Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 23, 22:43)
Dar pasakysiu... i tema.

Va filmuose tai vakariecius vyrus rodo tiesiog angelus,, o bobas tai siaip sau egoistes ar visai tragiskas.

Reikejo issiirinkti tokia kaip as, visą tokią nuostabią, tai butum kartu gyvenes ilgai ir laimingai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 23 gruodžio 2018 - 21:48
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 23, 21:43)
Dar pasakysiu... i tema.

Va filmuose tai vakariecius vyrus rodo tiesiog angelus,, o bobas tai siaip sau egoistes ar visai tragiskas.

Toks didelis, o fimu pasakomis tiki biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 12 23, 21:46)
Toks didelis, o fimu pasakomis tiki  biggrin.gif

Mano sefas ne filme, bet seimoje toks paklusnus asilelis, begioja pagal komandas. Exdukros vyras irgi sokineeja paskui...

As siaip nenorejau su dukra reikalu turet, nes maniau, kad jos busimas vyras mane peiliu padurs uz tai, kad tokia baisia uzauginau...
Atsakyti
Burbanti, kai as strigau del vulkano issiverzimo, tai ne tik viesbutyje su baseinu nemokamai gyvenau, bet ir Singapuro viesbutis nei cento nenuskaite, kai laiskeli jiems parasiau, kad neatvyksiu (buvau uzsisakiusi be atsaukimo takart).
Supranta zmones, kad buna force majeure ax.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 23, 21:53)
Mano sefas ne filme, bet seimoje toks paklusnus asilelis, begioja pagal komandas. Exdukros vyras irgi sokineeja paskui...

As siaip nenorejau su dukra reikalu turet, nes maniau, kad jos busimas vyras mane peiliu padurs uz tai, kad tokia baisia uzauginau...

Matyt, jiems taip patogu. Esu girdejusi viena vyra saknt, kad jis iesko organizuotos ir valdingos moters, kad jam gyvent butu patogiau ir paciam nereiktu nieko daryt biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 12 23, 21:54)
Burbanti, kai as strigau del vulkano issiverzimo, tai ne tik viesbutyje su baseinu nemokamai gyvenau, bet ir Singapuro viesbutis nei cento nenuskaite, kai laiskeli jiems parasiau, kad neatvyksiu (buvau uzsisakiusi be atsaukimo takart).
Supranta zmones, kad buna force majeure  ax.gif

O kai boba ar diedas isikliopina i kita tai manot, kad cia irgi force majeure? As taip nemanau
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 23, 21:56)
O kai boba ar diedas isikliopina i kita tai manot, kad cia irgi force majeure? As taip nemanau

Palyginot b su pirstu.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 12 23, 22:56)
Supranta zmones, kad buna force majeure  ax.gif

As turejau reikalu su anglais kapitalistais, kurie nenori moketi kompensacijos. O jus irgi su anglais turejote reikalu, kai SINGAPURO viesbutis jums nieko nenuskaiciavo?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 12 23, 22:02)
As turejau reikalu su anglais kapitalistais,  kurie nenori moketi kompensacijos. O jus irgi su anglais turejote reikalu,  kai SINGAPURO viesbutis jums nieko nenuskaiciavo?

Oi, su anglais turejau reikalu del bilietu keitimo is Singapuro namo biggrin.gif baigesi tuo, kad nusispjoviau i aiskinimusis su jais ir pasinaudojau keliones draudimu kompensuotis naujus bilietus biggrin.gif
Atsakyti

Gražių, ramių švenčių, mieli pašnekesių draugai.FinouCat_01.gif

Atsakyti

su sventem .................................................:P

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2018 12 25, 15:19)
<p>su sventem .................................................tongue.gif</p>

Ačiū, arbūzėli.
Net nežinau, kodėl būtent taip norisi tave vadinti ax.gif
Atsakyti
Baigias sventes. MB padare elnienos vyno padaze... Labai skaniai jai pavyko.
Tai laukiam sekanciu svenciu.
Atsakyti