Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2018 12 27, 20:55)
ale tu pasirodo koks istvirkes lotuliukas.gif nu ir sugalvok tu man su zmona i pasimatymus eiti lotuliukas.gif nu man vyras taip pasiulytu arba as vyrui  blink.gif  doh.gif kokie pas tave ten vyksta .......
esu su drauge studiju laikais ejusi i pasimatyma su jos bernu, bet tai cia visai kas kita ir tai nelabai smagu buvo, bet drauge viena nedriso eiti  biggrin.gif

Negalima pasimatyti su interneto draugais? Na sakysim su kazkuo is jusu susitikciau, tai jau man bijot, kad peili issitraukusios bandysit prievartaut, ar kaip cia?

Esat jus susitike su zmonemis be tikslo sugulti? Zmones gali patikti nu ir kas? Gali buti emociskai artimi, na ir kas?

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 27, 21:02)
Negalima pasimatyti su interneto draugais? Na sakysim su kazkuo is jusu susitikciau, tai jau man bijot, kad peili issitraukusios bandysit prievartaut, ar kaip cia?

Esat jus susitike su zmonemis be tikslo sugulti? Zmones gali patikti nu ir kas? Gali buti emociskai artimi, na ir kas?

prie ko cia prievartaut? tai visi vyrai prievartauja pasimatymuose? biggrin.gif
isivaizduoju turiu internetini drauga vyra ir einu su juo i pasimatyma, jis man pasakoja, kad noretu sekso su manim. Salia sedi mano vyras ir pasakoja koks mano skonis prastas, kaip as toki internetini drauga issirinkau, faina situacija lotuliukas.gif

esu, tik tokiu susitikimu nesu vadinusi pasimatymais, ir tie susitikimai turejo tiksla, darbas, verslas, buve klasiokai, grupiokai, jokiu laisvalaikio praleidimu ir jokiu romantiniu draugu vyru neturiu ir mano vyras neturi tokiu moteru ir nelabai suprasciau tokiu santykiu, jei vyras pasiulytu i toki kartu neiti , pasiusciau ji labai toli.

jei kyla simpatija kitam zmogui, tai tikrai nereiktu eiti su juo i pasimatymus ir dar gilinti ta rysi, jei nori gyventi su kitu zmogumi. O jei patinka ir emociskai artimas, ir dar eini i pasimatyma, tai jau visai nemaloni sitaucija kitai pusei...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 27 gruodžio 2018 - 21:41
QUOTE(Montekrista.back @ 2018 12 27, 20:50)
Taip, kiekviena turim tokį, kokio esam verta.

nesutikčiau. Būna žmonės sueina jauni, be patirties, nesimato vienas kito blogybės, po to pabyra vaikai, nesinori jų skriausti, ypač, jei sakykime tėvas vaikams geras ir kenčia moterys. Be to, pačiai išsiskyrusiai su vaikais jau sunkiau naują aukso grynuolį surasti, galima nuo vilko ant meškos užšokti.
Aš sakyčiau, kad tiesiog tas gyvenime tarpsnis, per kurį susiėjo ir yra "kaltas". Kiek pozityvo ar negatyvo tada buvo, kaip planetos "sukrito", kokia tėvų, aplinkos įtaka taip ir gauna. O šiaip juk kiekvienas vertas maksimaliai, jei yra padorus žmogus
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 12 27, 21:39)
prie ko cia prievartaut?  tai visi vyrai prievartauja pasimatymuose?  biggrin.gif
isivaizduoju turiu internetini drauga vyra ir einu su juo i pasimatyma, jis man pasakoja, kad noretu sekso su manim. Salia sedi mano vyras ir pasakoja koks mano skonis prastas, kaip as toki internetini drauga issirinkau, faina situacija lotuliukas.gif

Neperdek, tokiu dalyku niekas nesako, kad girdetu kita puse. Nes elementariai pavojinga. Vyras taip sakantis rizikuotu buti sumustas, o boba buti sudraskytu veidu ir nupestais plaukais
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 12 27, 22:44)
nesutikčiau. Būna žmonės sueina jauni, be patirties, nesimato vienas kito blogybės, po to pabyra vaikai, nesinori jų skriausti, ypač, jei sakykime tėvas vaikams geras ir kenčia moterys. Be to, pačiai išsiskyrusiai su vaikais jau sunkiau naują aukso grynuolį surasti, galima nuo vilko ant meškos užšokti.
Aš sakyčiau, kad tiesiog tas gyvenime tarpsnis, per kurį susiėjo ir yra "kaltas". Kiek pozityvo ar negatyvo tada buvo, kaip planetos "sukrito", kokia tėvų, aplinkos įtaka taip ir gauna. O šiaip juk kiekvienas vertas maksimaliai, jei yra padorus žmogus

Jei motteris renkasi likti su liurbiu, vadibasu, ji tuo gyvenimo momentu geresnio neverta.
Atsakyti
Geresni, geresnes...

Na gerai, vyru gerumas - sugebejimuose.
Bet moteru gerumas slypi giliau. Naudotos o dar kitos ir apsivaikiavusios jau nelabai geros, kad ir buvo kazkada geros. Moteru gerumas slypi ne tik vartojamoje verteje, cia problema. Jei tik butu naudojama lovoje ar buityje tada butu galima vertinti kaip daiktus, bet is moters norima daugiau
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2018 12 28, 08:38)
Jei motteris renkasi likti su liurbiu, vadibasu, ji tuo gyvenimo momentu geresnio neverta.

o kokia jau ten gyvenimo vertė vienai gyventi tik su vaikais ir plėšytis per tris darbus, kad juos išlaikyti?
Keistai tu tą vertę kažkaip matuoji
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 12 28, 09:17)
o kokia jau ten gyvenimo vertė vienai gyventi tik su vaikais ir plėšytis per tris darbus, kad juos išlaikyti?

Taigi dar loterijos bilietas yra. Kam plesytis per tris darbus?
Atsakyti

https://www.facebook...19356452121366/

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2018 12 27, 21:48)
O kam tau daug? smile.gif

Man uztenka vieno, bet yra daug norinciu tu puikiu vyru biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 12 27, 23:44)

Manau kalba ir eina apie tai, kodel butent tie du zmones vienas kita patrauke, o ne kokie kiti. Cia apie ta vertuma. Jeigu tarkim susitinka i pora vienas palaida bala, kitas kontrolierius, tai vienas turi ismokti labiau atsipalaiduoti, o kitas labiau planuoti savo gyvrenima arba labiau pasitiketi kitu. Cia tik pvz.
O jeigu tie minusai dideli "pasimato" labai po daug laiko, greiciausiai ju pora buvo ta terpe, kur uzaugino tuos minusus, tai velgi daugmaz abu atsakingi.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 12 28, 09:17)

Pagal savigarbą. Buitinė prostitucija yra šlykšti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montekrista.back: 28 gruodžio 2018 - 10:38
QUOTE(Montekrista.back @ 2018 12 28, 10:37)
Pagal savigarbą. Buitinė prostitucija yra šlykšti.

Viskas yra šlykštu. Nemoteriškai plėšytis irgi šlykštu arba iš karto ieškoti kito "pinigų banko" ir vaikams patėvio, kuriems tie vaikai realiai dzin.
Gyvenimas jau pats savaime yra sunkus dalykas
Atsakyti