QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 28, 20:45)
Nepastebit, kad nesugebat suvirskinti mano pateeiktos informacijos, bet daug atskleidziat apiee save.
Daug kas karttojasi... vis apie ta "aprupinima"... toliau apie "prievartavimus" Na jau apiee smurta litanijos nutilo.
Ka reiskia mirkti SM forume? Cia nera kur mirkti cia niekas nevyksta daug. Siuo metu dirbu, tenka palaukti, kol DNS irasai atsinaujins serveryje. Kazkas ten negerai, nes mail neveikia Reikes i suporta rasyti, bet neaisku kada ten dirbs.
Kaip jus suprantate sheima? Abu sedi susikabine ir ziuri viens kitam i akutes? MB ziuri per 3Sat laidas apie ivairias salas. Siandien Thementage. As vokiskai sunkiai tai neziuriu, nes jai veersti atsibosta
Dziaugiuosi kad patsai sugebat save suprasti. Todel galite didziuotis ilgalaikiais desimtmecius trunkanciais santikiais, augindamas pilnavercius, mylincius ir mylimus vaikus.
jei mano vyras butu Vilniuje, siuo metu jis sodyboje darbuojasi, as tikrai nemirkciau SM.
Na va, pretenzijas raso, neva as negebu suprasti, kai patsai problemytes turi su atmintim. As ne veidmaine, kaip tamsta, savo gyvenimo, isitikinimu nevynioju i blizganti popieriuka. Visada rasiau ir rasysiu, kad esu KALE, karjeriste, net ne zmona, o sugyventine-sugulove, kaip kam patinka, man tai, kaip kalei, pofig.
Kada cia jau jus matete, kad kale ziuretu vyrui i burna, ar butu siamo dvyne, kuri negaletu krusteleti be vyro leidimo, pritarimo... As aplamai nesurantu zmoniu tarpusavio santikiuose DRAUDIMO-LEIDIMO KA NORS DARYTI, NEDARYTI, juolab poreiki aukleti suaugusi, jau susiformavusi zmogu.