Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Nakviša @ 2018 06 20, 17:08)
Mano vyras - maratonininkas. Dviračiu, kalnais, MTB. Vaikai iš paskos. Pradžioj vyriausias, dabar ir jaunėlis. Aš 10 metų spardžiausi

cielus 10 metu ikalbinejo? Na, ir atkaklumas (neigiama prasme) pas ji. Na, mato, kad mergina/zmona nemegsta to, tai kuriu galu siulyt vel ir vel?
Atsakyti

QUOTE(kin @ 2018 06 20, 15:25)
kuom jie stiprus?
nenori, tai nereikia.
nevartoti alkoholio, jei jis neskanus tai tas pats, kas nevalgyti surio, jei jis neskanus.
kuo jau tas alkoholis toks isskirtinis?  biggrin.gif

prisivalgęs sūrio gali vairuoti, tau neatims teisių, neužmuši žmogaus. nemuši savo žmonos, neskriausi vaikų, neišleisi ant sūrio paskutinio cento. neteko girdėti, kad dėl kasdienio sūrio vartojimo skirtųsi šeimos, kad būtų nuo sūrio koduojamasi, žmogus būtų atleistas iš darbo, kad kuris tris dienas valgęs sūrį nuėjo ir pasikorė biggrin.gif
dievas mato, jeigu kiekvienas vietoj alko naudotų sūrį, gyvenimas taptų gražesnis. biggrin.gif
čia tokia alternatyva, rekomenduoju. kaip, pamenu, mano tėvas sakydavo, kad vietoj bet kokio keiksmažodžio gali sakyti "balandis".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 20 birželio 2018 - 16:36
QUOTE(rene' @ 2018 06 20, 17:31)

dievas mato, jeigu kiekvienas vietoj alko naudotų sūrį, gyvenimas taptų gražesnis. biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 20, 15:50)
bet esme neiskeicia, jus vis tiek rasot as NEvarotoju. O jei butu Propaguoju sveika gyvenimo buda, ieskau bendramincio, kazin kaip butu? bigsmile.gif

Manau jumoras visada geriausia smile.gif Kai gyvenime neziuri i kazka per daug rimtai ir neisitempi tada ir geriausiai pavyskta kazkas . biggrin.gif

gerai gerai, ko gero aš tada rašiau "esu blaivi" be neiginio biggrin.gif
visaip aš ten rašiau. ir su humoru ir kaip išėjo. stengiausi, kad jiems būtų įdomu skaityti, būtų nuo ko kalbą pradėti. iš dalies buvo gana įdomus laikotarpis. gaudavau gerų filmų nuorodų, pradedi kurį žiūrėt ir užmirši visus ten rašiusius, atsakai po kelių dienų, kai jau baigi kokį serialą, o ten visi pikti kaip šeškai. biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2018 06 20, 17:33)

leksa, nejuokinga, visą širdį į tą postą sudėjau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 20 birželio 2018 - 16:46
QUOTE(Leksa @ 2018 06 20, 17:22)
cielus 10 metu ikalbinejo? Na, ir atkaklumas (neigiama prasme) pas ji. Na, mato, kad mergina/zmona nemegsta to, tai kuriu galu siulyt vel ir vel?

Faktiškai net ne jis įkalbėjo. Jie pradėjo dalyvauti maratonuose su vyriausiu sūnum. Dviese. Tada vyriausiam buvo jau 13 metų. Tai jie nuo laisvalaikio grupės ir pradėjo, dviese. Aš tik kaip palaikymo komanda iš paskos vilkausi. Parekauti smile.gif
O vat su mažiausiu turim “bėdą”. Vyras iš laisvalaikio grupes jau seniai “išaugo”, o V10 grupė visada važiuoja anksčiau, valanda. Lietuvoj dar dar, jei kitose valstybėse - būtina suaugusiojo palyda kalnuose. Tai kas važiuoja? Mama. Kadangi važiuoti reikia fizininių įgūdžių ir ištvermės - tenka ir treniruotis su jais. Bet aš vis dar atkakliai važiuoju kaip “lydintis asmuo”.
Ir taip, atkaklumo pilna, džiaugiuosi, kad jo turi. Ir “ant manęs” jį treniruoja. Oj, ne “dovana” aš, toli gražu ne “dovana” biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 20, 15:58)
va butent smile.gif
jei man pasiulytu kasryt 10 km nubegti, tai pasiulyciau geriau iskart mane nusauti smile.gif
nueiti galiu 25 km, bet ne begti smile.gif

nu tai pridekti dar sveika prota prie pageidavimu lotuliukas.gif koks debilas ims ir siulys moteriai begt 10 km jei ji to nepraktikuoja. doh.gif O detales galima gi aptart kas kam sveikuoliskas gyvenimo budas, kas yra tobulejimas, siaip ar taip manau rukantys ir geriantys atkris biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
bet cia buvo tik pvz, kiekviena svarbiausia sau mintyse turi susiformuoti ko iesko gyvenime, bet be neiginiu, teiginais.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 20, 15:36)
Jus is tu shunu, kurie ilgai nuoskaudas(tikras menamas) atsimena, ir prisimena vis pareiga paloti ant seno skriaudiko

jus paskutiniu metu labai gerai save apibudinat ir taip tiksliai lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2018 06 20, 15:29)
Ir kaip zinot su kokiu zmogum susipazisti, kai brangusis mama pristato? Jei nepasakoja apie ja? Reta kuri savo tikra veida per pirma pazinties diena parodo.

as visgi manau, pas gera vyra negali buti bloga mama. O jei ir bus sunkesnio charakterio tas vyras sugebes nuo jo ssavo zmona pasaugoti.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 20, 17:59)
as visgi manau, pas gera vyra negali buti bloga mama. O jei ir bus sunkesnio charakterio tas vyras sugebes nuo jo ssavo zmona pasaugoti.

gali... pvz., gali būti psichinis ligonis ir ką tu jai?
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 20, 15:37)
yra, ko as nevalgau. neisivaizduojat, kiek kisimu yra buve, kaip keistai ziurejo,kad tokio normalaus maisto nevalgau, kiek siule paragauti, o gal patiks ir t.t.
siulytojai yra siulytojai, nesvarbu, ko nevartoji  biggrin.gif

o jus pagalvokit giliau - jei moteris kai gelele, pro kuria nieks negali praeiti, tai juk gamtoj tos geleles medu kopineja visos bites ir dar netgi vabalai  ax.gif
na, as cia jau sarkastiskai siek tiek  rolleyes.gif

kad kazkaip sveika maista kazkas kistu nepastebejau, nesu isgirdusi nu suvalgyk obuoliuka nu ka, juk nme svis valgom, juk taip skanu lotuliukas.gif
dazniausiai kisimas buna kazko nesveiko, nes nu kaip trucintis po viena, reikai gurpelmis, drasiau lotuliukas.gif

nu bet tam ir moterys esam su smegenais, atsirinkti ta bite mirksiukas.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Praeiti negali, o va ar nektaro gaus nuo "geles" priklauso lotuliukas.gif ir dar ziurint kas tas nektaras, ir ka pritraukiam mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 06 20, 15:42)
matyt skirtingai suprantam, kas yra ieskojimas.
ieskojimas gali buti busena arba aktyvus veikimas.
as siuo metu esu busenoje.
o klausimai visada kyla, tai normalu.
ieskojimo busena netrukdo megautis gyvenimu  biggrin.gif  cia gal kai  kuriu supratimas toks, kad moteriai be vyro ne gyvenimas  biggrin.gif  bet, zinokit, taip gerai, kaip dabar, as dar niekada negyvenau  biggrin.gif  jei bus vyras, gyvenimas tiesiog bus kitoks.

Tai as apie tai ir sneku. Aisku jei gyveni be vyro ir visgi nori vyro, aisku susimastysi, o gal sis sutiktas vyras tiks i kandidatus arba kur galeciau sutikti sau tinkama, taip pat gal noreisi pvz ismokti anglu, jei nori uzsieniecio arba geru manieru, jei nori ka is aukstuomenes suzaveti. Bet, kai pradeda moterys desperatiskai ieskoti ir i visus ziureti tokio versiuko akim, paimkit mane, tai jau ne kas lotuliukas.gif bet gal kiekvienam savs kelias, kazkam ir taip gal gerai...
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 20, 17:43)

leksa, nejuokinga, visą širdį į tą postą sudėjau biggrin.gif

juokinga juokinga lotuliukas.gif yahoo.gif

QUOTE(Nakviša @ 2018 06 20, 17:45)
. Lietuvoj dar dar, jei kitose valstybėse - būtina suaugusiojo palyda kalnuose. Tai kas važiuoja? Mama.

uzuojauta unsure.gif

QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 20, 17:59)

visgi buna ir taip. Mano nelaimei, man teko pazinti 2 tokias moteris (laimei, kad tik 2!), kurios visad su kazkuo kariaut turi, zemint kazka, megint supykdyt visus tarpusavy. Ir tokios moterys visai neprivalo turet tokiu pat vaiku kaip jos. Mano anyta buvo tikras blogio isikunijimas. O va uosvis po jos mirties pasirodo, kad visai nieko zmogelis. Visa gimine vyro dabar zmoniska pasirode, kai ta pasimire. Nes anksciau visi tarpusavy arba supykdyti buvo, arba apsimetinejo pries ja, kad nebendrauja, nes jei itardavo, kad vaikai bendrauja, tai pamazgas ant ju (savo vaiku, ju antru pusiu ir anuku!) pyle. Kiekvienam megino irodyt, kad visi aplink labai blogi, o ji gera tipo, gero nori. O kas labiausiai stebetina ir nesuprantama, jog visa gimine (ir tolimesni giminaiciai), jos itakai pasidave buvo. Bet tiek to, nera raganos ir ramu jau. Atgijom visi, kad ir negrazu taip kalbet. Bet tiesa. Deja.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 20, 15:44)
Moterys girdejo visai kitokiu faktu is seenesniu laiku, ir siaip jusu nuostatos neatrodo, kad galetu kazkam buti "laimingos". Itariu jus neet nezinot, kaip jusu zmogus jauciasi ir tai jums neidomu.

Gal elgiates, kaip S.Korejos vadas kuris isreikalauja is pavaldiniu sypsenas ir laimingumo deklaracijas (jei neeori suputi lageriuose)

girdejo faktu, nemanot, kad sis jau vien teiginys vertas suabejojimo? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
nejauciat visgi kad nusisnekat, buti sali mzogaus virs 20 m ir nejausti, kaip jis jauciasi? ci ajau ir kaimyna per tiek metu pazintum ir jo nuotaikas jaustum mirksiukas.gif
Matot SKorejoje susaudo, jei kas ja palieka, nejauciat skirtumo tarp santykiu, kuriuose du laisvi zmones, kuriu niekas nelaiko per prievarta, nemanot, kad jei manio vyrui butu taip blogai,kaip jus vis piesiat jis paprasciausiai iseitu? juo labiau,kad daug progu suteikiau, kaip kad jus kur pasinaudojot mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 20 birželio 2018 - 17:17
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 20, 18:03)
gali... pvz., gali būti psichinis ligonis ir ką tu jai?

vat as zinokit apie savo anyta irgi taip daznai pagalvodavau. Na, negali sveikas psichiskai zmogus noret, kad jo vaikai tarpusavy vienas kita priesu laikytu, negali nekest savo anuku ir vadint juos negraziais zodziais, jei jie net nieko jai blogo nepadare, negali linket savo artimiausiems nelaimiu (pvz.kai mano vyrui palinkejo uzsimust su masina, nes tas JAI nepasake kur isvaziuoja ar kitai marciai palinkejo, kad vaikas ilgai negyventu, t.y. jos anukas).
Deja, niekas is vyro gimines man nepritare, kad to boba psichine. O mano visa gimine sake, kad TAIP ir kuo toliau nuo tokios.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 20, 15:53)
yra mananciu, kad ir suris yra nuodas  biggrin.gif nu, visi pieno produktai.
bet kiekvienas gi priima savo sprendima ir ne musu reikalas, ar kitas zmogus vartoja suri ar ne, jei jis mums neaiskina savo paniatkiu ir jo nevartojimas mums netrukdo  biggrin.gif

nu manyti galima daug, bet visgi chemine medziaga yr anuodas, tai cia ne manymo reikalas, cia kaip obuolys pvz yr avaisius, aisku kakzam gal nuodas jei alergiskas, bet is esmes tai maistas, alkoholis - nuodas - objektyviai visiem.
nevartojimas dazniausiai truko uzsikompleksavusiem zmonem, kurie negali vieni kazkokiu nesaoniu daryti, ziurekti dazniausiai rukyti, gerti susirenka bureliais lotuliukas.gif arba paaugliai buna susiburia kokia iskada padaryti , pvz as vis siulydavau klasiokam pabegti is pamoku ir suorganziuodavom kartais su drauge lotuliukas.gif o kas nebegdavo tuos gedindavom lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(rene' @ 2018 06 20, 17:31)
prisivalgęs sūrio gali vairuoti, tau neatims teisių, neužmuši žmogaus. nemuši savo žmonos, neskriausi vaikų, neišleisi ant sūrio paskutinio cento. neteko girdėti, kad dėl kasdienio sūrio vartojimo skirtųsi šeimos, kad būtų nuo sūrio koduojamasi, žmogus būtų atleistas iš darbo, kad kuris tris dienas valgęs sūrį nuėjo ir pasikorė biggrin.gif
čia tokia alternatyva, rekomenduoju. kaip, pamenu, mano tėvas sakydavo, kad vietoj bet kokio keiksmažodžio gali sakyti "balandis".

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
va va ka ir sakau

nors man jau reiktu i anoniminius surio valgytojus kreitpis lotuliukas.gif

airiai sako "sugar" (cukrus)
Atsakyti