Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2018 12 28, 13:34)
Tai va kai pajausi skyrybų sunkumą, tai ir kalbėk tada mirksiukas.gif 
Tu net nesuvoki tų gilesnių priežasčių kodėl žmonės gauna vienokias ar kitokias gyvenimo situacijas.

As esu pajutus ta skyrybu sunkuma. Jeigu taip galima vadinti. Bet vistiek manau, kad kartais geriau rinktis sielos ramybe nei finansini patoguma.
Nors apskritai,manau, kad geriau deti visas pastangas santykiams pagerinti, kad nekiltu klausimu apie tokius pasirinkimus.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2018 12 28, 20:57)
Taip, ir būtent todėl bando nusilipdyti meilę pagal savo suvokimą

Nezino, kas yra meile ir bando nusilipdyti kazka ko nezino?

Ar jus bandet iskepti pyraga nezinodamos kaip kepti?
Na 99.9 procento, kad jums neiseis.

Kas yra meile, jau jums paaiskinau.

Na atmeskit diedus ir bobas.
Meile tevams, vaikams - tai empatija, pareiga, atsidavimas.
Tas pats ir partneriui.

Anas galas nera jokia meile, tai gali buti israiskos forma, jei tai del kito.
Jei del saves - tai malonumas.

Tiesiog jus kaip gyvates bandot kazka isvartyti, bet tai per daug paprasti dalykai, kad jums pavyktu
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 28, 20:45)
Nepastebit, kad nesugebat suvirskinti mano pateeiktos informacijos, bet daug atskleidziat apiee save.

Daug kas karttojasi... vis apie ta "aprupinima"... toliau apie "prievartavimus" Na jau apiee smurta litanijos nutilo.

Ka reiskia mirkti SM forume? Cia nera kur mirkti cia niekas nevyksta daug. Siuo metu dirbu, tenka palaukti, kol DNS irasai atsinaujins serveryje. Kazkas ten negerai, nes mail neveikia Reikes i suporta rasyti, bet neaisku kada ten dirbs.

Kaip jus suprantate sheima? Abu sedi susikabine ir ziuri viens kitam i akutes? MB ziuri per 3Sat laidas apie ivairias salas. Siandien Thementage. As vokiskai sunkiai tai neziuriu, nes jai veersti atsibosta

Dziaugiuosi kad patsai sugebat save suprasti. Todel galite didziuotis ilgalaikiais desimtmecius trunkanciais santikiais, augindamas pilnavercius, mylincius ir mylimus vaikus.

jei mano vyras butu Vilniuje, siuo metu jis sodyboje darbuojasi, as tikrai nemirkciau SM.

Na va, pretenzijas raso, neva as negebu suprasti, kai patsai problemytes turi su atmintim. As ne veidmaine, kaip tamsta, savo gyvenimo, isitikinimu nevynioju i blizganti popieriuka. Visada rasiau ir rasysiu, kad esu KALE, karjeriste, net ne zmona, o sugyventine-sugulove, kaip kam patinka, man tai, kaip kalei, pofig.

Kada cia jau jus matete, kad kale ziuretu vyrui i burna, ar butu siamo dvyne, kuri negaletu krusteleti be vyro leidimo, pritarimo... As aplamai nesurantu zmoniu tarpusavio santikiuose DRAUDIMO-LEIDIMO KA NORS DARYTI, NEDARYTI, juolab poreiki aukleti suaugusi, jau susiformavusi zmogu.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 12 28, 19:37)
Lutuke, sakyti, kad vaikai turi tokius tevus, kokiu nusipelno yra ziauru. Nei vienas vaikas nenusipelne alkoholiku, toksisku ar emociskai nestabiliu tevu.
Papildyta:
Idomucia - tai ko sugadinai? Emei tai gera  biggrin.gif

Taigi. O pats dar jauciasi sugadintas, kai sitaip sudarke savo pirma zmona tuose santykiuose. Kad net isprotejo ir teko begti pas kita vyra. Kaip neisprotesi sali tokio, kur pas mergas atvirai eina, skaiciuoja centus, liepia atidirbineti algu skirtuma ir dar duot sekso kada uzsimanys.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 28, 21:05)

Tiesiog jus kaip gyvates bandot kazka isvartyti, bet tai per daug paprasti dalykai, kad jums pavyktu

Na jei mes gyveates, tuomet zalti, verciau smaugli kuris pastoviai dusina savo iskrypeliskos meiles suopraciu salia esancia moteri-asmenybe, pasigirk ilgalaikiais santikiais, uzaugintais mylinciais ir mylimais vaikais. Cia gi taip paPrasta, kai zmones istiesu MYLI.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 12 28, 21:11)
Taigi. O pats dar jauciasi sugadintas, kai sitaip sudarke savo pirma zmona tuose santykiuose. Kad net isprotejo ir teko begti pas kita vyra. Kaip neisprotesi sali tokio, kur pas mergas atvirai eina, skaiciuoja centus, liepia atidirbineti algu skirtuma ir dar duot sekso kada uzsimanys.

patiku exe skaityti tokia rasliava. Butu kaip balzamas. Tik del mergu pataisytu, kad buvau 100 istikimas, nei cantu nei kapeiku neskaiciavau. ji niekada nedirbo, o del sekso, tai jai patiko duoti.

Bet del sudarkymo tai patikttu jai...
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 12 28, 20:48)
Tai zema saviverte ir yra baimes, kad nesugebesi, kad neisgyvensi. Aisku gal kitiems atrodo, kad uz materialines gerybes yra lengviau kenteti santykius, is kuriu siaip begtum progai pasitaikius.
Bet vaikai suauge tikrai su liudesiu nepriismins, kaip neturejo graziausiu batuku ir negavo naujausio iphono. Traumas paskui gydosi del meiles ir rupescio trukumo, del matytu destruktyviu tevu santykiu,

Žiūrint kiek tų vaikų, žiūrint koks moters išsilavinimas ar jo trūkumas. Gi daviau pavyzdį, kad irgi ne kokia ten laimė, jei per tris darbus plėšytis. Tai nei tų vaikų matysi tada nei ką.
Irgi nepadėkos tada
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 28, 21:17)
patiku exe skaityti tokia rasliava. Butu kaip balzamas. Tik del mergu pataisytu, kad buvau 100 istikimas, nei cantu nei kapeiku neskaiciavau. ji niekada nedirbo, o del sekso, tai jai patiko duoti.

Bet del sudarkymo tai patikttu jai...

Man labiausiai patinka pastoviai sekama pasaka "ji niekada neidrbo", "as ja rupinausi"... Kai is esmes neturi nieko bendro su seimos gerbuviu, o su tamstos poreikiu KONTROLIUOTI, o ir rupinimasis abejotinas, nes kam patiktu kad ji "taisytu" kitas, kuris manosi, kad VIENINTELIS geriausiai supranta kaip turi buti ir kas yra gerai.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 28, 21:05)
Nezino, kas yra meile ir bando nusilipdyti kazka ko nezino?

Ar jus bandet iskepti pyraga nezinodamos kaip kepti?
Na 99.9 procento, kad jums neiseis.

Kas yra meile, jau jums paaiskinau.

Na atmeskit diedus ir bobas.
Meile tevams, vaikams - tai empatija, pareiga, atsidavimas.
Tas pats ir partneriui.

Anas galas nera jokia meile, tai gali buti israiskos forma, jei tai del kito.
Jei del saves - tai malonumas.

Man nereikia vartyti smile.gif meilę juntu ir duodu jau ne vienerius metus, mums tai ir atsidavimas, ir vaikų auginimas kartu, ir tylėjimas kartu, ir karštas sexas kartu, ir drąsa kalbėtis, tai viskas smile.gif
Atsakyti
Isleidau saviškius i trasą. Vyrui liepiau uzsideti naujus triūsikus del visa pikta biggrin.gif auksas, ne zmona aš biggrin.gif
Šian ilgame ture buvom, mano seni kaulai pavargo, tai aš begulinedama ant lovos, ispuoštos suraitytomis gulbemis is ranksluosciu biggrin.gif (jeibogu nemeluoju), permeciau akimis keletos dienos jusu rąštus...Nu ką galiu pasakyti...yra čią pasakų sekėjų mūsų tarpe, oi yra biggrin.gif tokių pasakų prisiskaiciau apie isivaizduojamus vyrus rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 28 gruodžio 2018 - 21:39
QUOTE(-burbanti- @ 2018 12 28, 21:38)
Isleidau saviškius  i trasą. Vyrui liepiau uzsideti naujus triūsikus del visa pikta    biggrin.gif  auksas,  ne zmona aš  biggrin.gif 
Šian ilgame ture buvom,  mano seni kaulai pavargo,  tai aš begulinedama ant lovos,  ispuoštos suraitytomis gulbemis is ranksluosciu  biggrin.gif (jeibogu nemeluoju), permeciau akimis keletos dienos jusu rąštus...Nu ką galiu pasakyti...yra čią pasakų sekėjų mūsų tarpe,  oi yra  biggrin.gif tokių pasakų prisiskaiciau apie isivaizduojamus vyrus  rolleyes.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif
as tai nupirkau vyrui graziu triusiku rinkini dovanu (del visa ko,) lotuliukas.gif nieko geriau nesugalvojau, o sau kojines grazias, po eglute padeti lotuliukas.gif
bet pasakysiu viena dalyka, ale kaip sunku rasti ne gejisku triusiku vyram paskutinem dienom pries Kaledas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 12 28, 21:44)
lotuliukas.gif
as tai nupirkau vyrui graziu triusiku rinkini dovanu (del visa ko,)  lotuliukas.gif nieko geriau nesugalvojau, o sau kojines grazias, po eglute padeti lotuliukas.gif
bet pasakysiu viena dalyka, ale kaip sunku rasti ne gejisku triusiku vyram paskutinem dienom pries Kaledas lotuliukas.gif

O kam tu sau ppo eglute kažką dedi? Ir dar.. Kojines?
Atsakyti