Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2018 12 28, 10:44)
Viskas yra šlykštu. Nemoteriškai plėšytis irgi šlykštu arba iš karto ieškoti kito "pinigų banko" ir vaikams patėvio, kuriems tie vaikai realiai dzin.
Gyvenimas jau pats savaime yra sunkus dalykas

Kol moteriai vyras yra pinigų bankas, tol ji ir verta tokių, kokius gauna
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2018 12 28, 11:03)
Kol moteriai vyras yra pinigų bankas, tol ji ir verta tokių, kokius gauna

Tai apie ką mes šnekame? Apie realybę ar rožines svajones? Realybė yra sunki ir skaudi, ypač, jei ta moteris sakykime sostinėje gyvena, kur ir būsto kainos didelės, ir atstumai, ir visa kita.
Tikrai ne dėl savivertės trūkumo daugelis nesiskiria, o visų pirma dėl buitinių dalykų, materialinių dalykų. Po to vaikai irgi nepadėkoja, jei skurde auga.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 12 28, 11:12)
Tai apie ką mes šnekame? Apie realybę ar rožines svajones? Realybė yra sunki ir skaudi, ypač, jei ta moteris sakykime sostinėje gyvena, kur ir būsto kainos didelės, ir atstumai, ir visa kita.
Tikrai ne dėl savivertės trūkumo daugelis nesiskiria, o visų pirma dėl buitinių dalykų, materialinių dalykų. Po to vaikai irgi nepadėkoja, jei skurde auga.

Tai as ir sakau :vadinasi, ji to vyro verta. Tegu ir nesiskiria.
Kai tampi verta daugiau - sieki to.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2018 12 28, 11:23)
Tai as ir sakau :vadinasi, ji to vyro verta. Tegu ir nesiskiria.
Kai tampi verta daugiau - sieki to.

kiek kartų skyreisi ir su kiek vaikų?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 12 28, 11:41)
kiek kartų skyreisi ir su kiek vaikų?

20 metų kaip susipazinau, du vaikai. Ko esu verta, tą ir turiu.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2018 12 28, 10:37)
Pagal savigarbą. Buitinė prostitucija yra šlykšti.

Kas cia raso?
nepamenu, kad deklaruotum idejas, kad "svarbiausia meile"

Buvusi Montekrista deklaravo kad vyras turi uzdirbti ar ne 3000 euru, kad uztektu kazkokiems durniems bureliams.

Siaip rusu laikais i burelius ejo tie kurie neturejo pinigu hobiu uzsiimti namuose.

Kai apie vyrus rasot, tai reikalavimus tik skeliat... su tuo negyvenciau su anuo irgi... Tai cia ka nee protituciu kainu zajavkes?

Va MB bent jau deklaruoja, kad kas bebutu su manimi liktu... Kaip ten butu neaisku, bet bent jau laikosi vienos linijos teiginiuose...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 28, 11:42)
Kas cia raso?
nepamenu, kad deklaruotum idejas, kad "svarbiausia meile"

Buvusi Montekrista deklaravo kad vyras turi uzdirbti ar ne 3000 euru, kad uztektu kazkokiems durniems bureliams.

Siaip rusu laikais i burelius ejo tie kurie neturejo pinigu hobiu uzsiimti namuose.

Kai apie vyrus rasot, tai reikalavimus tik skeliat... su tuo negyvenciau su anuo irgi... Tai cia ka nee protituciu kainu zajavkes?

Va MB bent jau deklaruoja, kad kas bebutu su manimi liktu... Kaip ten butu neaisku, bet bent jau laikosi vienos linijos teiginiuose...

Tiek vyras turėtų uždirbti, JEI žmona nedirba, o gyveni norisi, ne egzistuoti. Tokia tema buvo.
Aš verta vyro, kyrio darbas vertinamas daugiau neiminimumu, nes ir mano darbas taip vertinamas. Esu verta vyro, kuris mane myli ir tai roso, nes ir aš taip elgiuosi su juo. Nes abuverti vienas kito, nes abu auginam vaikus, aš nesiplesau viena. Mums iki šiol idomu kartu, gera būti, gera tylėti, gera mylėtis, mes laukiame vienas kito. Nebijome kalbėti. Tad as turiu tai, ko norėjau.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2018 12 28, 11:47)
Tiek vyras turėtų uždirbti, JEI žmona nedirba, o gyveni norisi, ne egzistuoti. Tokia tema buvo.
Aš verta vyro, kyrio darbas vertinamas daugiau neiminimumu, nes ir mano darbas taip vertinamas. Esu verta vyro, kuris mane myli ir tai roso, nes ir aš taip elgiuosi su juo. Nes abuverti vienas kito, nes abu auginam vaikus, aš nesiplesau viena. Mums iki šiol idomu kartu, gera būti, gera tylėti, gera mylėtis, mes laukiame vienas kito. Nebijome kalbėti. Tad as turiu tai, ko norėjau.

Supratau, kadangi vyras gerai moka, tai apie kainas nediskutuojat ir jokios buitines prostitucijos nera.
Pagal suma (3000 euru) as si reiskini pavadinciau "Elitine buitine prostitucija". Ne kiekvienas ir UK uzdirba 3000 euru, nes vidutine UK alga yra 2000 euru i rankas dabar. Todel Lietuvoje tiek noreti yra elementariai nedaekvatu. Nera ko toje smirdancioje Vilniaus skyleje gyventi. Uzdirbant 3000 eur galima gyventi neblogai ir Provance ar Ispanijoje prie juros
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2018 12 28, 11:47)
gyveni norisi, ne egzistuoti.

Pala, jei yra meile tai ir yra gyvenimas. O jei "dirbama" tai norisi ir uzdirbti
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 28, 11:54)
Supratau, kadangi vyras gerai moka, tai apie kainas nediskutuojat ir jokios buitines prostitucijos nera.
Pagal suma (3000 euru) as si reiskini pavadinciau "Elitine buitine prostitucija". Ne kiekvienas ir UK uzdirba 3000 euru, nes vidutine UK alga yra 2000 euru i rankas dabar. Todel Lietuvoje tiek noreti yra elementariai nedaekvatu. Nera ko toje smirdancioje Vilniaus skyleje gyventi. Uzdirbant 3000 eur galima gyventi neblogai ir Provance ar Ispanijoje prie juros
Papildyta:
Pala, jei yra meile tai ir yra gyvenimas. O jei "dirbama" tai norisi ir uzdirbti

Gal neskaitai? Mes abu dirbam ur uzdirbam. Ir jis tikrai neuzdirba 3000. Mes islaidas dalijamės, kaip ir vaikų priežiūrą.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 12 27, 22:44)
nesutikčiau. Būna žmonės sueina jauni, be patirties, nesimato vienas kito blogybės, po to pabyra vaikai, nesinori jų skriausti, ypač, jei sakykime tėvas vaikams geras ir kenčia moterys. Be to, pačiai išsiskyrusiai su vaikais jau sunkiau naują aukso grynuolį surasti, galima nuo vilko ant meškos užšokti.
Aš sakyčiau, kad tiesiog tas gyvenime tarpsnis, per kurį susiėjo ir yra "kaltas". Kiek pozityvo ar negatyvo tada buvo, kaip planetos "sukrito", kokia tėvų, aplinkos įtaka taip ir gauna. O šiaip juk kiekvienas vertas maksimaliai, jei yra padorus žmogus

nu bet tai ir issirenka toki butent del savo durnumo, tai ir yra tai, kad visi gauna, ko nusipelne, paskui gal paprotingeja arba ne, tik per skausma daznai kai kurie zmones sugeba keistis. Ne visi jauni gi kvaili ir ne , galu gale nereikai nei protu rinktis, sirdis ka pritraukia tai ir yra atitinkantis mus zmogus.
Viskas ka vardini kaip aplinka , itakojusi zmogu, nera atsakinga, visgi tik zmogus pats atsakingas, kaip i viska reaguos, kiek klausys, neklausys tevu, kiek rinksis is sirdies, proto ir t.t. uz kiekviena veiksma yra atskaomybe, ir butent ji ir pareina per busima gyvenima kartu, toliau kaip mokesi kurti santykius, gerinti save ir juos. Teoriskai mes visi verti geriausio, realiai ka susikuriam ta ir turim, ir nuo musu paciu trukumu ir privalumu ir priklauso musu gyvenimas.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2018 12 28, 11:56)
Mes islaidas dalijamės

Normali seima islaidu dalintis negali, nes jos pajamos yra bendros. Tai mentaliteto problema.
Na aisku buna verslininkai kur padalina turta del saugumo, kad rezimas negaletu visko konfiskuot ar apmokestinti
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 28, 12:09)
Normali seima islaidu dalintis negali, nes jos pajamos yra bendros. Tai mentaliteto problema.
Na aisku buna verslininkai kur padalina turta del saugumo, kad rezimas negaletu visko konfiskuot ar apmokestinti

Vadink kaip nori smile.gif
Atsakyti