Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(žinaukadniekonežinau @ 2017 05 18, 09:34)
Bet...esu visą gyvenimą įpratusi dalintis... Tarkim man neįdomu vienai eiti į parodą, spektaklį, koncertą, nes nėra su kuo aptarti. Neįdomu vienai vykti į kelionę, nes įspūdžiais juk smagu pasidalinti su kitu žmogum...

Kol kas matau ne nora kazkuo dalintis, o nora gauti. Todel toks metodas panasusi norincio isidarbinti varianta, kai vardijama, kokio noretu atlyginimo, kokiu darbo salygu, bet beveik praleidziama pro sona kokia ten imonee, ko jai galetu is manes reikti, ka galeciau pasiulyti.
Paskui stebisi, kad niekas tokiu nenori.

Taip ir cia, daugumai moteru visai saunu tureti drauga (teisingiau pasakyt drauge vyro asmenyje) ir nebuti vienisai.
Bet jei jau domimasi vyrais, tai gal reikia pagalvot, kuo as vyrui galiu buti idomi, naudinga, ka galiu jo gyvenimui suteikti. Tai sulaukus 40 meu jau nera taip automatiskai kaip bunant 18 metu
Atsakyti

Sakau, ka matau gyvenime. iskyriau kelias moteru grupes, kad butu aiskiau tik, siaip gyvenime labai reta moteris, kuri noredamo vyro, jo neturetu biggrin.gif Esme - ko ieskot? Kokias kerteles gali buti jei ieskai meiles?
Jums niekaip nedaeina, kad ne grozyje, issilavinime vien esme, aisku kad prie graziu ir protingu ir gero budo bus eiles, bet ne vien del siu savybiu, del groziu galima sulaukti daug pasiulymo i lova, del proto galima gauti gera darba, bet jei moteris be siu savybiu bus ir maloni, jei su ja bus gera vyrui, jei ji supras, palaikys ir sunkiais momentais, tas vyras ir bus su ta moterim smile.gif bet jei moteris nori is kart jau idealaus, neklystancio, neklumpancio vyro su visais priedais, ir meta pro borta visus ,kurie suklysta, tai tokiu nebuna paparsciausiai, todel gal ir neranda...
Jei ieskai kazkokio kandidato ir tobulus vyrus, bet ne meiles, tai gali buti kerteles, bet tada ir pati turi atitikti ta kertele, nes issilavine, protingi, gero budo, turtingi vyrai irgi turi savas kerteles moterim biggrin.gif
O tai, kad sakot nuleisti kertele ir buti nelaimingai su bet kokiu, tik reiskia, kad nemokat myleti, rinkotes is naudos ne is meiles, deja, Laimes neatnes jusm kiti mzones, laime pati turit susikurti 4u.gif Niekad negaleciau taip apie savo vyra pasakyti, kad jis bet koks, jis, nors gal toli nuo kazkieno idealo, bet man pats paciausias wub.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 05 18, 10:25)
Juk galima paskirti demesio saves tobulinimui ir santykiu aspekte
Papildyta:
Nekaltybe yra ar nera smegenyse, o ne klyne, todel tai suvokti galima net nuotoliniu budu bendraujant.

Butent ta ir siuliau is pat pradziu 4u.gif Jei isivaizduoji kad esi super buper, o to svajoniu princo nera, gal vertetu i save pazvelgti atidziau ? paklausyti aplinkiniu , ka sneka, ka siulo, ka mato aplinikiniai....

Taip ir manau ta nekaltybe veliau verciasi i istikimybe savam vyrui, meile, palaikyma. O ne toki poziuri nu busiu su tavim, kol mano ten kertele atitiksi biggrin.gif
Arba yra meile ir santykiu kurimas arba vienas kito panaudojiams, kol patogu unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(žinaukadniekonežinau @ 2017 05 18, 10:34)
Nieko nebesuprantu blink.gif
Norėčiau paprašyti laimingų gražių įdomių moteriškių su antromis pusėmis NEBETERŠTI TEMOS savo vertingais patarimais. Susikurkite skyrelį pavadinimų KOKIOS MES FAINOS IR VERTINGOS arba VIENIŠĖMS TOLI IKI MŪSŲ ir dalinkites savo patirtimi... LABAI ačiū kad mumis rūpinatės, bet mes galim ir pačios tai padaryti mirksiukas.gif VISO GERO....
ŠITAS skyrelis yra skirtas tik tikroms sertifikuotom vienišėms (-iams). Na tinka ir tos, kurios išgyvena vienatvę šeimoje... Žmonėms, kurie ko nors ieško arba nieko neieško, tiesiog vienišauja ir tiek.
Aš vienišauju dar labai trumpai, todėl pati neseniai buvau anoj barikadų pusėj, ir puikiai galiu suprasti kokį nerimą ištekėjusioms kelia šalia esanti patraukli ir išsilavinusi vienišė... biggrin.gif Va iš kur tas nežmoniškas pyktis...
Man pvz. vienišavimas visai nėra didžioji gyvenimo tragedija... Bet...esu visą gyvenimą įpratusi dalintis... Tarkim man neįdomu vienai eiti į parodą, spektaklį, koncertą, nes nėra su kuo aptarti. Neįdomu vienai vykti į kelionę, nes įspūdžiais juk smagu pasidalinti su kitu žmogum...

Atleiskit, bet nei jus tema kuret, nei kur parasyta tokios slaygos, nei diktuokit savu salygu ir nieko niekur nesiuntinekit, jei ir gyvenime taip elgetes, nekeista, kad viena biggrin.gif
Pasiskaitykit temos pavadinima 4u.gif
Tai ko jus norit sertifikuotos vienisos moterys? pasiguosti veina kitai ,kokie vyrai prasti aplink ir kokios jus saunios? tik,akd tema sukure vyras, su kitais klausimais bigsmile.gif
Kur jus ta pykti izvelgete? vargsiuke vargsiuke doh.gif , aplink nuolat yra vienisu zmoniu , tiek vyru tiek moteru, man niekda jie netrukde ir netrukdo, kam taip save zeminti, jau gal neisiduokit kad taip mastet seniau pati, vadinasi neturejot niekad rimtu, tikru santykiu, pagristu meile, pasitikejimu, atsakomybe....
ir dauguma cia jums atsakineja labai nuosirdziai i tema, kur ta vyra rasti ir ka daryti, kad jis pats ateitu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(jonukas30 @ 2017 05 18, 11:29)
O kuo vokietis skiriasi nuo lietuvio is esmes? Isvis kas yra siandieninis vokietis? biggrin.gif nebent finansiskai, kad gal vokietis stabilesnis, bet tai ne nuo vokiecio priklauso, o nuo jo gaunamu pajamu kurios yra didesnes, bet ne jo, o bendrai valstybes, jos ekonomikos deka. O kokie dar skirtumai?

Vakaruose gyvenatys vyrai skiriasi tuom, kad nera taip islepinti moteru, sugeba savim pasirupinti, sugeba padeti labiau buityje, auginant vaikus, labiau moka gerbti moteri, cia ne taisykle aisku ir lietuviu tokiu nemazai, tik sakau sanykio skirtuma. Net jauni lietuvaiciai kaip ziuriu daznai pasako, kad moters pareiga prie puodu but ir vaikus augint, lietuvaiciai labai isrankus isvazdiai, vos ne modeli jiems paduok ir tai ras prie ko prikibt, neesu tokiu dalyku isgirdusi is uzsieniecio biggrin.gif Bet manes uzsienieciai kazkodel visai netraukia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 05 18, 11:57)
Kol kas matau ne nora kazkuo dalintis, o nora gauti. Todel toks metodas panasusi norincio isidarbinti varianta, kai vardijama, kokio noretu atlyginimo, kokiu darbo salygu, bet beveik praleidziama pro sona kokia ten imonee, ko jai galetu is manes reikti, ka galeciau pasiulyti.
Paskui stebisi, kad niekas tokiu nenori.
Taip ir cia, daugumai moteru visai saunu tureti drauga (teisingiau pasakyt drauge vyro asmenyje) ir nebuti vienisai.
Bet jei jau domimasi vyrais, tai gal reikia pagalvot, kuo as vyrui galiu buti idomi, naudinga, ka galiu jo gyvenimui suteikti. Tai sulaukus 40 meu jau nera taip automatiskai kaip bunant 18 metu

teisingi pastebejimai, vsi tas noras gauti biggrin.gif isakineti, valdyti, kas kaip kur turi diskutuoti, kokie vyrai turi buti ir t.t. O paklause saves nors karta, o ka as tam vyrui duosiu artikrai esu tokia dovanele kitam, ar jambus salia manes gera?
Grazis praeina su metais, tas kuno grozis turiu omeni, o ka dar moteris gali pasiulyti, to ko negali pasiulyti visos kitos?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2017 05 18, 11:56)
Na gal tai, kad reikalui esant labiau apgintų, kumščius gal geriau valdo hmm.gif

Dar nuosirdesni lietuviai, vakarieciai gali buti labai mandagus, tik deja i akis, o uz akiu velnius galvos biggrin.gif Dar lietuviu vaisingumas geresnis bigsmile.gif daznai buna daug sumanesni, moka daugiau visko prie namu, prie ukio . Nu ir man grazesi. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 18 gegužės 2017 - 11:29
[quote=Ubuntu***,2017 05 18, 12:44]
<!--QuoteBegin-Idem+2017 05 18, 08:49Kazkokie teoriniai pavartymai. Galima daryt išvadą, kad tik  prie kvailų, baisių, su zema saviverte išsirikiavusios vyrų eilės. Turinčios vyrus dėl nesuprantamų priezasčių mėgsta padėlioti į lenteles tas, kurios neturi  ir panarstyti joms kaulelius.
Nuostabus pavyzdys. Nuleist kartelę ir būt nelaimingai su bet kokiu. Aš taip ir padariau. Ir ką? Kitoms nesiūlyčiau.

[/quote]
Sakau, ka matau gyvenime. iskyriau kelias moteru grupes, kad butu aiskiau tik, siaip gyvenime labai reta moteris, kuri noredamo vyro, jo neturetu biggrin.gif Esme - ko ieskot? Kokias kerteles gali buti jei ieskai meiles?
Jums niekaip nedaeina, kad ne grozyje, issilavinime vien esme, aisku kad prie graziu ir protingu ir gero budo bus eiles, bet ne vien del siu savybiu, del groziu galima sulaukti daug pasiulymo i lova, del proto galima gauti gera darba, bet jei moteris be siu savybiu bus ir maloni, jei su ja bus gera vyrui, jei ji supras, palaikys ir sunkiais momentais, tas vyras ir bus su ta moterim smile.gif bet jei moteris nori is kart jau idealaus, neklystancio, neklumpancio vyro su visais priedais, ir meta pro borta visus ,kurie suklysta, tai tokiu nebuna paparsciausiai, todel gal ir neranda...
Jei ieskai kazkokio kandidato ir tobulus vyrus, bet ne meiles, tai gali buti kerteles, bet tada ir pati turi atitikti ta kertele, nes issilavine, protingi, gero budo, turtingi vyrai irgi turi savas kerteles moterim biggrin.gif
O tai, kad sakot nuleisti kertele ir buti nelaimingai su bet kokiu, tik reiskia, kad nemokat myleti, rinkotes is naudos ne is meiles, deja, Laimes neatnes jusm kiti mzones, laime pati turit susikurti 4u.gif Niekad negaleciau taip apie savo vyra pasakyti, kad jis bet koks, jis, nors gal toli nuo kazkieno idealo, bet man pats paciausias wub.gif
Papildyta:

Butent ta ir siuliau is pat pradziu 4u.gif Jei isivaizduoji kad esi super buper, o to svajoniu princo nera, gal vertetu i save pazvelgti atidziau ? paklausyti aplinkiniu , ka sneka, ka siulo, ka mato aplinikiniai....

Taip ir manau ta nekaltybe veliau verciasi i istikimybe savam vyrui, meile, palaikyma. O ne toki poziuri nu busiu su tavim, kol mano ten kertele atitiksi biggrin.gif
Arba yra meile ir santykiu kurimas arba vienas kito panaudojiams, kol patogu unsure.gif
Papildyta:

Atleiskit, bet nei jus tema kuret, nei kur parasyta tokios slaygos, nei diktuokit savu salygu ir nieko niekur nesiuntinekit, jei ir gyvenime taip elgetes, nekeista, kad viena biggrin.gif
Pasiskaitykit temos pavadinima 4u.gif
Tai ko jus norit sertifikuotos vienisos moterys? pasiguosti veina kitai ,kokie vyrai prasti aplink ir kokios jus saunios? tik,akd tema sukure vyras, su kitais klausimais bigsmile.gif
Kur jus ta pykti izvelgete? vargsiuke vargsiuke doh.gif , aplink nuolat yra vienisu zmoniu , tiek vyru tiek moteru, man niekda jie netrukde ir netrukdo, kam taip save zeminti, jau gal neisiduokit kad taip mastet seniau pati, vadinasi neturejot niekad rimtu, tikru santykiu, pagristu meile, pasitikejimu, atsakomybe....
ir dauguma cia jums atsakineja labai nuosirdziai i tema, kur ta vyra rasti ir ka daryti, kad jis pats ateitu 4u.gif
Papildyta:

Vakaruose gyvenatys vyrai skiriasi tuom, kad nera taip islepinti moteru, sugeba savim pasirupinti, sugeba padeti labiau buityje, auginant vaikus, labiau moka gerbti moteri, cia ne taisykle aisku ir lietuviu tokiu nemazai, tik sakau sanykio skirtuma. Net jauni lietuvaiciai kaip ziuriu daznai pasako, kad moters pareiga prie puodu but ir vaikus augint, lietuvaiciai labai isrankus isvazdiai, vos ne modeli jiems paduok ir tai ras prie ko prikibt, neesu tokiu dalyku isgirdusi is uzsieniecio biggrin.gif Bet manes uzsienieciai kazkodel visai netraukia biggrin.gif
Papildyta:

teisingi pastebejimai, vsi tas noras gauti biggrin.gif isakineti, valdyti, kas kaip kur turi diskutuoti, kokie vyrai turi buti ir t.t. O paklause saves nors karta, o ka as tam vyrui duosiu artikrai esu tokia dovanele kitam, ar jambus salia manes gera?
Grazis praeina su metais, tas kuno grozis turiu omeni, o ka dar moteris gali pasiulyti, to ko negali pasiulyti visos kitos?
Papildyta:

Dar nuosirdesni lietuviai, vakarieciai gali buti labai mandagus, tik deja i akis, o uz akiu velnius galvos biggrin.gif Dar lietuviu vaisingumas geresnis bigsmile.gif daznai buna daug sumanesni, moka daugiau visko prie namu, prie ukio . Nu ir man grazesi. bigsmile.gif
[/quote]

Va nors kazkas pagaliau teigiamo apie lietuvius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jonukas30 @ 2017 05 18, 12:50)
Va nors kazkas pagaliau teigiamo apie lietuvius biggrin.gif

Geri tie lietuviai , nezinau kur juos ta trukuma mato tu vyru? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 18 gegužės 2017 - 11:56
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 05 18, 12:44)
Dar nuosirdesni lietuviai, vakarieciai gali buti labai mandagus, tik deja i akis, o uz akiu velnius galvos  biggrin.gif Dar lietuviu vaisingumas geresnis  bigsmile.gif daznai buna daug sumanesni, moka daugiau visko prie namu, prie ukio . Nu ir man grazesi.  bigsmile.gif

Tik kad tas 'nuoširdumas' būna kvailas, kai drėbs kada ką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 05 18, 13:01)
Tik kad tas 'nuoširdumas' būna kvailas, kai drėbs kada ką biggrin.gif

Buna buna smile.gif Tai va visko yra dvi puses arb atas kvailas nuosirdumas arba gudrus mandagumas, Gyvent kartu man visgi su lietuviu geriau, paaukleji siek tiek ir nieko ismoksta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 05 18, 13:12)
Buna buna smile.gif Tai va visko yra dvi puses arb atas kvailas nuosirdumas arba gudrus mandagumas, Gyvent kartu man visgi su lietuviu geriau, paaukleji siek tiek ir nieko ismoksta  biggrin.gif

Kaip suprast kvailas nuosidrumas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jonukas30 @ 2017 05 19, 08:16)
Kaip suprast kvailas nuosidrumas? biggrin.gif

Taigi parase Monteverte, kai pasakai kazka, ka geriau nutyleti. Nu pvz sako moteriai "nu tu ir nusipenejusi " biggrin.gif
Atsakyti

Geriausiai,kai viesam forme aiskinama,kam galima rasyt,kam ne :D​ .Tam yra uzdaros temos.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sėlija***: 19 gegužės 2017 - 19:29

Uzsienieciai yra mandagesni,labiau seimyniski,nesidalija ukio darbu,viska daro visi,mielai uzsiima su vaikais,labiau gerbia ir rupinasi  seima,moterimi.

BET jau neuzsiims jokiais remontais,ne prie technikos,gerai,jei vini ikals.  

Is kitos puses mieliau pasiulys kur visiems isvaziuoti,pailseti,nei kuisis po namus,ar prie TV drybsos .

Atsakyti
QUOTE(Sėlija*** @ 2017 05 19, 20:29)
<p>Geriausiai,kai viesam forme aiskinama,kam galima rasyt,kam ne biggrin.gif​ .Tam yra uzdaros temos.</p>

Nu matomai ne tiek daug tu vienisu ir ieskanciu cia ax.gif
Atsakyti
4u.gif Amžina miela temutė. bigsmile.gif
Nete užkliuvo šmaikštus sakinukas. Kokia dar meilė, bent jau neerzintų. Gal pradėkim nuo to biggrin.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 15 birželio 2017 - 15:57