano nuobodzias dovanas? lotuliukas.gif Matai geram pasimylejimui nereikia nei kalgotkiu madru , nei triusiku lotuliukas.gif
aplamai su laiku pradejau vertinti, kas paprasta, naturalu, patogu.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2018 12 28, 22:28)
Sau dovanų tikrai neperku po eglute. Vyras perka. Kojines nusipirkt bet kafa galiu. Kas ten  per kojinės, kad jis s po eglute?

o dieve, as taip nesureiksminu tu dovanu per kaledas, ne mazas vaikas gi esu, cia del vaiku daugiau visa tai ne del musu, mano vyras perka dovanas man be progu, o ne del to ka reikia,o kai uzsinori, keistas va jis toks zmogus biggrin.gif o po eglute as nuperku, kad butu vaikam smagiau smile.gif
nu bet ka as galiu nusipirkti tai ka dabar? bet visko turiu, o kai reikia kazka ir nusiperku .

Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2018 12 28, 22:28)
Lt. Tokiu pilna. Bet tai keistas dovanas dovanijiesi.

matai Airijoje ne pilna, dauguma su sintetika biggrin.gif o kuom keistos kojines jus ju nenesiojat? bigsmile.gif
Papildyta:

gal visgi drauge buvo teisi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 28 gruodžio 2018 - 23:00

aš jus paskaitau ir komedijos žiūrėt nebereikia, vis šypsaus biggrin.gif
Atsakyti